JÄGARNA

Hela denna dag har varit jätteseg, har bara varit hemma, sovit, ätit, sovit. Har kollat lite filmer nu på kvällen. Ska upp och jobba om nåra timmar så det är skönt att bara ta de lugnt ikväll.
Just nu har jag förflyttat mig till norrlands djupa skogar iochmed att jag kollar på Jägarna som är helt underbar men hemsk. Lennart Jähkel är så bra. Väntar spänt på uppföljaren som beräknas komma 2011.


/M


MYS

God morgon! Dåligt uppdaterat av mig de senaste dagarna. Hrm, vad skrev jag sist? Jo att jag skulle på arbetsintervjuv. Den gick väl helt okej, var lite orolig att jag inte skulle hinna dit i tid iochmed snökaoset i stockholm, men det gick bra. Får se om han hör av sig om provjobb..
Hursomhelst träffade jag Emelie efter det, för en fika på John Chris, även Fanny anslöt sig till oss. Sen gick vi i ett par affärer, hittade ett par skor på dinsko, får se hur länge de håller, haha.
Efter det gjorde vi det som vi egentligen skulle göra i stan, klippa oss. Fy fan sger jag bara. Vi lyckades på något sätt hitta stockholm sunkigaste och konstigaste frisörsalong. Hon kunde inte klippa, hon kammade ut allt i en rak linje och klippte bara rakt av sådär. Tur att de bara var ett par cm, dit går jag aldrig igen!

Sen åkte jag för att träffa Felicia på hennes jobb, ett mysigt café. Vi tänkte fika men slutade på TGI fridays med drinkar och öl, lite halvrunda under fötterna tog vi oss hem vid typ nio kanske. Köpte med mig B&J på vägen.


jag i torsdags


sweet em


sweet felicia

FREDAG: Jag och mami åkte till Gustavsberg för att kolla lite i hamnen. Vi hittde porslinmuséet, olika factorys som ittla, gustavsberg, villeroy boch. Sen åt vi lunch på ett jättemysigt café med världens godaste varm choklad!


såg ut ungeför sådär, skinnbrallor, vit tisha, pälsjacka och boots.


jag i bilen


godaste!

haha, nu blev inlägget väldigt långt
-MALIN

ARBESTINTERVJUV

AHHH, vill bara lägga mig på golvet och gråta och slita av mitt hår! Inatt har jag sovit kanske sammanlagt två timmar. Vad är det för fel på mig? Vid tre blev jag så frustrerad så jag tog tre "sleeping pills", inte ens det funkade! Vaknade en timme innan väckarklockan också.. Är det ingen annan som har samma problem?

Hur som helst, idag ska jag på arbetsintervjuv för ett caféjobb på st. eriksgatan. Spännande, är inte alls nervös, än iallafall. Sen ska jag möta Emelie och Fanny en snabbis för att klippa oss någonstans. Sen ska jag träffa Felicia som det var år och dar sen känns det som!

Ska få i mig lite frukost nu + KAFFE.

Wish me luck! /Malin

I-NEED-A-BATH

Kom precis hem från min prommis, i SNÖFALL ska tilläggas, 50 min (13 låtar hann jag med haha). Vad är grejen med mig och att vända kläder ut och in förresten? Såg att min tröja satt åt fel håll, hur lyckas jag?

 
lappen hänger ut och "the label" syns i nacken

Ska bada nu, mitt hår ser ut som en reklam för bregott..

-MALIN

MUSIC-BABY

BLÄÄ. Är så trött på att bara gå hemma och vänta. Vet inte ens vad jag väntar på. Igår tog jag mig i kragen och mailade tre potentiella caféjobb, så får se om de blir intresserade. Fick höra igår att denna vecka ska det snöa och bli kallt igen, ursh. Vill ha vår! Tänk att kunna gå ut i ballerina, shorts ellar att kunna använda skinnjacka utan att få förfrostningsskador. Skinnjackan ja, det måste nog vara mitt favoritplagg. Dock letar jag fortfarande efter den perfekta, den som sitter som gjutet, passar överallt.

Vill ni ha lite gamla godingar? Klart ni vill!

Def Lepard - Animal
Nirvana - Lithium
Queen - Another one bites the dust


en bild från när jag blev vardagssminkad i höstas..

Nej nu ska jag gå ut och ta en promenad i kylan (iklädd uggs och dunjacka)..

/MALIN

SWEET

Jag är jättesugen på chips, så jag tänkte googla på chips för att stilla mitt begär lite men det gav motsatt effekt, ska försöka tvinga med mig emelie till coop genast!


hur söt? haha


NYVAKEN

God morgon! Igår vart det trevligt med släktkalas och grejer. Det var Fanny och pappa som firades med presenter, god mat och tårta! Nu ska jag börja göra mig klar för att åka till gymmet.


precis vaknat? yes

så bra låt, lyssna;
Linda Sundblad - Let´s dance


BLAJ

Hur borta är man om man lyckas dra på sig trosorna (halvstring) bak och fram och ut och in och inte märka det? HAHA


PUSS

Ledsen att bloggen är så seg, eller rättare sagt jag är så seg på att uppdatera. Förklaringen är så enkel som att det händer inte så mycket att skriva om just nu. Som idag tillexempel, det jag gjort hitills är att jag har varit och simmat. Nu ska jag städa och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. Bjussar på ett par gamla bilder istället! Tagna någon gång under 2oo9.  






-Malin

RUN-BITCH

NEJ, hade ju ställt klockan på 10 men vaknade nu! Åhh, vill inte vakna såhär sent, då har ju halva dagn gått. Nej nu har jag brådis, ska möta emelie och åka till gymmet typ snart.
Btw, filmen igår var jättebra, bra skådisar och bra filmat. Dock tycker jag boken är bättre men så är det väl nästan alltid när man gör film av bok? Aja, den rekomenderas iallafall!
Nu måste jag RUSA.

PUSS-MALIN

SNABBA-CASH

Halloj! Kom hem från skärholmen för ett tag sen och har precis duschat.  Vi var där och letade presenter till pappa. Hittade lite smått till mig själv också, såklart. Är ett par björn borg trosor och ett par svarta jeans rikare och x antal kronor fattigare.



topshop 699:-

Nu är Emelie på ingång, hon ska äta här sen ska vi på bio med Cindy, Lindha, Teddy, Alex och Dennis och se Snabba Cash. Äntligen. Hoppas den är bra eftersom boken är super.




-MALIN


BIRTHDAY-BOY

Idag är det den 19 januari, vilket är samma dag som min papis födelsedag! Grattis pappa!



pappa som grillmaster i stugan maj09

-Malin


FRESH-LAUNDREY

Låten innan är grymt bra. Metallica. Inatt har jag sovit tio timmar i sträck utan att vakna, så skönt! Idag ska jag till stan för att hitta en present till min papi eftersom han fyller år imorrn! Vad ska man köpa? Han kom precis hem för lunch och sa att mitt paket från h&m kommit, YEAH!

this is what i orderd;


Nya underkläder, hoppas bara bh:arna passar, mitta tits verkar ha expanderat en aning..

-M


ENTER-SANDMAN

Say your prayers, little one
Don't forget, my son,
To include everyone

Tuck you in, warm within
Keep you free from sin
Till the sandman he comes

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

Something's wrong, shut the light
Heavy thoughts tonight
And they aren't of Snow White

Dreams of war, dreams of liars
Dreams of dragon's fire
And of things that will bite

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

Now I lay me down to sleep
Pray the Lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the Lord my soul to take

Hush little baby, don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beasts under your bed
In your closet, in your head

Exit: light
Enter: night
Grain of sand

Exit: light
Enter: night
Take my hand
We're off to never-never land

FALLING-FOR-MAYER

Kollade precis på Skavlan på svt play, avsnittet som sändes i fredags. Bland annat så var John Mayer gäst, herregud säger jag bara, vad SNYGG han var! Visst har jag sett bilder på honom, men såhär "live" - grr!



Ladda ner hans låtar;
-Free Falling
-Say

bilden snodde jag från Gynnings blogg som förövrigt har lagt ner sin blogg, synd tycker jag, tyckte om hennes blogg..

/M


SO-TIRED

Nope, blev ingen bio igår, biljetterna var slutsålda, får bli någon annan dag istället. Istället så åkte jag, Emelie och Cindy hem till E där vi åt mat och bestämde vad vi skulle göra. Efterosm ingen hade varken pengar eller dricka plus att vi var lite småsega så blev det filmkväll istället hos Dennis, Lindha var också med. Teddy och Alex kom lite senare också. Vi såg först någon skitdålig "skräckfilm" och sen "taking Woodstock". Jag var så sjukt trött och skakis för jag var så bakis (fick in ett litet rim där också ;p). Vi fick skjuts hem till E där vi stupade i säng vid halv tre.
Idag har jag varit och jobbat, väldigt lungt har det varit, fikar inte folk längre? Kom precis hem, skulle kunna somna nu på fläcken men ska försöka hålla mig vaken ett tag till..

/Malin

LIFE-IS-LIFE

BAKIS är ordet idag. Blandat med en stor dos FLUM! Haha kommer ha magknip imorrn så mycket som vi skrattat idag, åt ingenting.
Igår var jag först och tränade med Emelie och Malin på västertorp gym - köpte 10 ggr kort där också, har sjukt mycket träningsvärk idag! Sen åkte vi hem till E där vi duschade, åt och gjorde oss i ordning, för att sedan åka till Cindy för att föra lite smått. Vi drog vidare hem till Patrik i högdalen där också Alex var, vi drack och lyssnade på musik, vid typ ett så åkte vi vidare till fruängen på en fest. Åkte hem till E vid typ halv tre kanske. Vi fick sovsällskap av Alex och Niclas också. Nu sitter vi hemma hos mig, ska ta en dusch och fixa mig lite, blir antagligen natt bio (Snabba Cash) ikväll med nåra, trevligt.

PUSS -MALIN


MÖTLEY-CRUE-"SAINTS "-ZIP-HOODIE

ÅH, VECKANS MATERIELLA "VILL HA"! 549 kr från rockmerch.se, ska jag eller inte? that´s the question..

 



sorry för crappy bild dock.

-M


HER-SWEET-SIXTEEN!

Idag är det den 14 januari och det är inte vilken dag som helst, utan min lillastysters sextonde födelsedag! Så grattis fampan!




För övrigt idag så har jag solat/simmat, träffat Emelie och nu precis ätit grekiskt till middag. Nu vankas chokladtårta med bär!

PUSS-MALIN


ONSDAG-13-JAN

God morgon. Eller inte! Fy vad dåligt jag har sovit inatt, vridit och vänt mig hela natten..
Igår var jag som sagt med Emelie, sen kom Cindy dit också, vi pratade, drack te och kollade på PH. Pappa hämtade upp mig på väg hem från flyget. Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, försökt sova, vilket inte gick så vidare bra. Nu har jag ätit frukost och läser igenom en broschyr jag fått från Beauty School, seom det verkar bra osv.

Aja skriver väl senare om det händer något kul!
/Malin

TISDAG

Tingtjong! Gu, vad dagarna går segt när man inte har något att göra! Igår var jag bara hemma hela kvällen och gjorde ingenting, kollade lite på oc bara. Idag vaknade jag vid tolv, åt frulle, tog en promenad sen badade jag. Vid fem åkte jag hem till Emelie, vi har precis ätit (thaisoppa och sallad) och nu sitter vi hät mätta. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på..

PS: Idag är Johannas födelsedag, GRATTIS igen stumpan!

-Malin

MY-WEEKEND

FAN, jag suger på att blogga! Man får liksom ingen respons så då är det inte lika kul. Aja, ska berätta vad jag haft för mig i helgen.

FREDAG: Kommer knappt ihåg vad jag gjorde på dagen, har för mig att jag var i stan med Johanna, sen åkte vi hem till mig med Emelie också och hjälpte johanna med hennes fotoprojekt för skolan. Åt middag och fixade till oss sen åkte vi till Radisson Hotel och besökte deras skybar för att gratta Sara som fylde 21, grattis igen! Jag och Emelie tog en öl/cider sen drog vi vidare till Tullinge, vi kom dock aldrig fram då vi var tvungna att vänta på bussen i 40 min sen när vi var framme med bussen var det 20 min promenad kvar och då gav vi upp i den -20 gradiga tempraturen, mina fötter var förfrusna, fy satan vad ont det gjorde när de tinade upp! Fick skjuts hem till mig där vi däckade i sängen!

LÖRDAG: Jag följde med mamma till farsta c för att hitta present till Johanna som fyller 21 imorrn men vi firade henne i lördags eftersom hon åkte hem igår ;( Efter det var det snabbt hem för att byta om och sminka sig för att sedan bege oss till Birgitta eftersom vi som sagt skulle fira Johanna. Efter god mat och trevligt sällskap så åkte jag och Emelie till en fest i Årsta hos Dennis, trevligt folk.. Vi tog första tåget hem till Emelie vid halv sex på morgonen.





SÖNDAG: Vi vaknade lite snabbt av att johanna väckte oss och skulle säga hejdå vid halv elva, sen sov vi vidare till typ halv två. Efter det följde jag med Fanny för att kolla mobiler i kungens kurva, sen åkte vi hem för att äta thaimat, gott! Sen träffade jag Emelie, Cindy,Teddy och Alex och åkte först till ett garage och sedan åkte vi pulka i hammarbybacken, haha har inte åkt pulka på hela vintern! Emelie körde rätt in i mitt ben, så har lite ont där idag.
 
MÅNDAG: Idag vaknade jag vid halv ett, var så trött igår! Åt frukost, sen var jag ute och gick i nån timme, skönt. Kom hem vid fyra, kollade lite utbildningar, skickade efter lite broschyrer från olika skolor. Har ätit sallad till middag och vet inte riktigt vad jag ska göra nu..

-M


HAPPPPY-SONG


VAN HALEN - JUMP





-MALIN


MY-YESTERDAY

TJING! Satt och skrev ett långt inlägg igår, men kom åt någon knapp och allt försvann, blev så irriterad så jag orkade inte skriva om allt! Hursomhelst var jag, Johanna, Emelie och Fanny på Cosmonova och såg på Wild Coast i 3D, den var väl sådär med tanke på att jag och Emelie slummrade till en liten stund. Sen åkte vi till zinken och åt på ett thaiställe med supergod mat! Kommer dock inte ihåg vad de heter.. Eftersom Johanna behövde göra någon konstuppgift följde vi med henne till marie laveau för att se på en tillfällig fotoutställning. Efter det åkte vi hem till dom där vi kollade på film, Jennifer´s Body, en skräck/komedi med bl.a Megan Fox och Amanda Seyfried- fy så dålig den var, haha..
Idag har jag degat hemma bara, vill få bort min förskylning helt, tills jag ska jobba på söndag.
Får se vad som händer imorrn..

PussMalin

WHO-AM-I-?

Vad fan gör jag vaken nu? Borde sova för länge sen, ska upp om typ fyra och en halv timme.. Kan verkligen inte sova. Hatar att somna nuförtiden, hatar väntan på att falla in i mörkret, tankarna blir tydligare, starkare. Har börjat drömmaså mycket om nätterna nu, inte bara bra saker. Måste försöka tvinga mig till att sova, får ta mina sleeping pills..

svammel svammel

M

LIFE-IN-PANDORA

Godmorgon! Spelningen i lördags var bra, var ca fem band som spelade, deras var bland de bästa. När det var slut vid typ elva drog vi vidare till soft för att träffa cindy och malin. Var där ett par timmar, sen drog johanna hem och emelie ville vara kvar så jag och sara gick vidare till harry´s. Hann dock inte vara där så länge, stängde ju vid tre. Sen letade vi upp Emelie, fann henne på donken. Sen tog vi tunnelbanan hem hit, fick gå från fruängen eftersom bussen skulle gå om en timme. Var väl hemma vid sex.
Igår vaknade vi lite småbakis här vid typ tolv, Johanna väckte oss och frågade om vi skulle med till mormor, så vi följde med dit, förts åt vi mat, glass med hallon och kaffe med rulltårta, sen däckade jag och emelie i hennes soffa, gu vad trötta vi var! Sen gick vi på bio vid halv åtta och såg Avatar, inte 3d versionen då. Men vden var bra, lite too mutch kanske, men om man gillar fantasy/äventyr så visst. Fina miljöer och färger var det i deras land Pandora iallafall!



MALIN

EN-LÖRDAGS-KVÄLL

Nu sitter man här ett par timmar senare, nyduschad i myskläder. Igår blev det som för säkert halva sverige en väldigt oproduktiv dag med sömn, film och godis. Ikväll ska jag, Johanna, Emelie och Sara på Johannas fd pojkväns spelning i gamla stan, blir nog trevligt.

Ska börja göra mig iordning nu, men what to wear är ju frågan, skinnbrallorna maybe..

-M

FÖRSTA-INLÄGGET-2010

Först och främst måste jag säga GOTT NYTT ÅR! Hann aldrig göra det innan nyår, så det får bli nu i efterskott. Hade ni en kul nyårsafton?
Min började med middag hemma med familjen, mormor och birgitta, supergod mat, hummer till förrätt, oxfilé med risotto till huvudrätt och nån glass/bär bakelse till efterrätt. Sen gjorde jag iordning mig - smink, locka håret, och kläderna, fick skjuts sen hem till Johanna och Emelie där vi satt och förade lite och hade lite beslutsångest, antlingen hornstull eller älvsjö. Det blev festen i Älvsjö, väldigt trevligt! Sen blev det tolvslaget, alla rusade ut beredda med skumpan och sen kramkalas med alla under fyrverkerierna.

Nån timme senare får Emelie för sig att hon vill åka till Hornstull för att träffa sin vän som hade fest där, fick skjuts dit och redan i porten borde vi ha vänt eftersom vi inte kom in, men sen komvi in iaf på nått sätt, tog hissen upp till rätt våning och knackade på, en dansk öppnade, vi fattade inget, lägenheten var släckt och jag och johanna skulle bara låna toan och så tänkte vi dra sen, när vi kommer ut från toan möts vi av en mormor, smal som en sticka, vitt hår och rosa morgonrock (den hemska synen kommer förfölja mig länge!), haha oj så rädda vi blev, sprang där ifrån och fick skjuts tillbaka till den första festen. Där stannde vi till typ halv fyra sen gick vi hem med klackar i snön, haha. Summan av kardemumman är iallafall att mina tidigare nyårsaftonar alltid har slutat i kaos, så är ändå ganska nöjd med denna års sista dag!

Malin


RSS 2.0