SOME-SOUND



KISS - I LOVE IT LOUD
AEROSMITH - GIRLS OF SUMMER


CONVERSE

BLä, har inte mkt att skriva just för tillfället, jobb, jobb bara. Igår kom, E, J och S och fikade och sen gick vi en snabbis på stan. Jobb imorrn och torsdag sen på fredag åker jag, papi och fanny upp till stugan över helgen och är hemma tisdag. Ska bli skönt att komma iväg lite och träffa farmor och farfar, det var längesen!

Ett i-lands problem kör vi nu, jag hatar att börja använda ett par nya converse, ni vet när de är sådär lysande vita och inte har en enda fläck! Får ta en promenad och smutsa ner dom lite. Ett par väl använda och ingågna converse kan väl vara bland det bästa som finns?! Tycker bara det är synd att de blivit så dyra jämfört med för ett par år sedan.

 

/M


MY-WEEKEND

HEJ HOPP.
Den här helgen har verkligen susat förbi i världens fart! I fredags blev det utgång med Emelie, Malin, Niclas, hans brorsa och hans kompisar och Malins pojkvän och hans vän. Vi började på the bridge, nån timme efter midnatt ville vi alla dra vidare och efter lite om och men hamnade jag, Malin, Peter och Linus på harry´s där vi dansade oss svettiga den sista timmen innan stängning. Sen åkte jag hem och var hemma vid fyra typ.
Efter fem timmar skulle jag upp igen för att jobba. Hade en bakfylla som hette duga, var helt borta på jobbet kändes det som.
När jag slutade var det snabbt hem och byta om som gällde innan vi skulle till kusinerna på släktmiddag eftersom Emelie fyllt 19. Vi var kvar där hela kvällen, var helt slut när vi kom hem, somnade vid ett typ. Idag har jag jobbat igen med Maria och Jessica som hade glömt att ställa om klockorna till sommartid och låg en timme efter, haha, men det gick bra iallafall. När jag slutade vid tre mötte jag E i stan, kollade lite kläder innan jag åkte hem, Fick med mig hårfärg hem iaf!.
Nej nu ska jag kolla på JOHAN FALK. Hoppas Kinnaman är med lite mer idag!

PUSS MALIN

STEVEN-TYLER


Grattis säger jag till Steven Tyler som dagen till ära fyller 62. Han besöker tillsammans med resten av Aerosmith killarna Sweden Rock festival i sommar. JAG VILL DIT.

/MALIN

TYP-GRR

Okej, har inte kommit så långt som städning ännu. Kolla denna scccchhnnyygggga oversizeade tshirt! Mörkgrön på framsidan och svart där bak. NAJS. 500 pix från twist&tango.


-M

VÅFFELKALAS

Sov typ tio timmar inatt, hur skönt som helst. Idag har jag inte gjort många knop, kollat johan falk (kul att frank wagner var med i en scen typ, han är ju ögongodis big time). Ska strax börja gå till Emelie där hon bjuder på våfflor för att 1. hon fyller år 2. det är våffeldagen idag!

Ska städa lite i mitt rum först, hrmpf..


bild; gooooooooooooogle

THE-CUT

Gokväll.
Blir så äcklad av mig själv. Kände mig lite tom i magen för ett par timmar sen, såg en halvtuppäten godispåse som låg närmast till hands, tänkte för mig själv NEJ malin, ät inte den. Nu sitter jag här, äcklad och med matångest efter att ha tryckt i mig skiten.

Idag har jag hur som helst varit och klippt mig på saints and sinners, det blev bra, hon tog typ 5-10 cm, så det slitna håret är numer historia. Känns nog ännu bättre när jag vant mig vid frisyren mer. Sen tog jag och Emelie en vända på stan, köpte nya vita converse, bodylotion och så var vi och kollade resor och gick bara allmänt runt lite i den värmande vårsolen!
Nu är jag hemma och ska försöka sova om ett tag, tänkte catcha up med lite roomservice avsnitt jag missat på kanal5s webtv. Hur bra är inte det?



GONATT-MALIN


LÖR-SÖN-MÅN-TIS

TOODLES!
Lördagen hos Emelie började bra med god middag + efterrätt, prat, dans! Vi drog vidare till en fest i Björkhagen vid halv tolv. Efter ett stop vid grillen i gullmars med Lindha och Emelie så var vi hemma vid halv tre typ. DÄCKADE i sängen på en gång med smink och kläder på.
I söndags var jag så bakis men skulle jobba, så det var bara att pallra sig iväg. Träffade Emelie när jag slutade och vi hade myskväll hos mig med godis och film. Hon sov över så jag fick sällskap till jobbet igår. Jobbade 8-14 sen mötte jag E igen och gick lite på stan.
Idag är jag ledig och sov ut enda till 11, så skönt! Har varit och gymmat nu på eftermiddagen och nu är jag hemma hos E, vi har precis ätit. Får se vad vi ska hitta på nu. Ska sova här inatt för vi ska in till stan imorrn. Har äntligen tagit tummen ur röven och bokat klipptid, ska kapa minst 5 cm!

PUSSEN!

30 seconds to mars - Vox populi

Kan. Bara. Inte. Sluta. Lyssna.


This is a call to arms
Gather soldiers
Time to go to war

This is a battle song
Brothers and sisters
Time to go to war

Did you ever believe?
Were you ever a dreamer?
Ever imagine heart open and free?

Did you ever deny?
Were you ever a traitor?
Ever in love with your bloodlust business?

This is a call to arms
Gather soldiers
Time to go to war

This is a battle song
Brothers and sisters
Time to go to war

Ever want to be free?
Do you even remember?
Want to be God, the devil like me?

Ever want to just stop?
Do you want to surrender?
Or fight for victory?

Here we are at the start
I can feel the beating of our hearts
Here we are at the start

Darkness falls here comes the rain
To wash away the past and the names
Darkness fall here comes the rain
To end it all the blood and the games

Far, far away in a land that time can't change
Long, long ago in a place of hearts and gold
Far, far away in a land that time can't change
Long, long ago in a place of hearts and gold

This is a call to arms
Gather soldiers
Time to go to war
Far, far away

This is a battle song
Brothers and sisters
Time to go to war
Long, long ago

This is a call to arms
Gather soldiers
Time to go to war
Far, far away

This is a battle song
Brothers and sisters
Time to go to war

This is a call to arms
We are the night
This is a battle song
We are the night


BIRTHDAY-X-2

Började som sagt jobba sju igår, fram till två, då mötte jag upp Emma och Natta på stan för att köpa present (eller rättare sagt - leksaker) till Petra. Var hemmma vid halv fem så det var snabbt in i dushen, smink och kläder som gällde. Vi fick skjuts till Petra och var där vid sex. Vi åt middag och efterrätt och Petra öppnade presenterna. Vid åtta åkte vi till tåget för att sedan ta oss till mariatorget för bowling vid nio till tio, kom sist i "mitt" lag, haha. Alkoholen kan ju ha påverkat resultatet. Sen gick vi till Collage och var där hela kvällen, kul kul! Blev ändå en rätt tidig kväll, var hemma vid halv tre kanske.
Idag vaknade jag vid nio typ och kunde verkligen inte somna om, har världens huvudvärk också. Efter vila, godis och ipren känns det lite bättre iallafall. Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning för tjejmiddag + ev. fest ikväll hos Emelie!

PUSS!


WORK-IT

Hemma igen efter ännu en dag på jobbet! Den här veckan jobbar jag fullt ut eftersom de två som vanligtvis brukar jobba är i vemdalen och åker skidor.
I tisdags var jag helt slut så åkte bara hem och tog det lugnt. Igår kom Emelie och Cindy förbi när jag skulle sluta och åt lunch med mig (eller jag åt, de drack). Sen gick vi en vända på stan för de skulle leta present. Vi hade ingen lust att åka hem och äta så vi åt på thai-en i zinken, gott! Sen drog vi oss hem till E, fast Cindy åkte hem. Jag somnade i soffan när vi kollade på film och sen hämtade pappa mig vid halv elva kanske.
Idag är jag helt slut, är så trött i kroppen och så har jag sånt j'vla sötsug så ska baka kakor ikväll, haha. Imorgon börjar jag 7, måste alltså ställa klockan på typ 5.30, omänskligt tidigt!


KISS - CRAZY NIGHTS


WEEKEND-WARS

Var väl ett tag sen jag skrev nu tror jag. Hursomhelst har helgen varit lugn och det var skönt att vara ledig i lördags.

FRE: Jobbade under dagen och var HELT slut när jag kom hem, tror jag somnade runt tio-elva i soffan.

LÖR: Vaknade i skaplig tid för att vara lördag, jag åkte med mamma och pappa till Ikea (som jag skrev förut). På kvällen bar det av hem till Petra för lite krök med ett gäng tjejer, trevligt! Skönt att komma hem i någonlunda bra tid också.

SÖN: Jobbade på caféet. Tio minuter innan jag slutade dök tre små surpriser upp i form av Emelie, Cindy och Lindha och fikade. Åkte med Emelie hem till Cindy sen och så var vi där ett tag innan jag åkte hem och kollade på Wallander (som varje söndag!)

Idag har jag också jobbat, 8-14. Sen åkte jag hem till Petra ett tag innan vi åkte till Skärholmen och kollade lite, har bara typ hundra kronor på kortet så blev inte så mycket shopping för mig del. Fick skjuts till stuvsta och tog kära 705:an hem. Busschaffisen trodde nog att han var en pilot då han började presentera sig i högtalaren och önskade alla en trevlig resa med 705:an och så förklarade han hur rutten gick och önskade alla en trevlig kväll, haha.
Lagade middag till mig, fanny och pappa när jag kom hem, lax, quinoa, och bönor.

Nu ska jag kolla på Svenska hollywoodfruar snart!

TREVLIG MÅNDAG!



en rad eller två..

Har nu suttit och lyssnat på the fray - how to save a life typ X anatal ggr, den är fortfarade lika bra! Man blir både så ledsen att man vill gråta men samtigt så lycklig. Är det ens möjligt? Ska nog försöka sova nu, jobbet kallar imorrn, eller idag rättare sagt.

GODNATT

PMS-PMS-PMS-PMS-PMS-PMS-PMS-PMS-PMS


Liten sneek-peak på vad jag hade på mig idag + skinnjacka, svarta jeans, boots.. Inget glamigt direkt. Känner mig lite som lisbeth salander, haha. 

Idag har jag varit med mamma och pappa på ikea (åk fan aldrig dit en lördag!), sen på bygg-ole, köpt lite hyllor, klädstänger mm. Nu börjar garderoben ta sin form.

Är på så dåligt humör just nu, pms besvär, inget att ha på mig, ingen alkohol aaaaaaaaaaah.
Ska börja göra mig iordning och dra mig hem till petra, där de skulle vara lite folk ikväll. Just nu målar jag naglarna röda, hatar annars röda naglar, men köpte en färg som var lite mörkare och inte sådär kärringröd som de flesta brukar vara. Fast nu när jag målat på så ser de inte så mörkt ut som jag hoppades på, F-U-C-K.

/M

30-SECONDS-TO-MARS

Ikväll smäller det. 30 seconds to mars ger sin andra konsert i sverige (den första var de förband åt linkin park) och jag och Emelie ska gå. Ska bli sjukt kul, dock känner jag mig inte på topp med försylning och lock för örat. Men de blir nog bra ändå.



längtar efter att höra kings and queens, hurricane, this is war live!!

/M

TAKE-ME-TO-GERMANY

HEJ. Idag så vaknade jag vid halv tio och tog det lugnt under morgonen innan jag tog bussen med destination tullinge för att träffa min lilla pingla Petra som varit i thailand! Sen fick jag skjuts med till tumba och tog tåget till stuvsta där jag träffade Emelie. Vi åkte hem till mig och har typ inte gjort något speciellt, ätit bara. Vi satt också och surfade runt efter lite festivaler och hittade en i Tyskland som verkar sjukt bra. Rock im park eller Rock am ring, dock insåg vi ganska snabbt att det skulle blivit dyrt med först festivalpass och sen resan dit.

Nu ska jag gå och kolla på DHW och Emelie som har legat och sovit och snarkat här brevid mig i en halvtimme ska hem snart.



hur grym line-up har dom inte?!

/MALIN


INTERNATIONELLA-KVINNODAGEN

Har precis ätit en väldigt behövlig middag, var superhungrig! Valet föll på tacos när pappa och jag var och handlade, kom på att det var jättelängesen jag åt det men gott vart de.
Hursomhelst så har jag jobbat idag 8-14, sen hem för att duscha innan pappa hämta mig för att åka och kolla på hyllor, köpte inga, vi var tvugna att åka hem och mäta lite.

PS: Internationella kvinnodagen idag! Tänk att vi tjejer, tösar, flickor, kvinnor, brudar, jäntor, kärringar, tanter, damer (kärt barn har många namn) har blivit tilldelade en hel dag för att fira oss!







PUSS MALIN

sjuker

I know, I suck. Denna vecka har jag varit sjuuuuuuuuk. Blivit förskyld för andra gången på typ tre veckor. Det började i tisdags när jag var inne i stan med Johanna. Mitt huvud kändes fem gången strörre än vad det var och jag hade ont i halsen. Onsdags så åkte jag till jobbet fast jag inte borde, gick omkring med frossa hela dagen, gick hem tidigare och krashade i sängen. Tors och fre har jag bara vilat, vilat och åter vilat. Var hemma från jobbet igår och min kropp tvingade sig själv ut i det fina vädret efter att bara varit inne i två dagar. Gick runt magelungen med fanny. Sen åt jag fajitas till middag, det var supergott!
Efter att ha varit döv i nån dag så släppte äntligen locket på ena örat imorse. Hade vitlök i det örat (mina medarbetares råd) igår kväll, så det var tyligen en bra huskur!
Är hemma från jobbet idag med, men imorrn ska jag gå.


MOI.


RSS 2.0