VISBY-UPDATE-1

Hejhej! Var framme vid halv ett inatt, gick igenom visby för att komma till Johannas studentlägenhet. Den är supermysig! har redan planerat på att flytta in här, hihi. När vi packat upp och bäddat madrassen som jag och fanny delar på så drack vi te och pratade, somnade runt två. Idag hade vi ställt klockan på 10 men det är inte förrens nu alla är klara, så nu ska vi ut på stan och spana i affärerna här och gå i världens mysigaste stad Visby.

Love it.

Puss Malin

BYE-BYE

Nu drar vi till GOTLAND! Hemma igen söndag kväll.

Puss Malin

GREEN

Idag var det upp i ottan igen för att sitta smink och hårmodell för Johanna. Sotiga ögon och håret i en asball knut. Tog lite bilder på sminket när jag kom hem, fast då har jag tagit bort frisyren, ville inte åka hem i den, lite för extremt för dagsljus ;)



Ni får ursäkta den sura minen, ville bara få med ögonen..


Nej, nu måste jag äta, åt frukost typ halv nio så jag är starving!!

/Malin

ACNE-MALIN

Kommer ni ihåg att jag bloggade om Acnes sko Pistol för ett par veckor sedan, att jag har velat ha dem hur länge som helst! Så idag när jag gick på Götgatan gick jag in på Zoe och såg ett par snarlika från Ten Points som kostade 1499:-, alltså mindre än hälften av Acnes sko!


De översta är Acne och de under (dålig bild) är Ten points.

AH UPDATE; nu när jag kollade acnes webshop tror ni inte modellen av skon finns i en kortare variant som heter MALIN! Är inte det ment to be liksom? Jag är kort och skon är kort och den heter Malin, yeey!

/Malin


CURL-ME

Halloj! Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Idag har jag först varit på mariart där Johanna skulle styla mitt hår, hon gjorde lite allt möjligt, flätor, tupering, mowhaikan (stavning?) och sluttligen lockar, har tagit några bilder nu så ni ska få se. Hon gjorde lockarna med en plattång, fattar verkligen inte hur man gör, har precis köpt hem babyliss icurl som är till för att man både kan platta och locka håret men det funkar inte när jag gör! Men när hon gjorde lockar på mig idag blev det jättebra och hållbara, hrm. Vanligtvis plattar jag bara håret för att de går fortast men man känner sig mycket glamourösare och sötare med lockar!

När jag var klar där så hade jag inget att göra, gick runt lite på söder och tittade i secondhand butiker och andra härliga affärer med tjoffs i. På tjallamalla hittade jag ett urfint armband som blev mitt!
Sen mötte jag upp Petra i Huddinge, vi gick och fikade och satt och pratade i säkert två timmar, mys:)
När man kommer hem sen möts man av rena helvetet, en sur mamma och grining syster. Så där dog mitt goda humör.




Tycker dom har fina påsar, enkla

love it

/Malin


HOUSE-ON-FIRE

Kom hem från jobbet för typ en halv timme sen, gick upp på mitt rum och bytte om till mjukiskläder, slår på datorn och börjar kolla lite bloggar så plötsligt hör man världens brak, som att ett träd fälls precis utanför fönstret, tänkte inte mer på det så hör jag Fanny skrika till och sirener tjuta från alla håll. Då står nämligen huset ovanför oss och brinner och jag skulle tro att det brakat ihop helt iochmed ljudet! Poliser, brandkåren, ambulans finns på plats, hoppas ingen kommit till skada bara. Nu har röken slutat men får kolla på ABC-nyheterna sen och se om de säger något.

/M


COCO-AVANT-CHANEL

Bonsoir!
Kom hem från söder för en halvtimme sen. Emelie ringde vid halv sju och frågade om jag skulle med på bio. Så mötte upp henne, Cindy och Teddy vid ca åtta, tog en snabb fika innan vi såg Coco avant Chanel. Åhh, den var fin, väldigt fransk, väldigt inspirerande. Audrey Tatou var helt underbar i rollen som Coco.


 
Nej, nu måste jag sova, ska upp snart, jobb kl 8.00.

Bonne nuit!
/Malin

HAPPY-MAD-SURPRISED

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Haha ni skulle sett hur jag blev sminkad idag, karaktärs-sminkning var det. Glad, ledsen, arg, förvånad, you know. Jag ska se om Johanna kan skicka bilderna senare så ska ni få se, det var liksom extrema uttryck för det var en teatersminkning. Men innan jag skulle gå fick jag en naturlig sminkning, det blev jättefint!


me right now, like this :)

/Malin


EN-ÅNGESTFRI-HELG

Nu har jag hållt mig vaken hur länge som helst, ligger och lyssnar på lite musik, just nu spelas creed - my sacrifice- BRA. Veckan/helgen har varit bra, jobbade på pappas jobb ons-tors och caféet fre-sön. I fredags var vi även ute, dock inte på krogen utan började först hos Emelie därjag, Cindy och Emelie lagade mat (kyckligsallad), sen kom också Malin och då drog vi till Bandhagen men där var det inte så kul så vi drog vidare till Blåsut. Började åka hem vid halv tre men var inte hemma hos emelie förrens 4 och sen skulle jag upp 9 för att vara på jobbet 11 men det funkade bra iaf, drack ju nästan inget, ca två öl bara, skönt. Det är så skönt att vakna upp utan att ha ångest för något man kan ha gjort/sagt på fyllan, man har likasom kontroll och vet vad som hänt. 

I lördags var vi hemma och tog det lungt, kollade på film men just nu verkar jag lida av minnesförlust, kommer inte ihåg vilken det var..

Idag har jag jobbat 11- 18.30. Det var så sjukt mycket att göra på jobbet idag, EM hade tagit (lång)lunch så jag och Maria var själva när det kommer värsta fika/lunch-ruschen typ vid halv tre, så jag stod och skötte både kassan OCH kaffemaskinen OCH fikat medans Maria stod i köket och kämpade med alla beställningar, nej det var helt craaaazy. När stormen lagt sig efter sisådär en och en halv timme satte vi oss bara i soffan och tittade på all disk som stod i travar överallt! Kom inte hem förrens halv åtta och vi stänger liksom fem. Haha.
Imorgon ska jag åka och bli sminkad av Johanna igen, kul!
På tisdag är det jobb på caféet igen som gäller, börjar 8, puuh!


en till bild från det att Johanna sminkat mig förra veckan

Nej nu ska jag försöka slumra till, vilket inte borde vara några problem.

Puss Godnatt-MALIN


MUSIKORGASM

Metallica - Fade to Black

Bästa låter EVER, får rysningar.

/Malin

make up



Såhär fint blev jag sminkad idag av duktiga Johanna! Temat var svartvit foto.Tyckte det blev riktigt coolt, brukar normalt sett aldrig ha mörka läppar så det var kul att prova på.

/M


WHITESNAKE-HERE-I-GO-AGAIN

Vad jag vill bort från Sverige just nu, det känns så pisstråkigt här. Känner mig nere, fast vet inte varför.. Har ingen större lust att göra något, ser inte fram emot något just nu. Låter nästan som att jag står och gräver min egna grav, men är bara lite deppig. Imorrn tänker jag sova hela dagen, den här dagen har varit så lång, uppe vid 07.00, tandläkare, sen suttit sminkmodell på mariart, sen ikea med emelie och cindy. Nu tänker jag drunkna i Nikki Sixx ord i the heroin diaries.

----------------------------------------------------

I don't know where I'm going
But I sure know where I've been
Hanging on the promises and songs of yesterday
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time

Though I keep searching for an answer
I never seem to find what I'm looking for
Oh Lord I pray you give me strength to carry on
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known
Like a drifter I was born to walk alone
But I've made up my mind
I ain't wastin' no more time

I'm just another heart in need of rescue
Waiting on love's sweet charity
And I'm gonna hold on for the rest of my days
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known
Like a drifter I was born to walk alone
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time
But here I go again
Here I go again
Here I go again
Here I go again

And I've made up my mind
I ain't wasting no more time
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known
Like a drifter I was born to walk alone
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known...

/M


DESTINATION-GOTLAND

Äntligen, Gotland bokat och klart! YEEY

-M

RSS 2.0