Väntan..

Jobbet bjöd på restaurang igår på en Libanes restaurang, ganska bra val eftersom dom kommer från Libanon.
Men synd att jag typ hade feber eller nått kände mig as konstig, självklart ville dom bjuda mig på vin eftersom de är så kul nu när jag är 18, asså jag höll på att somna! Var hemma vid elva och somnade typ direkt..
Började sen idag kl 10 och var fortfarande inte bra, men åkte till jobbet iaf och tog 3 alvedon under dagen. Funderar starkt på att säga att jag inte kan jobba i morgon.. Men no work no money!

Nu väntar jag iaf att Sara, Alex, Malin, Maria och Petra ska komma hem till mig. Vi ska äta middag och bada, det var verkligen längesen vi fick ihop hela gänget!

/ Emma

snabb update.

Hej hopp. Idag är jag mer normal än igår, haha.. Har precis kommit hem från gymmet, idag tog jag verkligen ut mig, svetten rann överallt! Känns så skönt nu efteråt! Ikväll vankas det tjejmiddag/knytis hos Emma som har huset för sig själv, yeey! Det ska bli mys. Nu ska jag äta lite lunch, tjollahopp!
♥Malin

1oo % oseriöst & ointressant!

Heeeeeeeeeeeeeeeej, jag har så stört tråkigt. ALLA är upptagna ikväll så lilla jag är bara hemma, depp. Nu har min depression stigit till graden där jag har så tråkigt att jag har suttit och testat lite sminkstilar, tagit bilder och sitter nu och leker lite i photoshop, räkna med ett bildras!

ps. tryck på bilderna för större format.


jag innan (med dagens smink)


det började i camen..


sen kom jag till photoshop..


..där blev jag fjortis..


..och sedan svart/vit..

Nej nu måste jag sluta, kolla bara denna bild, mina tänder ser sjukt vita ut haha;


Puuuuuuuuuuuuusss ♥Malin

torsdag 23.35

Shit, vad trött jag är nu, men har ju LOVAT att skriva varje dag, så måste ju försöka hålla det i mer än två dagar! Den här dagen har varit ner och upp.. Jag har gått omkring med en sko i skolan pga av min blåsa under foten, AJ säger jag bara, fick rida på Marias rygg från maten för jag hade så ont, då fick jag gå till skolsyster och spräcka blåsan, hah det kittlades.. Sen fick jag ngn sorts asolsprit på så strumpan blev jätteblöt sen. När jag skulle åka för att möta Emma så var det första hon sa "Varför går du så konstigt med foten? Liksom utåt.." Haha, måste sett jätteknäpp ut!

Men iaf, vi var och såg förhandsvisningen "I taket lyser stjärnorna" som egentligen har premiär imorrn. Den var jättebra, rolig och sorglig på samma gång. Emma satt, som resten av salongen, och bölade brevid mig. Kände mig lite känslokall när jag inte fick några tårar i ögonen när mamman dog av sin cancer.. Oj, kanske inte borde avslöjat slutet men aja. Nu ska jag gå och sova några få timmar innan det är dags att gå upp igen! Jag och Maria har inte bestämt oss än om vi ska ta sovmorgon på Pers religionlektion eller inte.. Hrm, vi ställer klockan så får vi se hur trötta vi är :)


Natti natti ♥ Malin

I taket lysser sjärnorna!

Så råkade jag somna 3 timmar när jag kom hem från skolan, och nu känner jag mig helt bombad i hela huvet!
Efter skolan fikade jag med Madde och Jessica, det var jävligt gott med damsugare sen varm chocklad på de också men idag hände de ingen olycka som tur var.

I morgon gör att ett nytt försök med morgonmötet på jobbet jag trodde nämligen att de var förra Torsdagen så jag kom pigg och glad kl 9 men hela butiken var släckt men chef fick sig ett gott skratt iaf så i morgon börjar jag 9:00! Jobbigt men vi får så goda mackor jag brukar alltid får en extra.
Jag har fått förhandsvisnings biljetter till i Taket lysser sjärnorna så den ska jag och Malin gå och se i morgon. Jag har läst boken och de var verkligen en hemsk bok, kan skriva mer om filmen i mogron.

Jaa så såg jag att Malin vill att jag ska berätta om dejten, eller jag vet inte om de var dejt! haha. jag vill inte skriva så mycket jag vet ju inte vilka som läser, och de är ju bara dom närmaste som ska veta.
Vi träffades iaf hemma hos han så det var inte så att vi typ åt middag eller något. Men jag kan ju inte mer än att säga att de känns bra och han är en bra kille!

Sådär gott folk nu ska jag snart hem till Mallan och kolla på Topmodel och de var jätte längesen vi gjorde de. Fast de nästan ska skrivas upp i kalendern att Onsdagar= Emma&Malins dag, men de har ju blivit lite körigt men nu är vi på banan igen!

Love/Emma

blod, svett och tårar..

Åh, har precis kommit hem från gymmet, skönt. Det blev ju inge gym igår pga av att någon blev påkörd av tåget och därmed stoppade upp hela pendeltågtrafiken.. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar i duschen så jag kan hoppa in (intressant att veta va?). Sen ska jag träffa Emma, kanske kolla på top model eller något..

Btw, Emma jag tror att våra läsare vill veta hur dejten gick igår.. ;) haha..

Puss Malin

tisdag 27/2

Godmorgon alla trötta, vaknade för typ 20 min sen. Jag har börjat drömma så mycket konstiga drömmar så jag vaknar inte alls utvilad på morgonen, tur för mig att vi är lediga idag :) Igår drömmde jag att jag skulle gifa mig fast ingen av mina vänner var där, och jag har ingen aning om vem mannen var jag skulle gifta mig med.. Fanny och Amanda sov här inatt för att de skulle upp typ fem för att åk till Romme, jag vill också!! Idag ska jag plugga matte för vi har prov på torsdag och träna, det ska bli så skönt, har inte tränat på typ två veckor pga egypten och innan det var det annat som kom i vägen, men nu sa jag köra på till beach 09, någon mer som känner pressen, haha?

Btw, eftersom jag är lite klantig så råkade jag förstöra bloggen igår så nu hr ja knåpat ihop en ny design, vet inte riktigt om jag gillar den dock :/ känns inte riktigt som oss.. Vad tycker ni?


Idag myser jag runt i mitt fashionabla nattlinne/tshirt från Jojo&Malou for Elle och übermysiga duntofflor med rosa hjärtan på!

Puss på er, Malin♥

Trista väder!

Jaha jag kanske också ska lova mig själv att skriva ett inlägg varje dag? Men jag ska vara ärlig jag tror inte de kommer hålla.. Men om jag håller de då kommer ni få läsa två inlägg varje dag! Toppen.

Idag har vi gjort luften ren och de känns verkligen jätte bra ibland behöver man bara snacka av sig lite! Det är mycket som förändras nu och mer kommer de bli.. Allt kommer förändras!

Jag måste bara få skriva av mig lite. Jag chockas fortfarande inte över en viss person, får alltid höra nya saker och jag blir verkligen inte förvånad! Så jävla skönt att bördan inte finns kvar i mitt liv längre. Det känns som ett helt jävla berg har släppts från min mage! Okej om man gör misstag vem fan gör inte de?! Men de här de är..... fyfan!

Åhh på Lördag kommer alla tjejer hem till mig på middag, eller jag har bara snackat med Sara och Malin. Men jag är säker på att Petra, Maria och Alex också kan? Maria och Alex jag hörde en fågel som sa att ni hade matcher på Söndag?
Vi hinner snacka tills dess!

Nej nu ska jag sova är så himla trött!

<3 Emma

love is in the air?

Nej nu måste vi fan ta tag i det här, det är klart ingen läser en blogg om det inte finns något att läsa! Nu ska jag försöka skriva minst ett inlägg varje dag (annars får ni ge mig smisk, nej inte the dirty way!)
Men iaf, har vädrat luften med min kära vän idag, känns otroligt skönt.. Hon ska på dejt imorrn, hihi, ÄNTLIGEN, tacka gudarna! Alltid när vi kollar på sex and the city eller the hills så frågar vi oss alltid hur de bär sig åt för att gå på dejter hela tiden och nu har hon en typ dejt imorrn!

Jag har också gjort en reservplan ifall jag inte skulle hitta något jobb till sommaren, jag spar 600 kr varje månad i fem månader och sen jobba på pappas jobb och tjäna åtminstone 1000 de blir 4000 + mina 9000 som jag redan har sparade, de måste funka! Det ska funka! Inge shopping eller småslösade slantar nu Malin!! Fan, jag som fikade i cafeterian idag.. :/

♥Malin


Sne fylla?

Började med att Jag Maria och Fanny drog hem till Alex där Petra också var. Skulle egentligen bli en slapp Fredag men partyPetra ringde och sa att det var ändrade planer. Jag kände att antingen blir kvällen as bra eller så drar man bara hem liksom. Men iaf så lite senare kom Tvärn och hans två polare. Och jaa jag ska inte klaga vi hade kul en och annan glas sak gick sönder.
Drog sen ner till Tbs det är ju såklart 18 års gräns där men det gick ju jävligt bra så Petra och Fanny kom in ändå. Det var där de började var ganska dragen när jag kom in, Tvärn köper en shot till mig och sånt kan inte jag dricka jag var helt borta! Fy fan vilken sne fylla! Vid ett kände jag att nu måste jag hem och de kände Maria också, i de tillståndet som jag var i så kunde jag nog inte åka hem själv, därför sov jag hemma hos Maria.
Halv åtta ringde Marias klocka och hon skulle upp och jobba! Kul kul.. Kan ju säga att de snurrade fortfarande jävligt mycke!
Usch vilken Fredag! Men vi hade kul och de är de som räknas.

Idag ska vi ha "familje middag" vi ska äta på en restaurang men om jag ska vara helt ärlig känner jag mig himla otaggad!
Sen så ska jag Malin och Maria ut på krogen. Idag ska jag ta de lugnt!

<3 Emma

Home sweet(not) home!


Har precis tagit en dusch och sköljt ur Röda Havets saltvatten ur håret.. buuuhuuu.. Vill inte komma tillbaka till kalla, regniga, gråa sverige! Detta stärker mina tankar om att flytta utomlands efter skolan ännu mer,.
Men iallafall igår när vi kom hem till Myrängen så hade en propp eller ngt till huset gått, så vi hade 7(!) grader i huset och elen i vissa rum funkade inte, en tekniker kom hem till oss vid midnatt och fixade problemet, men vi fick gå och lägga oss med tjocka kläder och dubbla täcken, ursh, inte kul alls!

Ska fixa ett inlägg med bilder och text om Egypten, kommer nog ta ett tag med tanke på att vi hade med oss tre, fyra kameror ner dit och har sammanlagt 700 bilder att gå igenom!

Wish me luck!

♥Malin

Smärta!

Asså jag måste ju bara berätta om min cp dag!

Vaknade i morse och skulle gå upp ur sängen som vanligt men mitt ben var inte som vanligt! Så fort jag lyfte benet fick jag skit ont precis vid framsida lår fast högre upp (fick sen reda på att de är höftböjar muskeln). Fick självklart panik som jag alltid får så jag skriker på mamma! Hon får också panik, och fattar noll. Mamma försöker sen tvinga upp mig ur sängen men det gjorde så jävla ont så tills slut låg jag på golvet! Har ingenaning och vad som har hänt eller så men de måste varit igår när jag tränade iaf. Om de inte går över tills på Fredag måste jag gå till en massör och jag vill verkligen inte! Det är liksom som knuttar på muskeln, så jävla äckligt!

Som tur var kom jag till skolan utan att halka eller så men de var säkert bara för att jag gick försiktigt och haltade som en jävla 90 åring.
 Sen skulle några ner till cafeterian och dricka kaffe, jag tycker de ser så vuxet ut men jag hatar kaffe så jag dricker alltid varm oboy istället. Om det är någon som vet att man ska ta de lugnt med varm jätte varm oboy så är det jag, men nej jag har ju ingen kontroll på min kropp alls. Och gör något hastigt med armen och all varm oboy på mig hela mig! Jag har ju reflexer som inte hänger med också så jag bara sitter där och säger nej nej nej! Det gjorde lite ont..
Jag fick gå hem iaf och jag kan säga att ingen blev förvånad över att de var just jag som råkade få all oboy på mig!

Skönt att få sluta lite tidigare. Då kunde jag följa med Maria och Petra också in till stan och betala lite på resan.
Sen har de bara varit såna dära oturs grejer som har hänt! Jag bokade faktiskt av klipp tiden jag kände bara jag tar de när oturen vänt.. Maria tyckte jag var skeptisk hahah!

Men iaf så kommer The Killers till hultan! Och vi ska ju bara se dom så är det.. Får bli Hultsfred en dag och sen Arvika! Perfekt!

Jag hoppas ni har haft en lite bättre dag än vad jag har haft! Men de är ju lika bra att all skit kommer på samma gång..

PussEmma

You never will be mine!

Det här med uppdatering inte min grej..

Måste börja med att jag är sjukt trött på de här äckliga vädret! Det resulterar i att jag blir allmänt seg, jag behöver energi. När jag kommer hem efter skolan somnar jag alltid för hjärnan tror ju att de är natt, sen på kvällen går de fan inte att somna! Hela dygnet är fuckt up!

Men nu måste jag skriva något bra också, min träning håller i sig och jag börjar känna resultat, dock ser jag inget resultat än men de kommer väl.
I morgon ska jag klippa mig och slingra håret ljusare ska de bli! Har aldrig slingrat håret hos en frisör förut så jag kommer säkert vara skit nervös, lackar ur om de blir fult alltså!

När jag ändå är igång kan jag berätta vad jag gjorde i helgen. Jag har jobbat hela helgen och det har varit så störda kunder som har kommit in, jag kände verkligen att de är så jävla ovärt att jobba där! Jag har varit med Maria varje dag också, vi hade ruuuligt!
Yterligare fyra som ska med till Rhodos! Det kan inte bli bättre.


//Emma

ByeBye Honey!

Dagen har penderats på jobbet. Började vid elva och mötts av en rent kaos! Adde som jobbar på lagret har slutat och de passar ju perfekt nu när alla vår/sommar skor kommer, eller inte! Därför fick jag ta över istället "Emma, vi behöver dig på lagret idag"  jag kan ju inte säga nej liksom! Halv tre kunde jag ta lunch då blev jag inte ens mätt på min mat! Måste hitta nytt jobb..

Imorgon åker Malin till Egypten!  Rackarns lyckost. Tur att de bara är en vecka och inte två! Hjälpte till och packade idag, eller hjälpte till och hjälpte till jag trodde nog mer att jag gjorde de. Fanny (MiniÅsa) var ändå värst, Malin ska du sminka dig på flyget eller gör du de hemma? de är verkligen Åsa upp i dagen!
Hoppas ni får de bra och sakna inte mig för mycket ;)!




Love/ E

BYE BITCHES! ;)

Tänkte slänga in ett par sista ord innan jag drar från kalla Sverige till EGYPTEN!
Kommer hem om en vecka igen (24/1)! Ni får ha det så bra, ska tänka på er när jag snorklar bland koraller och fina fiskar. Kommer sakna er en massa <3



PUSSAR & KRAMAR
MALIN

FÖÖÖÖÖR JAG ÄR SÅ GLAAAAAD!!

Som Malin hunnit skriva innan mig så ska Jag, Malin, Maria och Petra dra till Rhodos! Från att vara taggade på Kos ändrade vi oss samma dag till Rhodos (vet några fler som ska dra dit.) MEMP<3
Jag tänkte lägga upp bilder på hotellet eller vi har två lägenheter, det är ju as bra för då kan två st följa med utöver oss.
Men vad ska man säga om hotellet tre stjärnigt kan säga också att jag aldrig bott sådära dåligt. Men de skiter jag verkligen i kommer ju inte vara på hotellrummet och de passa oss alldeles utmärkt!
19/7-2/8!







(Klicka för större bild)

Puss Emma


bokat och klart, nu drar vi brudar!


RHODOS, HERE WE COME!
19/7-2/8






/M

psyyyyycccchhooooooooo

Okej, nu sitter jag här och typ kokar över för jag är så jäääääääääääävla förbannad! Det är någon äcklig liten idiot på min msn som har skickat ett jävla fucking fittvirus!!!!!! Tänker inte nämna nått namn men du står överst på min HATlista just nu! Tack vare dig och ditt jääääääävla skämt har hela mitt internet fuckat sig, kan inte ladda ner några låtar, får upp porr och spel sidor lite HIP SOM HAPP!!!!! tack så jävla mycket PUCKO!

aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhh JÄVLA IDIOT!

/M


Mongodag

Det har verkligen inte varit en bra dag idag! Ibland känns de som att man bara ska gå och lägga sig och sen vakna när allt har löst sig. Men de går ju inte måste ju liksom lösa problemet, ingen annan kan göra de åt en. Vilket är jävligt synd!
De värsta var ändå när min brorsa ringde och skulle hålla på och snacka massa skit om saker han inte har att göra med! Och han kan verkligen få mig att må dåligt så jag började gråta. Tack för de..

jag och Annso skulle till skolanbibbla idag och skriva ut massa saker på datan. De gick ganska fort för mig så jag ställde två datastolar brevid varandra så la jag mig på dom. Jag kände verkligen att jag höll på att somna men de satt massa andra där så jag ville liksom inte somna. Men tillslut kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag råkade somna iaf. Och i drömmen drömde jag att jag gick över ett övergångsställe men när jag var precis framme råkade jag halka och höll på att ramla så hela jag rycker till och Annso trodde att jag fick en hjärtattack! Jag brukar oftast drömma att jag ramlar ner från ett berg inte att jag går över ett övergångsställe.. Helt sjukt! Typ sprang ifrån biblioteket sen!

Nu är de friskis som gäller, tredje dagen i rad jag tränar nu. Och de är inte likt mig! Skulle ha dansat istället men de är ju då något fel på min bror (han är min danslärare) så han har fått sparken, kanske inte riktigt går efter reglerna, va va va?!

/ Emma

kalas!

Nyligen hemkommen från kusinerna, god mat plus tårta! Av oss fick födeledagsbarnet en digital fotoram, den var as cool! Har inte sett en sån förrens idag, trodde det bara skulle vara en onödig grej, men bilderna ser verkligen levande ut :)
Förövrigt har jag inte gjort så mycket annat idag, var som sagt oh tränade imorse, jätteskönt, var helt slut i kroppen efter det. Imorrn så bestämde jag med Emelie att vi ska in till stan dvs om hon nu vaknar i tid, hon oh Johanna är nämligen de största sjusovarna EVER! Får väl ringa och väcka henne ;) Sen måste jag hem och plugga,plugga, plugga, har en inlämningsuppgift som ska vara klar på torsdag, samhällsprov på torsdag, skriva ett tävlingsbidrag också det tills på torsdag!! Måste få allt klart innan jag åker till Egypten på fredag *längtar*!

Detta ä då en digitalfotoram (för er alla som är lika otekniska som jag och inte har hört talas om det förut)

♥M

lost pictures.

Fick äntligen tillbaka min kamera igår. Tömde den på bilder ikväll, hade glömt bort alla bilder jag har tagit under hösten, inte för att jag har använt den så flitigt men men;




jag och maria på avslutningen av 2:an

jag äter frukost i Motala

jag hittade x antal bilder på emma som inte jag har tagit ;)

ett par outfit biler fanns där också..

jag blev arton!



Mitt, Rand och Kristinas UF företag tar fart!


Sådär, det var ett urval av bilder som fanns på min kamera :)
Nu ska jag dra min mot sängen, börjar visserligen tolv imorrn men jag ska träna med mamma imorrn bitti.
Sen efter skolan så ska vi hem till mina kära kusiner och fira Johanna som bli 20 stora år (systemet nästa!).
Tills dess- sov så gott!
/M

Because you make me happy!

Helgen har varit jätte bra.
I Fredags hade vi de hur mysigt som helst hemma hos Maria. Nu är de verkligen jätte bestämt att vi ska dra till Kos i Juli. De kommer bli Jag, Malin, Petra och Maria, kommer säkert vara någon till som följer med (Alex känn dig träffad!).
Nu gäller de bara att boka biljetter, de går lite seg fram tycker jag! Men de kommer bli galet! Den här sommaren kommer nog vara en utav dom bästa, de känner jag på mig.. Jag och Maria har bestämt lite andra grejer också ;)!

Åhh jag var ju i Romme i Lördags, ville verkligen inte åka hem! Det var ju så himla roligt.. Min familj är ju en kategori för sig själv det är de som gör de roligt. De gäller att inte fega ur för annars blir man kallad för familjens chicken i typ flera år!
Var hemma vid sju, då var det bara att göra en make over och dra in till stan. Mötte upp Malin Petra Ludde och Anton på Soft kök och bar det är ändå stället Petra kan vara på eftersom hon inte är 18! Det blev ganska nice, tillslut var vi 10 pers.
Jag vet inte men jag tror vakterna tycker de är jobbigt när de är för många killar. Jag väntade bara på att vi skulle bli utslänga och de blev vi också .. Så vi drog vidare till Ice från 10 blev vi 4 st. De bästa var ändå när vi skulle in, Petra är ju inte 18 men Niklas min brors bästakompis står i dörren så de fanns ändå en lite chans att hon kunde få komma in så frågar han mig om jag har med mig några som är under 18, nej nej absolut inte! Men han ville ändå kolla leg så ger Petra fram sitt bankomatkort! Jag dog av garv.. Du är galen! Du får vänta tills mars gumman då är de din tur!
Jag kommer nog inte gå tillbaka dit, inte mitt ställe allltså!

Idag ska jag bara träna! Måste måste måste få trimad kropp tills i sommar.
Malin, nu är de din tur att uppdatera!


//Emma

Simmasimmasimma!

Har försökt att fixa lite med designen här på bloggen. Men tydligen är färgen olika på andra datorer.. I skolan var färgen skit snygg och hemma hos Malin var den skit äcklig! Aja de löser sig..

Idag har vi simmat också. Jävlar säger jag bara 30 längder och stannade inte en enda gång. Mår ju verkligen mycket bättre av att träna.
Efter simningen gick vi hem till Malin och kollade på Gramis galan in spelat såklart. Självklart somnade hon, som jag alltid brukar göra men idag var de om byta roller.

Ikväll ska vi hem till Maaaary! Ska plocka upp Malin och Petra också. Sist jag skulle övningsköra och Malin skulle åka med sa hon ganska tydligt att jag kan ta bussen! Haha men jag överraskade henne nog! Får se om de går lika bra den här gången. Vi ska nog bara ta de lugn tror jag. Känns ändå ganska skönt efter som jag ska till Romme i morgon och bussen går typ sju på morgonen, döda mig!

PMEM<3

Pussar Emma




Gomorroooon i huuuuuuset!

Nu är jag vaken, tidigt som attan! Ska få skjuts av pappa till skolan så då hann jag blogga lite snabbt.
Igår var jag med Emma, vi köpte Ben& Jerry "half baked", den var riktigt god men ingen slår ju faktist "pish food"!
Btw Emma, jag ser att du har fimplat lite med utseendet på bloggen, det börjar bli riktigt bra ju, gillar det gula :) ! Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre, ska till skolan, det är en superlång dag 8.40 - 16.00! Ska se om jag kan smita lite tidigare för vi ska simma efter skolan..


Puss på er!! /Malin

Svarta fjädrar?!

I natt kunde jag inte somna, de kändes som att jag skulle börja en ny klass eller något. Men sen när jag väl var i skolan fattade jag inte varför jag kände så?! De var liksom dom vanliga, fast jag hade glömt bort att Frida var i Indien. Konstigt ställe att åka till. Iaf så hade vi inte ens en lektion eller jo projektarbete men då satt jag och spelade på datan istället, de är ju livsfarligt de där blir ju helt fast!
Åkte och fikade med Jessica och Amanda och blev sittandes där ganska länge.
Idag har jag fått en poäng, tränade med Erica. Jag skojar inte jag såg svart fjädrar. Sen blir jag så sur också när ledaren skriker att man ska ta i ännu mer, vill du att jag ska svimma eller? Jag var iaf helt slut körd..

I morgon är de ju så att jag ska praktisera men jag ljög och sa att jag kommer nästa vecka istället! Usch jag har så dålig karma just nu, den ligger fan på minus!
Men jag måste ju åka och köpa nya skidbyxor, aaa jag köpte nya förra året MEN min kropp är inte i samma toppform som den var då så de funkade inte helt enkelt.. Ska svänga förbi polisen också och fixa nytt leg. Så karmat går väl jämt upp där.


Emma



red bull ger dig vingar

Åhh, jag vill verkligen göra min tatuering snart! Jag är nästan helt hundra på att det blir vingar, men hur ska de se ut? hur stora? vart ska dom sitta, svanken, nacken eller skulderbladen? Sooo many questions.. :/ Hur som helst tror jag det kommer bli assnyggt!


/M

Ingen är perfekt.

Jag har nog aldrig kunnat se någon i ögonen och berätta hur jag verkligen mår och känner mig. Så nu tänkte jag göra ett försök att skriva ner det.. Ni måste absolut inte läsa det här, måste bara få skriva av mig, mest för mina kompisars skull, så de får reda på hur det är. Jag försöker absolut inte få uppmärksamhet eller att någon ska tycka synd om mig, vill bara skriva detta.


 Jag är tom, det känns som luften har gått ur mig, jag bryr mig helt enkelt inte om någonting längre. Jag är inte arg på någon av er (ni vet vilka ni är). Grejen är att jag inte vet vem jag själv är längre, jag fattar inte hur det kunnat bli såhär.


 Ända sen vi gjorde slut har allt varit skit, jag försöker dölja det, för er skull. Hur kul är det när jag bara är lessen och pratar om saker som ni inte orkar lyssna på. Jag tror inte jag har förstått allt än, känns ibland som allt bara kommer tillbaka. Det komiska i det hela är att jag också hade tänkt på att göra slut, vi hade olika framtidsdrömmar, och ibland kändes det som att jag ville vara singel, men han hann före, helt oväntat..


Såhär skrev jag till honom den natten och jag menar det fortfarande: Det är nu när jag är på väg att förlora dig som jag verkligen inser hur mycket jag älskar dig.


Jag hatar verkligen mig själv för att känna såhär. Jag vill inte drömma mina drömmar. Jag vill inte känna så som jag känner. Jag vill gå vidare och vara lycklig. Jag har aldrig längtat så mycket efter att resa iväg som jag gör nu.


Nu när jag läser igenom allt låter det så fel, töntigt och osamanhängade men ändå rätt, skriver verkligen rätt från hjärtat och borde nog inte publicera detta, tror bara att det är ett par som ändå förstår vad jag menar och det är dels för dom jag skriver. 

  

 "Det känns som att jag står i ett rum, fullt med människor och skriker men ingen hör"



♥M.K


KALLT!

Åhh jag de är helt sjukt!! 10 minus! Jag vill inte bo kvar här längre.. Jag snackade med mormor idag där var de 31 minus. Driv inte! Tur att de är varmt inne iaf.
Lite senare då de säkert kommer bli ännu kallare ute så ska jag på date med Petra ;)! har lite grejer att snacka om..

Jaha i morgon ska jag träffa Erica våra mammor röstade för att åka skridskor, men asså jag får så jävla ont i fötterna och de är kallt! Så vi rösade ner dom, blir säker shopping sen bio. De känns som lite roligare.
Sen på Onsdag börjar helvetet igen! Jag har mått så himla bra av att vara ledig. Men den sista terminen kommer gå galet fort tror de kommer bli den roligaste också.


Jag kan inte finnas där för dig när du inte pratar med mig! Du får säga vad du vill att jag ska göra, för annars vet jag inte. Bara så att du vet.. <3


PUSSPUSS EMMA

Lördag!

Precis hem kommen från jobbet. Fick skjus av min chef idag, eftersom mamma inte kunde komma och hämta mig. riktigt skönt!

När jag kom till jobbet idag vid tio ser jag Carolina står och hänger på köksbordet. Jag började as garva och sa att de är fan hennes tur att vara bakis nu! (hon är ny) haha så kollar hon på mig helt likblek och ba jag har spytt 2 gånger redan de är nog vinterkräkssjukan! Sheet vill inte bli sjuk igen, så jag höll mig i 7 timmar för att inte gå in på toa! helt sjukt.. Nu mår jag faktiskt lite illa!

Idag ska vi brudar hem till Maria så får vi se vad vi hittar på. Jag ska jobba i morgon, men de har ju aldrig hindrat mig!



Emma

"the boy who never grows up"

Nu har jag masat mig upp ur sängen efter att ha drömt mig bort till Neverland med hjälp av Peter Pan.
Jag älskar Disneyfilmer och fick denna i julklapp :) Nu vill jag se tvån också, och tingelingfilmen..


Anyway, igår var jag på bio med mamma och fanny, vi såg Australia, den var verkligen en kärleksfilm som heter duga!
Satan vad snygg Hugh Jackman var i rollen som Bover, vilken kropp säger jag bara! Det är värt att se den nästan tre timmar långa filmen för hans skull, haha.

Nu ska jag sminka mig och sätta på lite kläder, gäster kommer klockan fyra, sedan ska vi tjejer till Maria och vad som händer sedan får ni höra imorrn!

♥MALIN

Kör jag en sån här då!

Sånt här var längesen!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Yes
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag faktiskt inte att jag hade några nyårslöften förra året
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? neeej
4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? Ingen som jag kan komma på nu
5. Vad var din största framgång 2008?
hahha sheeet vet inte!
6. Vad spenderade du mest pengar på? Jag tror de är godis
7. Vad önskar du att du gjort mer? Satsat på skolan
8. Vad önskar du att du gjort mindre? jobbat!
9. Hur tillbringar du nyår? Först middag sen fest hemma hos Maria
10. Vem saknade du? Ingen
11. Finns det någonting du ångrar med 2008? hahah absolut!
12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan? lite från den första sen lite från den sista
13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet? As bra!


Emmsi!

RSS 2.0