SANTORINI-!

Ja, då åker man till Grekland, Santorini idag (lör) i en vecka. Passande att jag åkt på en magkatarr just nu också, hoppas jag inte spyr på planet bara!







CRAZY-BANANAS

Oj oj oj, vilken kväll det blev igår. Det händer alltid grejjer när man går ut med Petra, kul saker ofcourse! Kan säga att kvällen innehöll bland annat blåljus, inklämd i en baklucka på en corvette, whiskey och cola, strippstång, hahah. Dagen har spenderats bakis ute på landet hos Petra, fikade lite på caféet där och sommat till film i soffan. Nu på kvällen såg jag en dokumentär på 4an - Sex år och fast i en 60-årings kropp. Den handlar om sjukdomen progeria för barn, vilket innebär att kroppen åldras i förtid. Började gråta när lilla tjejen blev överlycklig för att hon fick en våtdräkt som gjorde att hon kunde bada i badhus utan att frysa, så söt!

Nu ska jag bädda sängen och ta en dusch sen gå och lägga mig, finns det något skönare än att gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng? Nej tror inte det.


MAKE-UP-STORE

Halloj!
Idag har jag varit och blivit sminkad på MakeUp Store eftersom jag hade presentkort där, tjejen var jätteduktig och det blev en sommrig makeup, är jättesugen på att göra en makeup utbildning och jobba med det!
Nu ska jag ner och hjälpa till med maten, sen kommer petra hit. Dags för utgång ikväll! Hoppas på fint väder!


en bild i wcamen

bild med kameran


AMAZING-ANNIE

Kom nyss hem från en dag på stan, började med att jag åkte in och mötte Fanny vid två på södra. Vi hoppade på första bussen och åkte till västermalmsgallerian, hittade ett par ascolla hippie/bohem solglasögon som jag köpte i butiken plagg. Kollade lite annat också innan vi mötte upp mamma vid halv fem för att då bege oss till Fotografiska museet för att se utställningarna där. Jag längtade mest att få se den om Annie Leibovitz : A Photographer's Life. Den var helt fantastisk! 193 bilder föreställande både kända personer och hennes egna familj och vänner. Se den, även Lennart Nilssons bilder från 1965 som föreställer barnets födelse finns att se där, så otroliga.
Sen gick vi och åt på Sonjas Grek, gott!

Några bilder fotade av Annie, de två första föreställande Johnny Depp/Kate Moss och Mick Jagger finns att skåda närmare på Fotografiska.









DRESS-ME-IN-CONVERSE

JAA! Hittade 1 ex (sista paret i min strl) av svarta låga converse hos sportamore.se som är på väg hem till mig nu!




STUDENTER!

Okej, mina uppdateringar suger. Ähum, vad har hänt sen senast, jobbade på caféet mån och tis.
I måndags efter jobbet kom Petra hem till mig och vi hjälpte Fanny göra sig iordning inför balen som alla nior har. Jag sminkade henne och agerade fotograf och petra chaufför! Sen åkte vi och hyrde film och åkte hem till mig.
I tisdags var jag också med Petra, hennes vän Carro tog studenten och jag följde med på deras studentfest efter mottagningen, det var kul!
Vaknade upp bakis i onsdags men var tvungen att köpa present till min kusin, så tog mig till skärholmen och köpte present till honom och lite linnen från topshop till mig. Tog en sväng förbi mediamarkt och köpte en ny ipod också eftersom mig gamla dog. Sen mötte jag mamma och vi gick på IKEA en sväng, alltid lika kul. Sen köpte vi med oss sushi och en film hem.
I torsdags tog jag och Fanny tåget till Karlstad för att fira min kusin Anton som tog studenten, vi gick på stan och fikade ett par timmar innan vi följde älven hem till dom där det bjöds på god mat och trevligt sällskap, kul att träffa kusinerna där, det händer inte allt för ofta! Sen kom pappa vid sjutiden och vi åkte därifrån vid tio ovh var hemma vid ett, var lagom trött då kan jag säga!

I fredags var det dags för Cindys tur att springa ut, så jag, Emelie och Lindha tog tåget så vi var där innan för att köpa skumpa och flörta till oss is från donken för att vara redo att möta Cindy, tyvärr så SPÖregnade det men hon var glad och fin iallafall! När hon hoppat på flaket så åkte vi tre till liljeholmen för att köpa present, blev en jättegod parfym. Sen åkte vi alla hem till var och en för sig för att göra sig iordning igen innan hennes mottagning, den var jättetrevlig och vi fortsatte vidare in till stan sen. Jag åkte hem med sista bussen eftersom jag skulle upp sju dagen efter, så hann iallafall sova sex timmar, så skönt!
På lördagskvällen kom släkten hit på middag som var supergod! Jag och Emelie somnade i soffan innan tolv, var så sjukt trött. Idag har jag tränat och sen bara tagit det lugnt, skulle egentligen mött upp tjejerna i stan men mitt busskort hade ju gått ut så har inte hunnit köpa nytt.
Nu ska jag gå och lägga mig om ett tag, börjar åtta imorrn..


fanny i mitten

på cindys utspring

jag och johanna på mottagningen



SVERIGES-NATIONALDAG

Igår efter jobbet blev jag upphämtad av Petra, vi åkte hem till mig och började laga mat, ugnsstekta rotfrukter med chevre och grillat kött, det blev riktigt gott! Vi bestämde oss för att chilla så vi åkte och hyrde film, LA Gigolo med Ashton Kutcher och Whiteout med Kate Beckinsale. De var inget jag rekomenderar direkt. Somnade som en stock efter. Idag har jag och fanny bara solat, har precis ätit lite lunch, får se vad som händer i eftermiddag..
Imorrn blir det jobb iallafall..




SATURDAY-MORNING

Godmorgon! Igår efter jobbet gick jag runt en snabbis i forum nacka, hittade ett par jeans på mango bara. Sen åkte jag hem och åt mat och fixade mig. Sen blev klockan så mycket så var tvungen att powerwalka till tunnelbanan, åkte till skanstull och mötte Amanda där, vi tog en öl på högbergs innan vi drog till the bridge där vi mötte upp resten av tjejerna! Kul kväll med lagom fylla. Kunde inte sova imorse, så gick upp och gjorde en smootihe och gick och la mig i pappas och mammas säng och kollade på kräftfiske, det var det roligaste som visades en lördagsmorgon. Nu ska jag göra mig iordning för jobbet på caféet.




3TH-JUNE

AH, dagarna bara susar förbi, det är redan 3 juni!! Känns som jag fortfarande väntar på att sommaren ska börja men gott folk, sommaren är officiellt här! Har legat ute och stekt hela dagen.
Vad har jag gjort i veckan egenligen? i måndags blev det jobb¨på caféet, på kvällen träfafde jag petra som sov kvar, tisdagen började vi med som var tänkt som en riktigt god brakfrukost i solen men den drömmen drogs ner snabbt när vi öppnade kylen och det bästa vi kunde skrapa ihop var en varsinn smoothie och mackor med en ost som var inne på sista omgången. Haha så blir det när mamma och pappsen flyr stan och lämnar mig och fanny själva, har alltså inte direkt planerat inköpen så noga, så det är skönt att de är hemma och har fyllt kylen.

Vi drog oss därefter in till stan, har fortfarande inte gett upp tanken på den perfekta långklänningen att ha i sommar, men hittade ingen dock. Sen skulle Petra hem för att sen springa vårruset så jag drog mig hem till Sara och Johanna. Sen gick vi upp till J och E och lagade paj, den blev riktigt bra faktist! Igår var jag i liljeholmen men J och E  för att ta farväl, de åker till sköna Grekland idag. Köpte med mig en kjol och trosor hem. Är jävligt osäker på kjolen, den känns verkligen inte som jag. Sen blev det en powerwalk i ågesta. Idag har jag bara chillat i solen. Imorrn blir det jobb i Nacka 12.30-19.  Därefter blir de väl nån form av utgång.





RSS 2.0