blåvitrandig

Igår var det då Emmas skiva, trevligt värre! Lite svårt att hitta dit men med hjälp av mashallerna som visade vägen hittade vi! Vi började dra oss hem vid 2, fast var hemma halv fyra, tar sån tid med nattbussarna, sov hos en kompis och idag vaknade jag typ nio, de gick inte att sova, var så sjukt varmt i rummet! Gick upp och gjorde frukost och satte mig på deras altan och solade, sen kollade jag lite på Lotta på Bråkmakargatan, hur söt är inte hon!! Vid halv två fick jag skjuts hem, och sen åkte jag och Emma till centrum där vi mötte upp Maria och satte oss på giovanni och fikade lite och pratade igenom gårkvällens händelser. Nu är det dags för mat här hemma och sen ska jag börja göra mig iordning inför ännu en skiva ikväll på Gyllene cirkeln! Tjillivipp!


gårkvällens look,

PUSS-MALIN

WHO NEEDS A HEART WHEN A HEART CAN BE BROKEN

Tina Turner, hon måste vara en så stark kvinna! Jag har sett filmen om hennes liv ett par gånger och tycker den är hemsk! Hon har gått igenom så mycket, misshandel, våldtäkt, you name it.. Läste i tidningen förra veckan om hennes konsert hon hade gjort här i sverige, om hur hon dansade loss på scenen i stilletter och guldiga kläder och hade helt otrolig energi! Hur coolt är inte de, hon är nämligen 70 år snart !

You must understand though the touch of your hand
Makes my pulse react
That it's only the thrill of boy meeting girl
Opposittes attract
It's physical
Only logical
You must try to ignore that it means more than that

What's love got to do, got to do with it
What's love but a second hand emotion
What's love got to do, got to do with it
Who needs a heart when a heart can be broken

It may seem to you that I'm acting confused
When you're close to me
If a tend to look dazed I've read it someplace
I've got cause to be
There's a name for it
There's a phrase that fits
But whatever the reason you do it for me

What's love got to do, got to do with it
What's love but a second hand emotion
What's love got to do, got to do with it
Who needs a heart when a heart can be broken

I've been taking on a new direction
But I have to say
I've been thinking about my own protection
It scares me to feel this way

What's love got to do, got to do with it
What's love but a sweet old fashioned notion
What's love got to do, got to do with it
Who needs a heart when a heart can be broken

Ikväll dansar vi loss på Emmas skiva på Fabriken!

PussMalin

magont

Ska väl klaga lite här också.. Tror jag inte är riktigt hel från Thailand. Blev sjuk dom sista dagarna, men hade verkligen ingen lust att vara sjuk hemma så jag sket fullständigt i att hela magen var förstörd! Festade i Lördags och mådde toppen. Vad händer när jag vaknar på Söndagen jag spyr, det första jag tänkte var så full blev jag inte! Men så här fortsatte det hela dagen och jag var helt förstörd! Så idag ringde jag sjukvårdsupplysningen eftrsom jag fortfarande har jävligt ont i magen hon sa att jag skulle äta ris med smör. Jag har nog aldrig varit så hungrig i hela mitt liv! Men magsmärtorna börjar avta.. Annars hade jag varit tvungen att åka till vårdcentralen i morgon och ta tester. Usch jag tycker så himla synd om mig själv!

Idag skulle jag gå på skiva men det var ju bara att fet glömma! Har min egna skiva i morgon plus att hela veckan är en ända stor alkoholförgiftning. Mösspåtagning en till skiva valborg! Fattar verkligen inte hur jag ska palla..

//Emma

Borta bra men hemma bäst..

Thailand var underbart det måste jag erkänna! Mycket bättre än för två år sen... Men det var ändå den konstigaste resan jag varit på. Turen var verkligen inte på min sida. Det var säkert som varmast 42 grader och vatten typ 28. Dom sista dagarna i bangkok fick jag höra att det var den varmaste staden i hela Asien nice då solade jag utan solkräm, hej kräfta!

Snorklade gjorde jag också. Men det slutade ju inte så bra. Det var nån snubbe på båten som skulle vissa mig korallrev längre ut och jag simmade med där. Men det läckte in vatten i mitt syklop så jag var tvungen att ta av mig den och precis då bränner de till på höger skinka! Så jag skriker typ SHIT MY AS! Samtidigt som jag försöker ta bort vattet från ögonen så han trodde att jag skrek för att det gjorde ont i ögonen. Men sen när jag ligger där i vatten och försöker visa min röv skrattade han bara och trodde säkert jag var helt dum i huvet, han fattade inte så mycket engelska. Men tillslut fattade han och vi simmade tillbaka och ja mycket riktigt tre brännmärken på höger skinka! Det gjorde jävligt ont.. Det måste ha varit någon jävla fisk jävel som brände mig eller att jag råkade röra korallerna..
Några dagar senare när jag väl kunde sitta hyrde jag och Joel vattenscoter. Jag var verkligen inte säker där bak alltså och pang vi välte! ajajaj väl uppe så ramlar jag igen och får ett blåmärke som ser ut som jag vet inte vad! Jag kan erkänna att jag kan tycka små blåmärken är större men de här, helt sick!
Sen var jag med om en tromb också hela stranden försvann typ och alla parasoll madrasser bara flög iväg och fyra personer  fick massa gerjer på sig var av två fick åka till sjukhuset. Jag står och håller i ett träd och ser sen Evis hänger i en liten stolpe Sarah skriker typ TA SKYDD! Jag var inte lite rädd..  Men shit vad vi skrattade efteråt det såg lite komiskt ut faktiskt..
Sen blev jag sjuk också.. Så här mycket otur har jag aldrig haft på en semster..

Det var härligt att komma hem! Har saknat mina pinglor. Kom hem perfekt till de fina vädret också. Typ alla har tagit körkort när jag har varit borta, jag känner ingen press nu nej nej..

Sitter hemma hos Malin nu och förhoppningsvis kommer Petra och Maria som har varit på middag med deras företag.
Det blir väl att vi sitter här hemma och snackar massa skit om vad jag har missat! fast tror jag redan har fått reda på de mesta.

tjugoandra april

Oj, är det redan onsdag? Dagarna bara rullar förbi! Drygt 30 skoldagar kvar, yeeey! Imorse när jag skulle upp 06.18 var jag helt död! Hade gärna legat kvar i sängen ett par timmar till, men vill få närvaro på gympan.. Som tur var skulle vi titta på en film om stress, känner igen mig på nästan alla punkter, rastlös, huvudvärk, sämnproblem m.m sen hade vi bara lite avslappning, jätteskönt, somnade in ett par minuter. Sen gick dagen fort, slutade vid tolv, kom hem, åt lunch och sedan somnade jag i soffan, sov i säkert tre timmar! Så nu är jag helt utvilad, dock kommer de dröja innan jag somnar ikväll.. :/ Pluggade lite samhälle till imorrn, ätit mat, tittat lite på tv.. Så har min kväll sett ut. Ska krypa ner i sängen nu med några avsnitt av sex and the city..

LISTEN UP!
Empire of the sun - Walking on a dream
Renegade five - Running in your veins
The gaslight anthem - The ´59 sound
Nickelback - Something in your mouth

Ps: GRATTIS Petra till körkortet!!

♣M

Dead By April

är det kärlek?
det hugger till i hjärtat
jag vill inte känna
kroppen domnar bort
tårar bildas
men släpps inte ut
det bildas en klump i halsen
vad händer sen?

♣M


barfota hem genom stan..

Nu har Emma varit borta i exakt en vecka! Så jag ska väl klara mig utan henne i en vecka till, även fast det är svårt, saknar att inte ha någon att prata med varje dag! ;(
Anyway, har varit lite frånvarande de senaste dagarna, det beror på att vi haft vår studentskiva i tisdags på Mango! Vi hade superkul, god mat och dansande in på småtimmarna, blev utsedd till Klassens Barbie! Somnade hos Maria vid halv fyra. Igår var vi halft borta halva dagen, sov, åt, softade. vid tre tiden blev jag hämtad av mina kusiner och följde med dom hem för att laga middag med dom, tacos! Sen kollade vi på snygga Mikael Persbrandt i filmen Under Ytan. Idag blev det dock skola, första gången på nästan två veckor, nu närmar det sig verkligen slutet, bara 33 dagar kvar hörde jag någon säga!



PussMalin


PS; Jag tycker att ni som läser är sjukt dåliga på att komentera!


brrrum

Lunchen igår var supergod, fick med mig en massa påskgodis hem, tack mormor! Träffade Micke igårkväll och vi åkte och hyrde Saw 5, fy fan säger jag bara, jag vågade inte sova ensam efter det så Micke fick spendera natten i mi casa. Idag har jag städat, städat och åter städat! Familjen borde komma hem närsomhelst, och då kommer de hem till ett rent hem iallafall! Jag har själv nyss kommit hem, var på bio och såg Fast and Furious med Micke. Den var jättebra och lite oväntad handling, tänker dock inte avslöja något! Nu sitter jag bara och äter lite Merci, mums.. Imorrn ska jag vara ledig, sola med Maria och göra lite ärenden!


PUSSMalin

all for one, one for all

Påskmiddagen igår var jättegod! Känns konstigt att fira påsk utan familjen men men, någon gång måste vara den första! Mina föräldrar hade iallafall gömt ett påskägg till mig här hemma:) Mötte Petra vid halv tio och vi åkte hem till Mikaela, där vi stannade hela kvällen, tog nattbussen hem vid tre och stupade i säng typ halv fyra, sen vaknade jag klockan nio och kunde inte somna om, oerhört irriterande!
Om någon timme ska jag bege mig hem till mormor tillsammans med Johanna och Emelie, där blir de påsklunch! Om jag nu får med de där sömntutorna, ringde Emelie precis hon typ halvsover när man pratar med henne, får ringa och tjata lite mer på henne! Jag är typ fortfarande full :s Ni ska se när jag skriver, får ändra många ord såde blir rätt, fan vad trött jag blev nu.. Nej nu ska jag gå och äta lite frukost!

Ha en bra söndag nu!

♥Malin


Glad Påsk alla små kycklingar!

Sitter i skrivande stund och knaprar på en knäckemacka med keso, låter skittråkigt men är faktist gott! Igår kväll var jag som sagt hemma hos Petra där även Fanny var, vi började lite smått med ölspel tills tvärn, ludde, anton och deras kompis kommer inrullande, efter det gick de bara utför, kan säga så mycket att nu Petra, så är vi kvitt;) haha! Nemen det var kul, sov kvar där och kom hem idag vid tolv, satte mig i solstolen och stekte någon timme. Snart kommer mina kusiner och hämtar mig, blir nämligen bjuden på påskmat hos dem istället för att sitta här hemma själv och tycka synd om mig, haha. Senare ikväll Ska jag med Petra hem till en tjej som har fyllt år och efter de så spårar vi på 550 i södertälje tydligen, har aldrig varit där, blir nog skoj!


PussMalin

10april2009kl17.50

Dagen blev lite seg, men ljusnade upp när mina kusiner kom cyklandes hem till mig, vi satt på min altan nån timme och snackade skit med kaffe och glass i solen, mys! Sen kollade vi på Björn Gustavsson, han är så skön! Kul att få lite sällskap mellan tvättmaskinerna och damsugningen ;) Nu ska jag börja göra mig i ordning för att sen dra mig hem till Petra, frågan är bara hur jag ska lyckas släpa med mig en platta öl helt själv?! Aja, de löser sig alltid!

Puss, ha en bra fredag! ♣Malin


ensamhet

Det är inte så kul att vara ensam som jag trodde, visst jag har varit ensam hemma förut men då bodde Emma hos mig så då var man ju inte helt ensam. Kanske ska berätta lite om mitt lov so far, i onsdags skulle vi egentligen gått ut men jag och petra stannade hemma hos mig ist, fick sällskap av två killar. Igår så kom Micke och hämtade mig och Petra och så åkte vi till tatueraren, men de var så läng kö så vi skulle komma tillbaka senare, lämnade Petra hemma och så följde jag med Micke när han gaddade sig i tre timmar! Det blev riktigt snyggt! Fast den är inte klar än, sen åkte vi och käkade och sen fick jag skjuts för att handla, tack:) Sen så ringde min chef, jag ska få jobba 7 söndagar i sträck, nice med cash! Egentligen hade vi planer för kvällen men de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss så jag drack lite öl med Micke och Lunkan istället, och nu så har jag precis fått skjuts hem. Nu måste jag städa och tvätta, blä.

Bästa låten just nu! Jag ryser.
Axel Rudi Pell - Forever Angel



♣Malin

THAILAND BABY!

Gåragen bjöd på mycket. Förs var det födelsedags firande för Roger här hemma. Sen drog jag, Joel och Niklas ut. Mycket Mycket trevligt.
Jag har också kommit underfund med att hur mycket man försöker göra andra glada hjälper de ändå inte man blir bara sviken.. Det kallas ego också. Så nu är det slut med att tänka på andra i första hand. Man får ändå inget ut av de har jag märkt så nu är det iaf slut med de!

Om en timme drar jag till Thailand. 7 pers blir vi. Har också fixat så jag, Sarah och Joel kommer bo i samma hotellrum. Att bo med mamma och Roger stod inte så högt upp på listan.


Hare så bra här hemma suckers! Kommer sakna er alla. MEMP!<3


PUSSAREMMA



eva cassidy - fields of gold

Jag förstår inte. Vissa låtar framkallar så mycket känslor ur en, lyssnade precis på denna låt och hela jag blir till en ledsen liten boll - fast jag vet inte varför. Hur kan de vara så? När jag lyssnar på vissa andra låtar känner jag mig stark eller får typ en adrenalinkick men nu blir jag bara tom och hjärtlös, jag vill inte.

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky,
when we walked in fields of gold

So she took her love,
for to gaze awhile,
among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
among the fields of gold

Will you stay with me?
Will you be my love
Among the fields of barley?
And you can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold

I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in fields of gold,
we will walk in fields of gold

I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in fields of gold,
we will walk in fields of gold

Many years have passed since those summer days
among the fields of barley
See the children run as the sun goes down,
as you lie in fields of gold

You'll remember me when the west wind moves
among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
when we walked in fields of gold

♣M

KLÄNNING?

Det är verkligen mycket med studenten! Just nu vill jag bara snabbspola fram två månader tills allt är gjort. Jag skojar inte, jag har säkert varit inne på alla tänkbara klädbudiker på nätet och kollat affärer i alla möjliga olika centrum, jag hittar ingen studentklänning! Jag vill ju ha en speciell klänning och inte någon som alla andra kommer ha. Samntidigt vill jag inte köpa en för dyr heller eftersom jag kommer typ aldrig använda en vit klänning igen, men här är några söta, gillar nog den första mest!


nr1: Nelly.se                   nr2: Stylebystars.se(klicka för större)     nr3: H&M

Sen hade jag hittat en söt klänning på chicy.se men när jag skulle visa den nu såg jag att den var slut! TYPISKT!

Nej nu ska jag gå och lägga mig ett tag, gick upp i ottan för att träna med Fanny på gymmet och nu har hela familjen åkt till stugan i Norrland och lämnat mig ensam här hemma tills måndag, skönt! Kom på sen att jag måste ta mig  iväg och köpa mat typ varje dag, städa, tvätta, hur nu det ska gå.. Aja, ikväll blir de troligtvis utgång till Laroy med Petra och kanske om några andra hakar på!

♥Malin


fransar+leopard

Åhh guu vad jag är trött! Imorse (10.36) åkte jag in till stan för att möta Kristina och Rand för att ta en shoppingrunda och se om vi kunde hitta våra framtida studentklänningar och/eller skivklänningar, dock hade jag ingen lycka idag, fick med mig ett svart långt linne med fransar på som jag eventuellt ska ha på skivan, får hotta upp den med snygga accessoarer om jag inte hittar ngt annat.. Fick också med mig en vanlig vit t-shirt och ett leopardlinne hem. Vi träffade också Jenny och följde med henne på möte med vår "studentmäklare" och där verkar allt vara i sin ordning, om exakt en vecka sitter våra klasser och äter middag på vår skiva!
Sen åkte vi vidare till Kristinas pappas cafe Kaffekoppen på stortorget i Gamla stan där vi blev bjudna på lunch, supergod foccacia med mozzarella! Kom hem vid sex och nu är jag helt slut, ska möta Emma och Petra vid bussen om en halvtimme, ska ha myskväll innan Emma tar sitt pick och pack och drar till Thailand :( Tänkte ta en promenad innan men ser nu att jag inte hinner det..

♥Malin

Monday

Nu har vi påsklov! Sista lovet ever, känns lite sorgligt.. I helgen var det bara jobb fast i lördags gick jag Emma och Petra ut med Noe och hans vän Jonathan och tog en öl på Söderhof, de var trevligt. Emma och jag fick gå hem från stuvsta men tiden gick snabbt då vi gick och sjöng på gamla skolavslutningssånger, haha, men vi hade problem då vi inte kom på hela texten till "flaggan vajjar på sin stång"! Idag har vi åkt in till stan för att betala hela resan till Rhodos, YES! Så P & M, ni måste också betala innan det är 45 dagar kvar tills vi åker :) Nu ska jag göra mig iordning för det blir middag inne i stan med la familia och sen stand up på söder, trevligt värre såhär på en måndag!

♥Malin

Pollen!

Tror nog allt att pollen börjar sagta komma.. Få alltid den där rethostan plus att det känns som att jag har hela niagara fallet i näsan! Fan va jobbigt det är..

Igår låg jag och stekte i tre timmar varav en timme råkade jag somna. Röd blev jag i ansiktet och värre blev det på kvällen. Så himla skönt väder, hej lycko pirr!
Idag ska jag in till stan och träffa Hannis. Var verkligen längesen! Sen ska jag vidare till Liljeholmen lilla Filippa fyller tre. Det är fan helt sjukt vad tiden går äckligt fort. Hon kommer alltid vara lite i mina ögon!
Efter de händer de säkert något roligt hoppas jag..




//Emma

påsklov, kuckeliku!

Gonatt bloggen! Idag har jag bara haft uf från halv ett till tre, fy satan vad segt tiden gick, man märker att det behövs påsklov nu! Äntligen. Kvällen spenderades med Emma, bakade hemmagjord pizza med mozzarella och parmaskinka, riktigt gott, eftersom kvällen inte bjöd på några festligheter så gick vi en långprommis och köpte med oss en varsinn Ben & Jerry, det är ju trotsallt fredag.. Sen traskade vi hem till mig och kollade på Offside.. Thats the end of that story. Imorrn är det jobb 11-15 som står på schemat sen kanske lite trevligheter på kvällen, den som lever får se!


jag och fanny häromdagen

mums..

Gonatt ♣Malin

Inwë

Idag har jag annrs inte gjort så mycket vettigt, orkade inte med första lektionen så började vid halv tio. Fick skjuts av Micke som ville visa upp sina körkunskaper, jag kom fram helskinnad iaf! Fick sen reda på mitt resultat i Np SvB muntligt, ett starkt G. Hrm, jaja. Sen fick jag VG på mitt samhällsprov, yeey! På design lektionen fortsatte vi på våra parfymprojekt, jag har äntligen kommit på ett namn till min, Inwë, vilket betyder Malin på alvspråk, tycker det var jättefint! Sprayade även parfymflaskan chockrosa, så coolt! Ni får se det färdiga resultatet när jag är klar. Efter skolan Fick jag skjuts til pappas jobb där jag övningskörde på deras utomhuslager bland alla betongrör, pappa gick in och jobbade efter tio minuter så jag körde runt där själv i 45 min och fick motorstopp (två stycken!- men till mitt försvar så kan jag säga att jag körde med klackskor!) Annrs gick det jättebra!


jag idag


Okej, jag har hittat mina blivande studentskor!!
Dock ger inte bilden skorna rättvisa, det är 10000 ggr snyggare i verkligheten!


Tryck för större bild!



Halkbana

Jaha nu är jag ett litet steg närmre körkortet. Gjorde nämligen halkbanan idag!
Lite intressant hur jag skulle ta mig dit, ingen i min familj hade lust att köra mig bort till Gillinge så jag fick åka kommunalt vilket alltid är en upplevelse.. Jag hade verkligen ingenaning om vart jag var kände att de var noll koll badboll! Men kände mig himla stolt när jag hoppade av på rätt hållplats utan den där skylten och rösten som säger vilken hållplats man är på, den verkade strejka.
Jag vill bara göra de igen hur kul som helst! Tur att tjejen som jag åkte med bor i Södertälje och hennes pojkvän kom och hämtade så jag slapp buss och massa grejer hem iaf.
Sen är det ju en till kurs som man måste göra. Det handlar om alkohol, droger och trötthet i trafiken. Asså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Kursen tar tydligen 3 timmar och är helt onödig sa nån idag och det håller jag med om! Fick tid 08:15 nästa Onsdag och måste punga ut 500 spänn, vilket jävla påhitt!

Och nu är det 1 vecka kvar tills jag flyr landet vilket känns jävligt skönt.

Emma

onsdag

Snart ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött! Idag var det som sagt nationella prov i Sv B, skriftligt. Suck, men jag tror det gick helt okej iaf, ca 700 ord om bio lyckades jag knåpa ihop iallafall! Sen drog jag, Emma och Maria oss in till stan för att fika lite på Fannys praktik, ett café alltså. Sen blev det en sväng på götgatan, det gick inte att lämna tillbaka tröjan på american apparel, de hade bara bytesrätt, blä, fast iof så blev det en grå baströja och ett vitt linne och det är bra, för jag behöver lite baskläder, intresant va? Haha. Sen åkte vi hem, gick från rågsved med Emma, men sen när jag kom hem så pratade jag med mami som var i Skärholmen, så jag åkte dit, fick Amplified- tröjan som jag ville ha i tidig påskpresent + en bh, thanks mami! Sen så ringde min chef idag och frågade om jag ville jobba i helgen, självklart! Eftersom vi var hemma så sent från SKärholmen blev det ingen träning som jag hade tänkt men tog en prommis med mamma iaf :)

♣Malin

Ps; GRATTIS MICKE TILL KÖRKORTET! äntligen eller? :D

RSS 2.0