Hejdå 2008 - Välkommen 2009!

Sista dagen på år tvåtusenåtta, detta år har varit ett av mina bästa år sämtidigt som ett av de värsta.
Jag hoppas och tror att 2009 kommer att bli grymt kul, mycket som händer, studenten, resor, skaffa jobb mmm (med-mycket-mer).

Så ikväll ska vi fira in det nya året tillsammans!



GOTT NYTT ÅR // MALIN

Gott nytt år! (som typ alla har som rubrik!)

Första gången jag skriver i bloggen!

I söndags begav jag mig till Hälsingland eller Kårböle om jag ska vara noggran för att hälsa på släkten.
Mamma drog upp mig ur sängen halv åtta och jag var typ fortfarande full! De kändes lagom kul..
Efter en kvart sitter jag i bilen med ett par jävla skidor rakt i facet. Jag var så förbannat jävla sur och satt och muttrade där bak i bilen om att de var så synd om mig! Efter en gråtattack somnade jag och sov sen resten av resan, jag tror mamma och roger tackade gudarna för de!
Jag har spenderar två dagar av att kolla på 14 avsnitt av Paradise hotel, varje dag från två till åtta på kvällen. Jag ogillar verkligen Olinda vilken brud alltså..
I går tog jag bussen hem eftersom mamma och Roger skulle fortsätta uppåt. 6 timmars bussfärd, men jag gillar att åka buss!

Mötte Malin vid Coop för att handla mat tills IDAG, de blev mycket gott! Sen bubblade vi lite så tvingade jag Malin att sova här, vägrar att sova ensam hemma!

Dagen i ära börjar med att Malin,Petra,Alex och Maria kommer hem till mig så ska vi bada och äta här också. Sen rullar vi vidare hem till Maria som kickar fett fest :D

PUSSAR// Emma


inför årets viktigaste dag (not)

Idag är det dan före dan före nyårsafton. Hej nyårsångest.
Egntligen tycker jag att nyårsafton är sjukt överskattat, hysteri över att finna den speciellaste, finaste och mest perfekta nyårsklänningen, gå på den roligaste festen mm. Jag tänker istället försöka sänka mina förväntningar så att det minsta lilla blir roligt!

Om ni undrar varför den andra halvan av bloggen inte har uppdaterat så är det för att hon har fasnat i Hälsingland hos släkten men hon återvänder till cilivisationen imorgon kväll, då ska vi köpa nyårsmiddagen till oss fyra tjejer..
 

En bild på mig till vänster och Emma till höger från förra helgen..

Puss!! /Malin

It´s a new day

Igårkväll- förade hemma hos Emma där söta Petra gjorde oss sällskap. Sedan åkte vi till tumba på fest, var inte så överdrivet roligt så jag och Emma fick skjuts av två trevliga pojkar till en annan fest i källbrink. Där var det betydligt roligare fast hamnade inte så sent i säng för det, runt halv tre..

Nu - Kusinerna släpar med mig och Fanny på Twilight. Eftersom den verkar så HIMLA bra (enligt alla som har sett den) så kanske den är värd att se?


/Malin

crazy



HERE WE ARE!!!!!!!!!!

Hej hopp!

Hejsan ALLA våra beundrare!
Nu kanske ni vill ha en lite presentation om vilka som driver denna blogg!
Vi är två tjejer som heter Emma och Malin, arton år fyllda och går sista året på gymnasiet. I denna blogg ska vi berätta om allt som händer oss (och det som vi vill ska hända (a) ), alla våra ups and downs.

PUSSAR// Malin och Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0