KORS-I-TAKET

PUUUUUUUUUUH, dagens jobbiga samtal är över - gick okej.

För övrigt har jag precis varit och tränat, på gymmet (kondition) blev det idag, skönt att få springa av sig lite. Ska snart till farsta för att försöka hitta en silverkedja till mitt kors som är i tenn och kommer från kajens TENN, jag köpte det för någon vecka sedan på taxinge julmarknad.. Sen en snabbis till mormor för fika!



PUSS Malin


-

hjärtat rusar
klumpen i magen stiger
halsen knyter sig
hjärnan är tom på tankar
kroppen skakar av stressen -
för ingenting
måste få upp det
vad händer

fy fan

THEORY-OF-A-DEADMAN

GOD MORGON! Här är man uppe med tuppen. Var tvungen att dammsuga(don´t ask) imorse så gick upp halv nio. Nu sitter jag här med min smoothie och lyssnar på musik, finns det någon bättre start på dagen? Ska åka och jobba snart, börjar 11 ute i forum nacka idag.
Det jag ville säga egentligen var, har ni inte lyssnat på Theory of a Deadman förut så har ni missat något! Ladda speciellt ner låten I hate my life, lite deppig titel kanske, men den är så skön!

Nej nu ska jag sminka mig och sätta på mig kläder..

♥Malin


GIVE-ME-SOME-MUSIC

Två låttips såhär på en fredag;

30 Seconds to Mars - Kings and Queens

Alicia Keys - Try Sleeping With a Broken Heart

-Malin-


SWIM-TO-GOTLAND-?

puuuuih, kom precis hem från simhallen, simmade 30 längder idag. Skönt, men nu är jag helt slut.
Igår jobbade jag i caféet från 9 till 16.45 för att vara exakt. De hade en catering på 77 mackor så hela köket var täckt av sallader, lax, bröd, hah. Men vid tre typ kom emelie och jocke förbi och fikade lite snabbt och när jag slutade kom petra dit och fikade tills stängning, mys. Sen åkte jag hem till kära kusinvitamin och åt middag där, nyttiga som vi försökte vara på det grönsaksbiffar med hommus, gott. Sen lite choklad till efterrätt, haha - där sprack min nyttiga torsdag! Somnade i deras soffa, sen kom pappa och hämtade mig.

Nu sitter emelie + hennes mor och far på gotlands färjan, jag kunde också varit med men biljetterna var så dyra nu de sista dagarna. Emelie föreslog att de skulle smuggla med mig i bakluckan, haha. Jag vill ju också träffa johannapanna, aja får åka i vår istället!


jag på gotland nu i höstas
 
-Malin


NEW-MOON

Oj, det är redan onsdag, löning idag -jippi.. I måndags var jag och simmade med emelie och sen gick vi på bio och såg new moon, ni vet twilight uppföljaren.. Den var väl helt okej, de skulle nog kunna korta ner den lite, kändes ibland som att de filmade för att fylla ut med tid typ. Sen åkte vi hem till emelie, eftersom vi tog kvällsbion som var klockn så mycket att vi tajmade in med någon buss så vi fick gå från fruängen. Kollade på film sen somnade vi runt två. Igår åkte jag hem och bara tog det lungt, känns som jag börjar bli sjuk.. Idag ska jag åka och träna snart, får köra lite lugnt..

-Malin

CELEBERT-BESÖK

Har inte skrivit mycket under den här veckan, lite bloggtorka kanske.. Igår blev det iaf utgång efter en underbart god sushimiddag. Mötte upp emelie och malin och åkte in till harry b james där vi mötte upp ett par andra också, det var bandit unsigned - riktigt bra, det var speciellt ett band som var sjukt bra faktist, kommer inte ihåg vad de hette, nått med veins typ.. Efter x antal öl och dans drog vi oss hem till mig och somnade vid tre, halv fyra kanske.
Idag åkte jag till jobbet (caféet), jobbade med maria och jessica idag och de berättade att själva kungligheten prins carl philip hade varit där och fikat i veckan! tur att inte jag var där då, hade blivit jttechockad haha.. Fick även ca 50 kr i dricks idag av en herr, det var ju snällt!

Ska kolla ett par avsnitt av sexand the city nu och sen slumra till!


hittade en bild jag tagit typ nån vecka efter rhodos, åhh jag vill vara brun igen!!

-MALIN-


DONT-STOP-DANCING-AND-I´M-IN-LOVE

At times life is wicked and I just can’t
see the light
A silver lining sometimes isn’t enough
To make some wrongs seem right
Whatever life brings
I’ve been through everything
And now I’m on my knees again

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

At times life’s unfair and you know
it’s plain to see
Hey God I know I’m just a dot in
this world
Have you forgot about me?
whatever life brings
Ive been through everything
And now I’m on my knees again

And now I’m on my knees again

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…awaaaayy

Am I hiding in the shadows?
Forget the pain and forget the sorrows

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Children don’t stop dancing
Believe you can fly
Away…away

Am I hiding in the shadows?
Are we hiding in the shadows?




MALIN

HAT-KÄRLEK

Jag har alltid avskytt gina tricot för deras sätt att kopiera andra kedjors kläder rakt av och deras dåliga kvalite men nu på senare tid har de fått allt snyggare saker! fan också, jag vill ju inte stödja deras affärer men men, det är ju billigt iaf, köpte ett apsnyggt linne där idag med kedjor på ryggen, supernajs! Såg en sjuktsnygg skjorta på hemsidan nu också, kolla om ni vill - "emmi stud shirt", tänkte lägga in en foto på den men vet inte hur man screenfotar (Oteknisk).. aja ska sluta babbla nu, baj baj!

Puss Malin


LITE-MER-Mmm-I-LIVET

TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS-TIPS

Har ni smakat Marabous senaste satsning - Vinter?! GÖR DET, den är supergod!



Den har smak av kryddor som nejlika, kanel, kardemumma mm.
Dock kommer den bara säljas nu under vintern ;( får köpa upp mig på ett litet lager sen då, haha.

-Malin


30-SECONDS-TO-MARS


<3


HAPPY

Home again! intervjun gick bra, ska dit och prov jobba imorrn mellan 15-20, hoppas det går vägen! nu ska jag slänga i mig en macka + alvedon(huvudvärk) och sen bege mig mot tullinge för ett förhoppnigsvis svettigt träningspass!




PUSS CRAZY ME

WHISH-ME-LUCK

Hemsk natt, kunde verkligen inte sova, har haft kanske fem sådana här nätter i mitt liv, ni vet när man vekligen inte kan somna! provat allt, musik av, musik på, lampan tänd, lampan släckt, varmt i rummet, kallt i rummet, somnade vid kanske tre och vaknade igen halv sju av att pappa gick upp, kundeinte somna om sen heller utan tittade på tre avsnitt sex and the city,sen kurrade magen, gick upp och tryckte i mig en banan sen somnade jag igen och har sovit till kvart över elva, sovit ca 5,5 timmar inatt alltså..
och idag så ska jag åka till waynes och "presentera mig", är dock inte ett dugg nervös, kommer väl sen antagligen :) senare blir det träning med petra - step står på programet!  

-Malin

TANNED-IN-VINTER

är fan brännskadad nu! följde med fanny idag när hon skulle sola, solade även själv 20 min, skulle inte förvåna mig om jag fått hudcancer nu, ni ska se min rygg+bröst, KNALLRÖDA!! om ni vill sola på ett ställe där man får fan resultat - gå till blekingegatans solarium! ser ut som jag varit utomlands i en vecka! nej nu får jag inte sola på minst en månad..
hur som helst så träffade vi emelie efter och tog en kaffe på ngt fik vid mariatorget, mys. sen gick vi till götgatsbacken och smet in på gina, HITTADE JACKAN! yeeeeeeeeppi!


looks like this, 499:- gick den på

köpte även vantar på hm, ni vet de där leopardfärgade fast de grå..

PS: SÅG NI SNÖN IDAG?!

-MALIN-


4-NOVEMBER

GOD MORGON SVEA RIKE! ähum vaknade vid halv ett,så skönt! sovit typ 11 timmar i sträck, behövdes verkligen.. nej nu hade jag tänkt masa mig upp ur sängen och göra lite frulle..

haha det blir ingen morgon bild på mig idag - ser sjukt nyvaken ut!

M

BLUEBERRY-JUICE

You know what?! En tjej från Wayne´s coffee ringde mig och undrade om jag kunde komma och presentera mig lite närmare på torsdag, yeeey! Det betyder ju inte att jag får jobbet men är ett steg på vägen iaf! Annars så har jag inte gjort något vettigt överhuvudtaget idag, legat i sängen och kollat på sveriges fulaste hem med simon och tomas, hur sköna är inte dom? haha..

TIPS: Har ni druckit provivas blåbärsjuice? inte? DO IT! även den med mangosmak är asgod!


PUSS MALIN



BOX-ME

tjinnng! idag har jag varit duktig x2, först hit the gym imorse, första gången denna höst (redan liksom), sen hem-duscha-lunch och sen ett stop på arbetsförmedlingen för inskrivning, måste dock gå dit någon mer gång i veckan för att visa upp betyg osv. MEN första steget är taget! Sen åkte jag och mami och handlade och tittade i några affärer lite snabbt, kikade även in bo:x, har ni varit där? det där rätt nybyggda centrumet med bara inredningsaffärer i kungens kurva. Det var sådr, lite tråkigt och oinspirerande menmen.., har sökt lite jobb nu på kvällen, hoppas man får svar iallafall..


lessen för crappy webcambilder den senaste veckan men pallar inte med kameran, och ladda över bilder mm.

PUSS Malin


ÄNNU-EN-SÖNDAG

Nyss hemkommen från jobbet, lugn dag där, fikade i typ en timme, fast det var SJUKT varmt i köket idag! Den var minst 35 grader, och då överdriver jag inte, tilloch med kunderna påpekade hettan, gick och ställde upp dörren ibland men genast så var det någon som stängde den, grrrrr.

för övrigt: skojar inte nu, det ser ut som en tornado har härjat runt i mitt rum. kläder, påsar, papper, skolkataloger, parfymkartonger, you name it - allt har tagit sin plats där! min byrå är också så överfull att vissa lådor inte går att stänga, åhh, jag hatar att städa!!

Nej, nu blir det tacos till middag.


PUSS - en trött malin


RSS 2.0