EDDIE-THE-HEAD

.
.
IRON MAIDEN - THE TROOPER
IRON MAIDEN - HALLOWED BY THE NAME
.
.
/M


TAXI-DRIVER-TEE

Jag som älskar Robert de Niro kanske borde köpa denna tshirt som föreställer honom i taxi driver (GREAT movie);



Den bli din för 349:- på shock.se

/M


U-S-AND-A

Då har man vaknat idag igen. Fanny väckte mig av att hon fått ett paket från hennes amerikanske vän, typ det tredje denna månad, hon fick allt möjligt, converse, böcker, tidningar, kofta, skiva, smycken en klocka från guess, godis, jordnötsmör(?) och en kristall svan! Hehe, kanske skulle skaffa sig lite kontakter från USA.

Skulle egentligen åkt till mormor idag med Johanna för att ge henne hennes julklapp men blev inte så av en andledning. tänker på dig..

Vet inte vad jag ska göra idag, vill åka in till stan men är fortfarande jobbigt förskyld..

/MALIN

HM-HOME

Eftersom jag inte kan gå i butiker idag så har man ju alltid nätshopping att förlita sig på! HM har släppt vårkollektionen idag, kläderna var inte mycket att hänga i julgranen tycker jag, fanns en del fina baskläder men inget sådär ha-begär. MEN, hittade detta asballa pålakanet från HM home, me lajki! 


/M

Måndag

Honey, I´m home..
Kom hem igår kväll från idre, dagen till ära har spenderats sängliggandes efter att ha dragit på mig en hemsk förskylning i veckan, låg feberfrossandes i lördags, nu är jag bara förskyld, dock en jobbig sådan. Jag som skulle spana in mellandagsrean idag :( Anyway, veckan har varit jättebra, jävligt kall de första dagarna, -20 är inte kul att åka i, blir ett par åk sen in för att värma sig. Slutet av veckan bjöd på mildare grader men typ snöstorm..

Puss Malin 

GO-GOING-GONE!

Bye bye Stockholm, nu tar vi vårt pick och pack och drar till Idre men bästa kusinerna! Ha en bra jul allihopa!
PUSS


STOCKHOLM-EN-LÖRDAG

Hejhopp i kylan!
Idag har jag irrat omkring på stan med Maria. Ibörjan var det okej men runt två typ vart det SJUKT mycket folk! Spar alla på julklappsköpandet till sista helgen? Sen åkte hon hem då träffade jag Johanna (som är hemma från gotland nu!) och Emelie och fikade.

Kom hem med byxor matchande den rosa luvtröjan med leopard (finns att skåda några inlägg ner), en rosa mössa och ett par WeSC hörlurar- äntligen! Juste, köpte julklapp till kusinen också.

Ni får ursäkta alla tråkiga wcam bilder men nått har hänt med bildinställningarna så kan inte spara bilder på nätet och lägga upp :/ allt knasar sig för mig för tillfället, kan inte spela upp dvdfilmer heller :/

Måste börja packa snart också, åker ju tidigt imorrn till Idre. De sa på nyheterna imorse att det var -37 grader där nu(!). WTF

SNOW-EVERYWHERE!

Vadå snöstorm ute?! Fick pulsa i en halvmeter snö för att komma till tunnelbanan idag bara för att veta att den var inställd, blä - fick vänta en kvart extra och kom försent till jobbet, tur att jag har världens bästa chef som är så förstående! Kom precis hem, ska nog äta lite mat nu och försöka sova tidigt ikväll, börjar jobba nio imorrn så..


haha, en dagens, lite suddig men whatever..

/MALIN

LOOK-OF-TODAY

Har så mycket energi idag käner jag! Nu drar jag till jobbet! PUSSSSSSSSSSSS



BYEBYE


GRR


hur perfekt är inte denna bild?

/M


ONSDAG

Buon giorno!


CHEESE-DINNER

Tuddelu! Nyss hemkommen från Lizette, gud vad fint hon bodde ute i täby, var som hämtat från ett inredningsmagasin! Very stylish! Fick en söt ängel i julklapp av bossarna och alla fick sexiga diskhandskar från Jessica och Maria, haha. God mat och trevligt sällskap!

Innan var jag ju i Skärholmen, försökte hitta julklapp till Emelie, men hitta ingenting (sorry stumpan, du blir utan!) haha. Däremot hittade jag tre julklappar till mig själv! En ljus-ljusrosa tröja med leopardmönster i luvan, grrr. 'en vanlig svart tröja på topshop och ett riktigt fynd, en fransväst som var nedsatt till 99 kr!



tror dock jag måte byta till en mindre storlek, den känns vädligt stor..

Nej nu ska jag kolla på nått avsnitt av OC sen sova! Imorrn jobb kl 15! GODNATT!

IT`S-SNOWING

Har ni kollat ut? DET SNÖAR och snön verkar faktist hålla sig kvar på marken, denna gång! Sitter och äter frukost i skrivande stund, lingongrova med skinka och ett glas med provivas jordgubbsdryck. Ska nog ta en nybakt lussebulle till efterrätt.. Vid två ska jag ta bussen för att möta Petra och åka till skärholmen, senare ska jag åka till caféet för att åka med mona-lisa och milos hem till lizette där det blir lite julfika med alla!

PUSS Malin

MÖTLEY-TO-FUCKING-SWEDEN!

Fick för ett par dagar sedan reda på att M.C gör en spelning i Sverige denna sommar på sonisphere-festivalen, 7 augusti. Biljetterna släpples idag klockan tio, eftersom jag jobbade fick jag köpa nu på kvällen istället, tur att de inte tagit slut! FY VAD JAG LÄNGTAR!!!!! FAN VAD NICE, NU HAR JAG MÖTLEY CRUE ATT SE FRAM EMOT!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D




I-LOVE-MAKEUP!

Jag har kommit på en sak om mig själv. Jag ÄLSKAR smink. Att sminka mig, se hur man förändras, man kan uttrycka sig så mycket med det!


såhär ser jag ut nu, svårt att visa med wcambild menmen..

bas: blandade mac foundation med clinique foundation för att få fram rätt ton

ögon: lancome eyeliner på inre fransraden, någon skimrande brunögonskugga och mascara från maybelline (den gula hylsan ni vet) - den är asbra budget mascara!

avslut med lite rosa rouge ochså det från maybelline!

PUSS

TYP-DÖD

FYY FAN VAD JAG ÄR TRÖTT! Kunde inte somna igår - trots "sömn"pillrerna! Somnade två, gick upp sju, omänskligt. Sen jobbade jag till tre, mötte mamma, simmade 30 längder, hämtade ut brev på posten, handlade mat och nu sitter jag här. Är inte ens hungrig fast jag bara ätit en macka klockan sju imorse och sen en skål med fil till lunch.. Måste sova..

Paul Kalkbrenner - Sky and Sand

/M


GODNIGHT-MY-BELOVEDS

Hej alla ni som läser, ligger i sängen nu och ska sova, tog ett par tabletter som ska hjälpa mig att somna och förhoppnigsvis sova hela natten.. Nu blir det jobb fredag till måndag - alltid över helgen :( Idag var jag som sagt på stan, träffade emelie och fikade och letade julisar, hittade en till sak till fanny och en födelsedagspresent till mamma som fyller på måndag! Sen bytte jag ju min klänning och köpte en randig tröja på bikbok till mig själv! hehe. Imorrn jobb 9-15 sen simma med mama och emelie.


Nu ska jag fortsätta läsa min bok!

GODNATT!

TORSDAG

God morgon! Hu mår ni? Själv ska jag gå upp och äta frukost snart.. Sen ta en tripp in till stan har jag tänkt, måste byta en klänning på Zara, köpte den i grå men nu har jag ångrat mig och vill ha svart (såklart).. Måste börja köpa julklappar också, är klar med dom till farmor & farfar och fanny..
Imorgon blire jobb på café birger.

the killers - a white demon love song

UPDATE: såg precis at jag skrivit onsdag i rubriken men det är ju torsdag slog det mig!

/MALIN

COLD

Kom hem från gymmet för ngn timme sen, har duschat och nu ligger jag i min säng och läser lite bloggar och lyssnar på rockklassiker. Ska gå och göra lite lunch och sen träffa Emelie I think..

Idag var det förresten riktigt kallt ute! Frost och rök ur munnen när man andades!

-Malin-


RSS 2.0