Det var ett tag sen!

Om man kanske skulle ta och chocka lite och skriva ett inlägg?

Japp nu är mina friends på Peace&Love men inte jag för jag är sjuk! Och jag vägar att ligga i ett tält med ont i halsen och feber när det bara är temadagar. Så jag åker tåg upp på Onsdag när själva konsert dagarna börjar, det svider lite att inte åka upp idag och åka i den rosa bilen.
Maria ringde vid halv fyra och jag blev helt till mig för att få höra hur det är och så. Men hon hinner snabbt säga "Vi har inte kommit fram än" jag är inte helt säker men tror att dom började åka vid tio. Tydligen så hade den andra bilen slutat gå så dom satt fast.
Tror det var ganska bra att jag åker på onsdag det var en och annan som hade glömt lite saker som jag får ta med mig de upp.
Någon dag efter P&L börjar Arvika festivalen och där ska jag och Maria jobba. Planerna var att vi skulle hem knappt en natt sen åka hela vägen till Arvika igen, fast ändrade planer som Maria också sa i samtalet vi ska nämligen mellanlanda på Martin´s landställe som tydligen ligger nära arvika så slipper vi åka hem liksom. Det var ju jävligt skönt! Mycket minder bensin också.
Nu vill jag bara åka! åhhhh orkar inte vänta..

Undar vad det är för fel på mitt immunförsvar också?! Fan tar bort dom där jävla halsmandlarna snart! Skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk när jag kommer hem från festivalerna och då ska jag jobba skiten ur mig så det får inte bli så! Kommer hem Söndag börjar jobba Måndag, bara lite sleeeten kanske? Det löser sig..




PUUUUSSAR!
Emma

PEACEANDLOVE2009

Klockan är ställd på 8.30. Den nylackade bilen väntas plocka upp mig 10. Sen är det raka vägen mot Borlänge. PEACE&LOVE here we come liksom! Pga sjukdom så tar emmsi tåget upp på onsdag ist, men lugn darling, ska sno åt oss en bra tältplats! ;D Är sjukt taggad inför veckan som kommer, skön musik + sol + alkohol = yeah.


Tagen för ca 20 min sen, B&J + OC-boxen står på schemat nu!


My Chemical Romance - The Black Parade
Passion Pit - Sleepyhead
Alice in Videoland - Cut the crap
The Sounds - Queen of Apology
The Strokes - Trying your luck

Gonattpuss /MALIN

MIDSOMMAR

Hejdär! Idag är det äkta svensk midsommar med spöregn utanför mitt fönster, kan det bli bättre? Dock sov jag bort halva dagen då jag vaknade halv tolv, gick upp och gjorde american pancakes och gick sedan och la mig med OC-boxen igen. När mamma kom hem åkte vi till ågesta och powerwalkade 6.2 km-spåret. Nu är snart Emma är på ingång, hon serveras midsommar-middag i mi casa. Senare ska vi på festligheter, vart, hur, när vet jag ej än men det kan väl inte annat än bli bra?! Ha en super midsommar!






PUSS/MALIN

















HIPPIE


Gokväll! Dagen har spenderats med sällskap av Emma och Maria i skärholmen där vi allmänt konsumerat lite. För min del blev det en päronsplitsgrön-tröja (Gina), ett hippieband (Monki) och nagellack. Plus en brassestol till Peace & Love. Vi provåkte även bilen som vi ska åka dit med, fy vad cool den är, nu är det bara den rosa lacken som saknas! Nu på eftermiddagen har jag äntligen tagit tummen ur och förstått mig på min nya mobil och laddat på med lite musik, så grattis till mig! Imorgon ska jag möta mamma efter hennes jobb och åka till Inspira för att köpa hem STORA målartavlor för att måla på och så ska jag köpa powerwalksstavar så att man kanske så småningom kan se någon skillnad på gäddhänget!

PUSS/MALIN

sjukt

Jag blir så ledsen när jag läser om mordet på Therese. Hur kan en 16-åring MÖRDA en tjej på 15 år? Det är helt sjukt för mig, okej om man ogillar varandra men man dödar inte folk för det. Hon skulle gå ut nian och missade sin bal. Hittade hennes blogg, läste också hennes kompisars blogg som de startat till minne av Therese. Gråter, hemskt alltså.

/Malin

little white dress

OMG! En dag kvar tills vi springer ut! Om exakt 24 timmar är vi i designsalen och får våra betyg och väntar på att springa över bron till släkt och vänner som väntar på oss i regnet. Japp, det ska tydligen s p ö - r e g n a !  Kollade precis på smhi och där lyder prognosen 10 grader med regn. Men skitsamma, vi ska springa ut i våra vita klänningar och höga klackar och vara lyckliga iallafall! Att vi sen får dra på oss leggings och tjocktröjor på flaket är en annan femma, åhh, vad jag längtar! Men det sägs att regn på bröllopp ger lycka då borde vi också bli lyckliga för all framtid ;)

PUSS Malin

perfektion

Charlie Hunnam kan vara den snyggaste man som någonsin vandrat på denna jord.
När jag såg honom för första gången, kanske för nått år sedan i Green Street Hooligan tyckte jag han var skitsnygg men med tiden glömde jag bort honom och när jag nu såg filmen igen för ett par kvällar sen blev jag kär på nytt!



Satt och googlade på honom lite och tittade på lite bilder, då dök den här bilden upp, kommer ihåg att jag hade den på min dator för en massa år sedan, har alltid tyckt han var snygg och så visade det sig vara Charlie Hunnam!



lyssna och gråt en skvätt för det är så fin; Terence Jay - One Blood

♥Malin

1 juni

Nej,nu pallar jag inte ligga ute längre, spindeln som kröp över solstolsmadrassen var droppen! Känner redan nu att det bränner lite varstans, snart ska jag till källbrink och springa nått varv!



Dagens musik;
Håkan Hellström - förhoppningar och regnbågar
Hoffmaestro - Young dad
Måns Zelmerlöw -  Hope & Glory
Kate Perry - Waking up in Vegas

♥Malin

give me some ice

Ligger ute och steker i solen och jag smälter bokstavligen bort, precis som bilden nedan.. Det är fruktansvärt varmt ute, springer in då och då och dricker vatten, gjorde en egenkomponerad kall kaffedrink imorse, den blev god faktist, en del kaffe, en del kall mjölk. isbitar och ett par skedar vaniljglass! Inte så värst nyttig men svalkande :)
Såg i tidningen att det ska bli mellan 5-10 grader och regn på torsdag, då vi springer ut!! F U C K
Hoppas det hinner ändras, be till vädergudarna!


♥Malin

RSS 2.0