tisdag 14 juli

Hejhej, är nu framme i Norbotten, Jämtön. Flyget gick bra igår, gick snabbt och smidigt och på kallax väntade pappa och Fanny. Kom fram till stugan lagom tills Beck - enslingen började. Sen var jag så trött så jag stupade i sängen! Vaknade idag vid elva, åkte till Boden centrum (notera; en gata med lindex, kicks och mataffär typ). Sen fikade vi hos farmor/farfar, jag drack faktist bara kaffe(!) skippade bullarna, Rhodos om fem dagar liksom ;p Ringde tatueraren idag, han svarade inte :( Sen kom jag på att jag inte kan tatuera mig eftersom vi åker till solen snart.. Aja får vänta ett par veckor till.. Nu hade jag tänkt beställa lite grejjer till flyget, såg sen att man bara kan beställa tills innan 5 dagar före avresa, så det  var ju kört, får köpa på flygplatsen istället.. Imorgon blir det nog bad om vädret tillåter!

Pusshej Malin

7 days a week

Åhh, vad den här dagen har varit lång! ville inte alls gå upp när klockan ringde halv nio imorse, snoozade en halv timme och fick sen istället skynda mig till jobbet.. Inte mycket folk alls på förmiddagen men sen rullade de på, var hemma vid fem typ, var så trött så däckade i sängen i säkert två timmar! Nu har jag precis damsugit och ätit kycklingsallad till middag. Dags för att packa inför Luleå imorrn.. Funderar även på att tatuera mig när jag är där uppe, spanade in ett ställe som ligger i piteå som tydligen ska vara grymt (om man läser på olika forum). De hade ingen tidsbeställning utan bara drop in och det passar ju perfekt eftersom jag bara ska vara där i fyra dagar. Får se vad det blir, nu orkar jag fan inte vänta längre på att bestämma mig. Nu kör jag!

Anyway, imorrn blir det uppstigning vid sju om inte tidigare, måste vara på jobbet till nio, slutar halv fem-fem sen direkt till Arlanda och flyget går 19.00. Sen hem på lördag morgon, landar i Stockholm 09.20 har jag för mig så då blire bara hem, tvätta om alla kläder och på söndag flyger vi till RHODOS! Vi ses väl på lördag för en sista planering, tjejer?


/MALIN

JUST NU:



Green Day - 21 Guns


/MALIN

CLINIQUE

Hallå där! Somnade inte förrens tre, halv fyra inatt då filmen var slut så vaknade vid halv tolv idag. Har inte gjort någon speciellt idag, diskat, tvättat, duschat typ.. Ville bara tipsa om en jättebra ansiktskräm från Clinique, den heter Dramatically Different Moisturizing Gel och man blir len som en babyrumpa!


jag, fem minuter sedan

Snart ska jag dra mig upp till Emma där det serveras middag, nu kurrar min mage!

Puss Malin


 


THE BIG BLUE

Seg dag idag, mått sjukt illa efter gårkvällen som innehöll en del alkohol. Har inte kunnat äta något på hela dagen förrens klocken fem. Har bosatt mig i mamma och pappas säng med datorn och tvn och sovit mig igenom dagen.. Nu kollar jag på en helt fantastisk film, Det Stora Blå heter den. Den är från 1988, nästan tre timmar lång och det är Luc Besson som står för regisserandet, han är även gjort Léon som också är superbra! Jean Reno som spelar huvudroll i båda filmerna är så bra!


Det stora blå - se den!

Jean Reno



Puss Malin

RSS 2.0