ERLY-SATURDAY-BEFORE-WORK

GODMORGON. Har peris slängt i mig lite frukost, ska sminka mig nu och dra mig till jobbet. Är ovanligt pigg för att ha sovit typ fem timmar. Därav dessa bilder, haha.





PUSS

SING-A-SONG

Har legat och lyssnat på musik hela kvällen, skulle egentligen tagit mig hem till Emelie för att träffa henne och Cindy men det tog verkligen emot att gå ut i kylan och att stanna inne verkade vara det enda vettiga, haha.

Lite låttips kanske skulle vara på sin plats..?

Return - Bye bye Johnny
Metallica - Harvester of sorrow
Imperiet - När vodkan gjort oss vackra
Iron Maiden - Seventh son of a seventh son




två bilder från nyår, från J´s blogg

Imorrn blir det målning för hela slanten! Nu ska jag gå och kolla på scrubs..

PUSS Malin


PLOMMON

En liten fågel (eller snarare en stor skata, haha) ringde och väckte mig imorse vid nio. Kunde inte somna om så gick upp och åt frukost i sällskap med nyhetsmorgon. Nu har jag precis målat ett lager vitt i taket i garderoben efter att först ha tvättat taket och slipat väggarna. Snart ska jag börja med väggfärgerna, kul! Köpte den mörklila (fick också lära mig att färgen inte heter lila utan plommon) mattan igår, den är jättefin.

Ska nog gå och äta lunch medans färgen torkar..

/M


PAINT-ME-IN-COLOR

Nu sticker jag på äventyr, okej ska bara till woody´s och mattvaruhuset för att köpa färg och matta. Har slipat och spacklat nu på förmiddagen så är helt slut i armarna, gissar på träningsvärk imorrn, haha.



Puss!

WARM-ROLLS



Bild på mina bullar från igår, som Fanny tagit. Gjorde två varianter, en med mandelmassa och kardemumma och den andra med vaniljsocker, gosh så goda de vart! Ska nog gå och ta en nu, blev så sugen när jag skriver om det..

/M

HELGEN-OCH-BULLBAK

Nu doftar det bullar i köket efter mitt bullbak! Har precis tagit ut dom från ugnen och hoppas de är lika goda som de ser ut. De är faktist första gången jag bakar bullar helt själv, och det gick ju jättebra!
Vad har ni haft för er under helgen?
Min har sett ut såhär;

FRE: Var bara hemma på kvällen, eftersom jag jobbat under dagen och var fortfarande förskyld så lite vila var på sin plats, hyrde senaste Beck och köpte godis. Somnade som en stock vid tolv och sov enda till halv tio, så skönt att vakna helt utvilad!

LÖR: Var hemma på förmiddagen och vid fyra typ träffade jag M och L, vilket var längsen. Käkade middag med dom sen skulle de vidare på en "fest"/krök i tullinge som jag följde med till fast sen kom Emelie, Cindy och Teddy och hämtade mig så åkte vi till stan och gick till Malmen där vi träffade Dennis och hans vänner, trevligt. Drog mig mot huddinge vid två kanske.

SÖN: Skulle börja jobba vid 11 men kom inte förrens halv tolv pga kaos i tunnelbanetrafiken. Slutade runt tre, åkte från jobbet vid halv fyra men var inte hemma förrens nästan halv sex. Det tog mig alltså ca 2 timmar att ta mig hem!! En sträcka som annars tar ca 40-45 min! Var stelfrusen så ställde mig i duschen i vattnet på varmaste.

Idag har jag också jobbat. K A O S -artad morgon dock. Skulle börjat 8 men var inte på jobbet förrens halv tio! Och då hade jag stått i stuvsta i typ 1 timme och 10 min och väntat på tåget! Det var helt sjukt mycket folk, det passerade två tåg under den tiden jag väntade där och de var proppfulla så ingen kom på! Kom tillslut till jobbet och slutade vid två. Mamma kunde som tur var hämta mig i gullmars eftersom inga tunnelbanor gick över marken, bara i tunnlarna. Vi åkte till Farsta en snabbis, fick med mig en väska och en kofta från gina med mig hem och en foundation från Clinique. Måste tillägga att det var -23 grader under morgonen, SJUKTKALLT!



Nu ska jag äta bullar och kolla på film!
PUSS <3

SEND-ME-AN-ANGEL

The wise man said just walk this way
To the dawn of the light
The wind will blow into your face
As the years pass you by
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
Passage out of the dark

Here I Am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the Thorns

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

The wise man said just raise your hand
And reach out for the spell
Find the door to the promised land
Just believe in yourself
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close you're eyes and you will find
The way out of the dark

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star

































bild; google

MOOD

Du behöver inte läsa detta, måste bara klaga lite för mig själv.

- PISSED OFF, irriterad, förskyld, trött, sur, frustrerad, ledsen, hungrig, huvudvärk.

Hej då.

RIGHT-NOW

I´m home again! Matkoma BIGtime säger jag bara! Vi hade tydligen förbeställt en 5-rätters meny så jag har ätiti för ett par veckor fram nu. God mat, hade dock velat ha nått chokladigt till efterrätt men de var något lingontema på desserten. Fanny tog (as always) massa kort på maten så om ni vill se får ni kika in hos henne, fannyks.blogg.se . Tror inte hon lagt upp de än men kommer nog senare om jag känner henne rätt.

Trodde jag skulle vara ledig fram till söndag men de blev tydligen jobb imorrn med, 7.30 - 14.00. Kul när lönen kommer sen iallafall!



Ska sova snart eftersom jag typ måste upp sex eller något imorrn!

PUSS


GOD-GAVE-ROCK-AND-ROLL-TO-YOU

Har precis slukat i mig ett par mackor, inte så smart kanske med tanke på att jag ska ut och äta ikväll med släkten för att mormor har fyllt år! Jag är så trött på min förskylning just nu, jag hör inget, jag bara snorar hela tiden, URSH.
Idag har jag gjort lite nödvändiga saker som slingat håret (correction; mami slingade mitt hår), besökt, mattvaruhuset och woodys inför mitt projekt att göra om garderoben. Färgerna kommer ligga på lila och grå/silver. Blir nog bra det där..


mitt hår, syns inte så mycket skillnad dock :/


ett kasst försök för att visa vad jag har på mig, haha sjukt ospeciellt egentligen, försöker bara göra bloggen lite roligare att läsa. Skinnbrallor, tisha, kofta, armband..

Nej nu fick jag brådis, PUSS


SLASH

TJOHO! Kom hem från jobbet nyss, fick jobba över lite men det gjorde inte så mycket, mår lite bättre idag, måste bero på marias mirakel-te med ingefära och citron! Har inte så mycket mer att säga så lägger upp ett par bilder på mig själv istället! höhö


tagen med mobilkameran
ignorera mitt risiga hår, mamma ska slinga det idag, hoppas de blir bättre!

med wcam, skulle försöka visa vad jag har på mig, men min wcam blir bara sämre och sämre typ, aja, svart linne + jeans och skjorta över de..



tycker de är så segt att åka t-bana och tåg osv så denna läser jag då! SLASH, gitarristen i Guns´N Roses självbiografi, inget slår The dirt men denna är riktigt bra!

/M

LET-ME-SLEEP

Kom hem från jobbet för en stund sedan, har ätit och läst lite bloggar. Fy vad jag inte har mått bra idag, har velat lägga mig ner på golvet och bara sova typ, nej men förskylningen verkar inte ge med sig.. De blir jobb även imorrn iallafall.



precis hemkommen, T R Ö T T

/Malin


P.S.-I-LOVE-YOU



GAAAH, jag är helt slut! Sov bara typ fyra timmar inatt tack vare att jag råkade överdosera nässpray igårkväll så jag fick så ont i hjärnan om man kan säga så(?) Så var riktigt slut när jag kom till jobbet imorse. Precis innan lunchrushen dog elen i köket också, så vi stod utan kassaapparat, spis, ugn, kyl, frys, diskamaskin och kaffebryggare + lyse. Som tur var kom den tillbaka efter 30-40 minuter! Slutade vid två och åkte direkt hem.

Nu ligger jag i mammas och pappas säng och har precis kollat på P.S. I love you, en utav mina favoritfilmer. Jag brukar inte ofta gråta men den här gör så tårarna rinner flera gånger om! Den är så fin, så mycket kärlek! Jag älskar att se hur mycket han älskar henne, hon är hans liv, dom är så fina tillsammans!





Imorgon blir det jobb igen 8.00 - 14.00, hoppas jag mår bättre då.

/M

HOME-AGAIN

Borta bra men hemma bäst, det är väl så man säger. Efter tre timmar i en trappuppgång på destination gotland färjan känns det ganska bra att vara hemma. Förskylning och ont i halsen fick man med sig dock. De sista dagarna har vi inte gjort så mycket, fikat, chillat, lagat krfätstjärtssallad till middag i fredags. Igår gick vi ut och åt på en indisk resturang, det var helt okej. Sen har vi kollat på (och somnat till) en hel del filmer under helgens gång. 
Idag så hann vi med en fika innan färjan skulle gå 16. Stod emot den smarriga kakbuffen med tanke på att jag vill kunna komma i mina kläder i framtiden och åt macka och cappoucino istället. Sen sa vi hejdå till Johanna, fast hon kommer hem om typ två veckor igen.

Nej nu ska jag kolla på wallander eller något och sen sova, börjar jobba åtta imorrn!

Puss Malin 

TRIP-TO-GOTLAND

Hallå där! Nu har jag precis vaknat upp här i Johannas lägenhet i Visby. Resan till Gotland var one of a kind typ, eftersom min buss var försenad missade vi tåget som vi hade tänkt ta till nynäshamn men som tur var hade vi räknat med ifall vi missade den så hinner vi ändå med nästa innan båten skulle gå. På tåget fick vi sällskap av ett fyllo som ville prata men vi ville sova. Vi hann med färjan men jag tror vi var de sista som gick på, haha.
Emelie somnade i fönstret och jag satt och läste tidningar och lyssnade på musik hela resan. Väl framme 00.30 tänkte vi ta en taxi men ingen svarade (!) så det var bara att börja promenera. Lyckades ramla två gånger rakt på svanskotan med hela packningen på ryggen, ajaj. När vi kom fram satt vi och pratade med Johanna lite och sen somnade vi runt två kanske.
Jag och Emelie var så sjukt trötta så vi vaknade inte förens ett på dagen sen. Då hade Johanna redan gått till skolan  för länge sen. Vi gick ner på stan och kollade lite i affärerna tills J slutade, då gick vi och fikade tillsammans. Sen hade hela dagen gått så vi gick och handlade mat och vin och sen gick vi hem och började laga, paj fick det bli. Den vart god men hade antagligen blivit godare om vi inte använt fryst spenat, för det typ smälte i ugnen och blev vattnigt! Sen tog vi det bara lugnt och kollade på ett par filmer. Mys :)

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, det är rätt så dött här på gotland på vintern.

Puss Malin

OFF-TO-GOTLAND

Jag har sjukt bråttom. Skulle bara slänga in ett inlägg om att jag och E tar en liten weekend till Johanna på Gotland. Hemma på söndag!

PUSS MALIN

TÅRTA-PÅ-EN-TISDAG

Idag är jag uppe tidigt för en gångs skull. Vaknade faktist 8.20 av mig själv. Igår var Emelie ledig från skolan så vi åkte in till stan vid ett kanske och gick och letade efter present till Cindy som fyllde år igår, grattis! Sen gick vi och fikade på ett jättemysigt café på söder. Vi hann med att kolla i några affärer innan vi skulle hem till födelsedagsbarnet på middag. Såklart var tunnelbanan avstängd så de blev en liten omväg men tillslut kom vi fram. Hemma hos Cindy åt vi god mat och jättegod tårta och hon öppnade presenter.


birthdaygirl!

teddy, lindha, emelie

arlette

Glömde ta bild på mig själv men men..
/MALIN

SÄLLSKAPSRESAN

Ny vecka, nya tag! Hur har helgen varit för er då? Kul att man frågar men aldrig får nåra svar, haha. Kan summrera min helg för den som är intresserad.
FRIDAY: Kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen, på eftermiddagen åkte jag till gymmet och sen hem + dusch + mat. Sen åkte jag och Fanny hem till Emelie och kollade på film och sen sov vi över där. Emelie tar verkligen upp hela sägen med sitt FAT ASS! Haha.
SATURDAY: Efter en lång och flummig frukost åkte vi in till stan för att leta outfits till kvällen. Lindha fyllde 19 och det skulle firas med fest med tema ; Sällskapsresan! Haha, det var jättekul, jag och E blev Berra och Robban ifrån suntrip-resan. God mat och skönt folk, fick skjuts hem till A och sov där.
SUNDAY: Vaknade innnan väckarklockan som skulle ringa 9.20, sjukt irriterande! Hade sovit kanske 4-5 timmar men det var bara att stiga upp, sminka mig och gå till tunnelbanan, köpte frukost på pressbyrån (thank god att det var öppet en söndagmorgon!) Åkte till jobbet, började elva och var sjukt bakis och trött och det var hur mycket folk som helst! Mamma frågade om jag ville följa med resten av familjen på bio på kvällen så vi såg Precious. Den var jättebra, hemsk fast ändå inte så tung för hoppetoch humorn lyste igenom! En viktig film om man kan säga så.  

här är lite bilder från lördagen, kommer fler sen..;


BERRA & ROBBAN

haha

GOLFARNA!

BIRTHDAYGIRL!

PUSS-MALIN


I-SKUGGAN-AV-VÄRMEN

Måste bara skriva en rad eller två om en film jag såg härom veckan. I skuggan av värmen heter den. Den handlar om missbruk och kärlek, väldigt fin. Malin Crépin som spelar Eva spelar väldigt bra, och Joel Kinnaman är inte heller dum att vila ögonen på.

Så, se den.



/M

RUFFLE-COLLAR-TOP



Hur fin är inte denna blus från saint tropez? Perfekt till vår/sommar! Ska nog klicka hem den när nästa lön landar på kontot..

/M


END-ME

Fy sjutton vad det snöar ute! Hade tänkt att gå ut en stund men värmen här inne väger tyngre. Vad har ni gjort idag då? Själv har jag duschat, ätit frukost och sökt jobb. Intresseklubben antecknar va? haha. Ska antaglien boka biljetter idag till Gotland nästa vecka. Ska bli kul att se den gotländska snön också. Jag har verkligen inget vettigt att skriva. Så nu sätter jag punkt for now.


right now..


SOLIG-TISDAG

TUDDELOOOU! Vad har jag gjort senast jag bloggade.. I söndags jobbade jag 11 - 18. Ska även börja jobba varannan måndag också. Igår var jag bara och tränade, så skönt! Emelie som hos mig inatt och så skulle hon egenligen till skolan idag,men hon typ försov sig. Så vi åkte in till gamla stan för hon skulle gå tillbaka med en klänning som hon köpt som de glömt larma av, så KLANTIGT. Vi köpte också present till Lindha sen gick vi och tog en snabb fika.
Vi tog en liten promenad till zara, köpte en svart klänning, en vanlig bomull med lite puffärmar. Sen en snabbis på hm och glitter, fick med mig en ring med döskallar och örhängen. Sen började magen kurra på oss så vi tog oss till favorit thaistället vid zinken. VERY GOOD.
Promenad till götgatan, hamnade på Belle, köpte en väska på rean. Fortsatte götgatan ner och smet in på Wayne´s och drack chailatte/vaniljlatte. Promenerade sen till Skanstull för att ta tunnelbanan som var försenad typ tjugo minuter. Nu sitter jag här iallafall.
Visar lite bilder från dagen nedan..


påväg till tunnelbanan

jag med min cappucino (jobbat på café i ett år men vet fortfarande inte hur det stavas, haha)

emelie med sin +size vaniljlatte kopp, haha. Som hon dessutom TAPPADE MIN MOBIL I, ARRRRRRGGGHH! Den gick att rädda som tur var!

väskan, jättefin mörkbrun färg men det syns inte så bra med mobilkameran..

Ska gå och göra lite te nu och kolla på film eller nått.
PUSS/Malin

RSS 2.0