DYLAN-LEATHER-BOOT

Ahhh, jag har sjukt ont i mina fötter efter att ha stått upp hela dagen och träningsvärk efter powerwalken igår! Igår målade jag hela dagen och idag har jag jobbat i caféet, bra variation! Om ett tag ska jag hem till Emma och träffa de andra tjejerna där också. Imorgon blir de målarjobb igen om vädret tillåter, det är superskönt att jobba när solen är framme, har bara bikini och målarbyxor på mig då för det är så varmt!

ÅH, JAG VILL HA!

-Malin-


SOMETIMES-YOU-JUST-WANT-THE-TRUTH



-MALIN-

SLOW-WEEKEND

Hallå där! Ligger i sängen nu, ska sova alldeles snart bara skriva några rader först.
Igår jobbade jag på cafét ett par timmar och på kvällen var jag med Emma, köpte godis och kollade på film. idag blev jag väckt vid tolv för att jag skulle upp och börja fixa huset. Yes, nu börjar jag måla om, det är bara så mycket förberedelser först, sätta ihop ställningen som är sjukt hög(!), skrubba huset med specialmedel och spola med vatten, sen kan jag börja måla, trodde de skulle gå rätt så fort men har bara hunnit med typ en halv sida med skrubbandet.. Imorrn ska jag jobba på caféet igen mellan 12-15 sen powerwalk i spåret!

Aja, godnatt - MALIN

ACNE-LOVERS

Jag är såå shoppingsugen just nu!


acne, kex proud

acne; genetic girl ripped

my dream shoes! acne; pistol

-Malin

LIGHTS-WILL-GUIDE-YOU-HOME

Hej hopp! Idag vaknade jag runt tolv-snåret, låg kvar i sängen ett par timmar, kollade lite på arbetsförmedlingens hemsida, läste bloggar, gick upp och åt frukost (smoothie, am.pancakes) samtidigt som jag kollade på en shopaholichs bekännelser, den var rolig, dock tycker jag boken är mycket bättre, mer seriös liksom. Sen  har jag varit och powerwalkat/sprungit i ågesta, sen hem lagat quinoasallad till middag och nu sitter jag här. Sätt på 1:an nu, de visar en dokumentär, Coldplay - då och nu. De är verkligen bra, bäst är bl.a  yellow, trouble, lost!, speed of sounds, fix you (som han skrev till Gwyneth)..



-malin-

ODD-MOLLY-FALL-2009

Jag-är-kär! I Odd Mollys höst kollektion! När jag tittar igenom kläderna så längtar jag verkligen till hösten, bekväma tröjor, varma sockar, tjocka koftor, stickade mössor/vantar och underbara färger + sjukt söta linnen! GIVE ME!



Några av mina favoriter ovan, tryck på bilden för att se större!

-MALIN

sail on the waves of fame


Såhär såg man ut idag då, shorts + t-shirt..

De senaste dagarna har spenderats med kusinerna, vi har fikat, kollat på modevisning i kungsan, ätit thaimat, gått i blåbärsskogen, lekt turister i stockholm och gått på Vasamuséet, hyrt filmer- the wrestler (hade högre förhoppningar på den) och honungsbiets hemliga liv (Dakota Fanning är så söt!).
Ikväll blir det kräftskiva hos Natta och sen antingen hemmafest eller så drar vi vidare ut!
Imorgon ska jag, mami och Fanny ta tåget till Kristinehamn där pappa och farbror Lars väntar med segelbåten som ska ta oss till Karlstad där mina kusiner bor, sover en natt där och sedan hem på söndag! 

-MALIN

10/8-09

Idag: Lunch på Melanders fisk med mami, mormor och birgitta. Jobb på caféet 14-18.
Nu : Beck -sista vittnet

-MALIN

sunnystockholm

Idag har vi varit ute på sjön med båten! Jag och Fanny följde med pappa och Jörgen och tog en tur till Drottningholm slott för att sedan lägga till i en vik där vi doppade oss och solade ett par timmar.. Eftersom det blev pizza till middag är det dags att ta fram stavarna nu och ta en powerwalk!





-MALIN

soffHÄNG

Guu, jag håller på att somna vilken sekund som helst, skriver lite för att hålla mig vaken.. Vaknad runt tolv idag, la mig i solstolen ett par timmar, sjukt varmt! Sen blev jag och Fanny hungriga så vi inproviserade ihop en qinoua/lax sallad, blev riktigt god! Mami &papi ska bort ikväll så jag och fanny har hyrt fim (Mammut) och köpt glass (Ben&Jerrry- what else?).  


Jag i soffan, för tre min sen..

-Malin

POPPIN

Nu har jag precis kommit hem. Datorns stod på och jag såg att jag inte har bloggat sen 14 juli! Jag tänker inte skriva ngt om Rhodos, what happens in rhodos - stays in rhodos! Fast om man vill se hur vi haft det är det bara att checka fb. Anyway, ikväll var vi ute och slira på stan ett tag, jag emma petra och maria ( från uas). . Vi var på gamla Ice, tror de hette nype nu. vad nu det betyder?  Nyp? Det var väl helt ok, dock lite folk, kom ihåg sist jag var där, då var det smockat! korv vid okq8 och taxi hem, 100 spänn, kändes dyraret. jäg känner att jag verkligen vill bort från sverige, vill inte sitta och ruttna i äkelhuddige.. aja, ska sova nu, gonatt!

ni får har överseeende med min stavning orkar intläsa igenom allt.

P*USSMALIN

RSS 2.0