C-H-A-O-S

Sicken kväll det blev igår då.. Åkte först in och mötte upp emelie och lindha på soft, tog ett par öl sen drog vi oss vidare till viper, emelie åkte och träffade niclas men jag och lindha stannade kvar, blev kanske en shot för mycket, haha nejdå., hemvägen blev jobbig, GICK från telefonplan hem hit till myrängen! började knata vid 03.10 och var hemma 05.20, trodde fan jag skulle frysa ihjäl. Nämde jag också att jag hade klackar på mig. hah fyfan,  det känns i fötterna idag iallafall..

-Malin

TJUGONIONDE-OKTOBER-TVÅTUSENNIO


kör på osminkat idag- pallar inte sinka mig då jag ndå ska sola senare..

Är på superhumör idag, queen - i wan´t to break free spelas på högsta, vilken moodhöjjare alltså! Ska börja dra mig mot liljeholmen snart, måste till en bank också!!! Det står att det ska finnas en SEB i liljeholmen, gäller bara att hitta den då. Ska se om jag hinner klippa mig idag, det behövs big time!
Åhh nu spelas GNR - civil war, denna dag blir bara bättre och bättre!

PUSSSSSSSSSSSSSSS

EVACUATION

HOLA CHICAS Y CHICOS! idag är det då onsdag, tiden går så sjukt fort i think! igår så övningskörde jag hem till emelie, vi gick till älvsjö och köpte kladdigaste kladdkakan från frödinge och hyrde film, dagbok från en motorcykel. Sen sov jag där också. idag så åkte vi till liljeholmens nya centrum, de va fräääääscht, fast tråkigt med bara samma gamla klädkedjor dock. när vi väl var på waynes och stod och betalade för våra kaffe så börjar brandalarmet tjuta så alla evakuerades, kände röklukten också men såg ingen brand, tror inte det brann heller. Sen drog vi oss hem till mig där vi lagade quinoasallad med lax, supergott! Sen så målade vi lite, håller på med en tavla med ben&jerry glass på, hahah.

Nemen imorrn ska jag till liljeholmen igen för att köpa mer målarfärg på inspira som ligger där, och sen åka och sola,.


osminkad i målartröjan

ska gå och kolla på DHW som fanny spelade in åt mig igår!

PUSS-MALIN


HIGHWAY-JARED

Såg en asskön film idag, highway hette den. Världens snyggaste man, Jared Leto spelar en av huvudrollerna tillsammans med Jake Gyllenhaal. jag dör, så snygg han är i den filmen! Min dröm-man big time. hittade lite bilder från filmen..,


DREGGLAR





haha, nej nu ska jag inte lägga upp mer, men ÅHH så snygg!

Pussssssss Malin

SATURDAY-24-OCTOBER

En liten snabb update såhär på en lördag då;

Igår mötte jag som sagt upp johanna för en sväng på utställningen om salvador dalí på moderna, den var okej, hade velat sett mer målningar av honom. han var ju sjukt duktig! Sen tog vi en sväng till Kreatima, johanna skulle köpa block och pennor och jag en duk att måla på. Efter en snabb fika på waynes drog vi oss hem till family rudin där den vankades släktmiddag, trevligt. Såg på idol och åt god mat, sara tittiade även förbi.
 
Idag var mamma snäll och färgade mitt hår innan jag skulle till jobbet, började 12 och slutade 17.30, affärerna stänger 18 i nacka så tänkte att jag skulle hinna in på gina för att köpa den där jackan jag snackade om förra veckan typ, eftersom pappa också var i nacka så tänkte jag låna pengar av honom eftersom jag inte fått hem mitt kort än. Men så klart så svarar inte han på mobilen på den halvtimmen som jag hade på mig, så när klockan är  18.01 får jag äntligen tag på honom! typiskt, ingen jacka idag alltså :( aja, ska käka snart sen göra iordning mig, utgång ikväll. Jobb 11.00 imorrn, de får gå..


Ha en bra lördag iaf! Puss

-MALIN-


OPEN-MY-EYES

Hallå! Idag har jag varit på bio med emelie, johanna och kicki, såg Allt för min syster, hur sorglig var inte den!? jag brukar nästan aldrig grina av filmer men när jag såg denna gick det inte att hålla tillbaka tårarna! Cancer är hemskt, men kärleken mellan kate och tyler som träffades genom cancern var så fin! ÅHH, nu vill jag bli kär bara för det! näe, men SE DEN! fast ha inte mascara på då..



Imorrn blire moderna museet på dagen och middag på kvällen, trevlans! sen work, work hela helgen!

Nu ska jag kolla på my favourite program - LYXFÄLLAN, hah!

-MALIN

NO-NAMES


Jag tror på karma, men ibland så undrar jag om "gud" misstar mig för att vara någon annan. Jag vet inte vad jag har gjort för illa som gör att jag inte kan lita på folk, vänner, utan att bli sviken. Visst - jag har ljugit, varit otrogen, snackat skit om folk, men jag är m ä n s k l i g, vem gör inte misstag. Nu tänker jag inte på någon speciell händelse utan bara i allmänhet. Samtidigt har jag fått ta smällar också, jag har blivit bedragen, folk har gått bakom ryggen på mig, jag har blivit utnyttjad, blivit sviken. Men när fan tar det slut? Jag ger upp, jag vill inte ta mer, jag vill ha äkta nu.

För övrigt är jag besviken på en vän som nu visar att hon inte verkar bry sig särskilt mycket. det är kul när man lär sig saker om sina vänner som man inte trodde om dem. Det visar bara att man inte kände dem så som man trodde.

John Mayer - Free Fallin´







Ska sova, hoppas morgondagen blir bättre

MALIN


SOME-MEN-YOU-JUST-CAN´T-REACH

toooodles! igår åkte jag hem till emelie (läs: gick från stuvsta). hennes pappa hade fixat barnvideosar på e&j när de var små, så de satt vi och glodde på ett par timmar, hahaha, sjukt kul, jag och fanny dök också upp på ett par snuttar och nu kan vi konstantera att emelie var född matgalen, johanna var en liten diktator, jag var en tyst nakenfis och fanny såg mest ut som en degklump. Våra förälrar såg sjukt unga ut, och morfar var med litegrann! Eftersom vi åt sallad till middag så komperserade vi upp den kalorifattiga måltiden med en varsin godispåse nät vi tittade på inlåst, alltså vet inte var jag ska säga om det programet! Det verkar jättefixat och ett par av de unga "kriminella" ser ju ut att gå av på mitten om man skulle nudda dom! Är de det bästa av sveriges ungdomskriminella som finns? men han martin är ju sjukt snygg, dock räknade vi ut att han var typ 42 igår, men han ser yngre ut..

hade tänkt att gå ut och prominixa lite idag men hörde precis att det s p ö regnar ute, så kan ligga kvar inne i värmen med gott samnvete. Idag kommer johanna hem!! hon ska stanna hela nästa vecka också :)

lör och sön bjuder på jobb, cafe på lördag och shoes på söndag.

-M

I-HAVE-ALWAYS-WONDERED

Lite rolig fakta jag hittade på ngn blogg, haha

- myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade

- en krokodil kan inte räcka ut tungan

- en grisorgasm varar i 30 minuter

- människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull

- en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl

- en del lejon parar sig över 50 gånger om dagen

Good to know, huh?

M

SHOOT-ME

kom precis ut ur duschen, känner mig superfräsch, älskar den känslan av att vara helt nyduschad! Vaknade vid halv tolv av hemska drömmar (typ att jag blev sjuten av engelsmän i nacken med pilbågar, likom va? fast det kanske förklarar varför jag hade ont i nacken när jag vaknade..) Sen frulle + SvD, sen gick jag ut och gick i en och en halv timma, ca 8 km, yeah. Nu ska jag äta något, köpte hem några nya smaker på nudlar som coop hade fått in förra veckan, ska nog testa dom.

-M


BLAH

Ursh, tror jag börjar bli sjuk, nyser,ont i halsen och ögonen kliar som tusan! Igår följde jag med mami till forum Nacka när hon skulle shoppa, slutade med att jag också kom med ett par påsar, nya jeans från Replay, linne från gina, grå stickad tröja med paljetter på axlarna från hm, amazing! Plus en klänning som jag tror jag ska lämna tillbaka, den var lite stor :/ Hittade även en asball jacka på gina som jag inte riktigt kan bestämma mig ifall jag ska köpa, den ser precis likadan ut som taylors i the rachel zoe projekt. Gick in på deras hemsida nu för att se om de hade jackan där men nono. anyway den är i jeanstyg på själva fram och baksidan och armarna är i skinn, soo nice. får se hur jag ska göra. ska nog kolla på film nu,.

ps. det var någon som frågade varti solariumet låg, det ligger på blekingeg, kommer inte ihåg vilket nummer och de hade ngt erbjudande om att sola för 20 min endast kostar 10 kr. cheep

fredag 9/10

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Veckan har mest blivit, sova-jobba-äta-sova osv. Jobbet på Crispin är jättekul, har lärt mig jättemycket under den här veckan. Idag är jag ledig, det behövdes. Ska nog in till stan senare idag, behöver nya jeans.. Sen ska jag sola med Emelie och Cindy tror jag, 10 kr för 20 min - inte dåligt!

Klassiker som går on and on hos mig;
Poison - Every rose has it´s thorn
G´N R - November rain
Whitesnake - Here I go again

Puss Malin

FORUM-NACKA

Jobbet idag på Crispin gick jättebra! Fast var inte hemma förrens vid halv nio, då var det jättemörkt ute, scaaaaary. Ska jobba imorrn och på onsdag också fast från 12 - 19.30, skönt med sovmorgon. Nej nu ska jag kolla på en film jag gillade grymt mycket för ett par år sedan men hittade den längst bak i filmskåpet ikväll, Torped i Chicago.



Nattinatti!
-MALIN


WISH-ME-LUCK

Idag sa min chef på caféet att det finns en liten, liten chans att jag kommer få börja jobba 75 % dvs ca 30 timmar i veckan, JIPPI! Nu på kvällen fick jag ett samtal om att jag ska åka till Forum Nacka och provjobba i en butik där, kul, kul!!

GOOD SONG;
OZZY OSBOURNE - Dreamer
AEROSMITH - Dream on

-MALIN-


RSS 2.0