peace out

bokat och klart!
PEACE & LOVE, HERE I COME!



♣Malin

Sol ute Sol inne Sol i sinne!

Det här med designen lämnar jag över till Malin. Sist satt jag i flera timmar och hade beslutångest över vilka färger som passar bäst!

Idag var de himla fint väder satt ute med Malin och det kändes som vi var tvungen att sitta ute bara för solen sken.
Hade svenska muntliga B idag och det kändes verkligen inte som jag hade fått grepp om skiten med ett VG+ är jag fan nöjd med! Får väl tacka Malin som hjälpte till lite på ett hörn där.. Har Svenska skriftliga i morgon också hoppas bussen inte är försenad men det skulle inte förvåna mig någonstans..

Skolan bjöd på fisksoppa idag det var inte så populärt. Typ hela klassen gick och åt på pizzan. Då kom jag på att det var säkert 4 månader eller om inte mer sist jag åt pizza. Och det var så jävla gott! Har typ glömt bort att det är så gott..
Tur att vi inte fick med oss stink bomben då hade det inte varit lika gott. Ibland undar jag vad man har fått för uppväxt när personer inte kan sköta sin hygien som är helt uppenbart för tjejer. Usch de där förstörde nästan hela min dag tills hon fattade vad som hade hänt och gick hem! Tacka gudarna för de

Ska snart hem till Malin och kolla på den rätta för rosing och desperate! Måste ju se vem som vinner i den rätte för rosing jag kan inte sluta tycka att Hugo är lite charmig.. Fattar inte hur han kan tycka att hon är snygg?! Men kan tänka mig att många är med i hennes program för att de är tv. Vad skulle det annars va?


<3Emma

Design

Okej, nu har jag knåpat ihop ett annat utseende på bloggen, med lite vårigare färger, ljus! Ska försöka göra en fin header, men det är ju lättare sagt än gjort! Är så rädd att jag ska råka radera hela stilmallen, för det är så lätt hänt, aja knåpar vidare lite..

Malin

puss

Oj vilka minnen som överöser mig nu! Jag satt och kollade igenom min gamla blogg och allt jag skrivit och ser på alla bilder! Man minns nedgångar och ljusa stunder, nej nu är det dags att göra om den här bloggen, den ser förjävlig ut!

Ps; Jag och Emma satt ute i vårsolen för första gången det här året!

♥Malin

nina persson

Var precis inne på peace & love och såg att A Camp är nytt bandsläpp idag. Var helt inne på stronger than jesus när den släpptes för ett tag sen!



♥Malin

sol


Våren är här idag!

♥Malin

sunday 29/3

Jobbat på caféet idag, det var rätt så lungt, tjejerna jag jobbar med ska till Nya Zeeland och Australien i tre månader, gissa om jag är avis! Sen mötte jag upp Emelie, gick i några affärer, köpte en bas-tröja på American Apparell, sen blev det lite fika på Sandy´s innan jag tog tuben hem.. Ikväll blir det Vaan Veteren (?) med Emma och glass med bär! Mums!


Some music;
Rise Against - Savior
Jenny Wilson - Let my shoes lead you forward
KoRn - Freak on a leash

♥Malin

workin nine to five

Fy satan vad jag är trött! Hemfärden från jobbet på en och en halv timme (tar i normala fall 40 min) gjorde ju inte saken bättre! Jag hatar när bussar och tåg inte passar in varandra på helgerna! Emelie fyllde ju 18 i veckan och idag ska hon göra premiär på krogen med sina vänner, fast jag orkar verkligen inte följa med. Det får bli Robinson + Ben&Jerry istället..

♥Malin

Två veckor kvar!

Det är exakt två veckor kvar tills jag åker till Thailand! SUG PÅ DEN



<3 Emma





Rubrik?

Igår så trodde jag då att jag skulle vara ledig! Men nej.. Min chef sa att jag skulle ringa efter mitt "läkar besök" inte fattade jag varför. Men jag ringde sådära vid tre och sa att jag var färdig nu och de är väl ändå ingen ide om jag kommer in? Joo men kom in jag behöver ett möte med dig. Nu jävlar tänkte jag hoppas han har något riktigt jävla viktigt  att säga. Jag åkte hela vägen till Haninge för att snacka om att jag skrattar för mycket på jobbet! Jag hade tydligen varit i vårat andra lager som ligger i garaget under butiken och skrattat skit mycket med Carolina. Sen snackade han om dom andra personalens problem, men jag kände att jag har roligare saker för mig än att lyssna på deras problem jag bryr mig faktiskt inte! Jag var skit förbannad så Carolina ringde mig efter jobbet och sa att han hade sagt samma sak till henne också.. Nu måste jag fan söka nytt jobb!

Senare åkte vi hem till Petra som hade hyrt en lokal där hon bor. Började äta massa mat och annat trevligt. Sen började de rulla in folk och de blev fan många till slut! Vid tolv blev Petra 18 och äntligen får du följa med oss ut! Sen drog jag och Maria till Huddinge.
Trodde jag skulle få sova ut lite idag, men icke! De börjas smälla i dörrar, tvättmaskinen sätts på, de snackas och grejer okej de kan jag leva med. Men inte när mamma sen dunkar Tina Turner i hela huset och börjar rensa i garderoben! Jag sprang upp och fragade om hon är nöjd med sig själv nu?! Att förstöra min morgon! Nu fattar jag vem jag har fått mitt morgon sinne av..

Haha de var ett konstigt nr som ringde mig igår det såg liksom inte ut som hemnr och de var inte mobil heller.
Sen när jag svarar börjar personen snacka på typ göteborgska:
Hej jag heter blabla och kommer från Östermalmspolisen
Aha hej
Är det du som heter Emma floman? ( och jag vet att mitt nr står på mamma som heter floman i efterman)
Aaa eller asså jag heter Emma men Hoffman
Okej, du har inte en bror som heter Joel Östberg?
ehh joo aahh vadåra???
Lite i början tänkte jag att nån driver med mig men när mannen säger min brorsas namn fick jag så jävla ont i magen! Jag blev verkligen rädd...
Sen hör jag hur Joel själv börjar as garva och jag började seriöst böla! Fy fan jag hörde verkligen inte att de var han som snackade helt sjukt! fyy sådär får man inte göra..När jag tänker efter så är fattar jag inte själv hur jag kunde gå på de, men  blond som jag är funkade de!

Ikväll är jag och Malin bjudna på middag hemma hos Nettan, sen få vi se vart kvällen leder...

<3Emma

Torsdag

Hela dagen har jag jobbat, känns verkligen i fötterna och ryggen. Tiden gick jävligt fort idag och eftersom de typ bara jobbar brudar på mitt jobb har jag hunnit med massa skit snack också! Jag blir så trött pallar verkligen inte med sånt skit speciellt inte när Maria 35 år kommer och säger till mig att Sylvia 50 år är en "Bitterkärring" känns som att de är mer jag och Carro som ska hålla på sådära..

Eftersom Petra ska ha lite middag och så i morgon, var jag tvungen att dra en vitt lögn för min chef och säga att jag måste dra halv två istället ( slutar 5 och ska vara i Tullinge 6 funkar inte riktigt) men han var på riktigt bra humör så de blir ingen praktik för mig i morgon. Och så är det inte min jobb helg heller känns ännu bättre!


PussE




kärlek 1.

Läste det här på Michaela Fornis blogg;

"gråt inte över att du har förlorat din såkallade sanna kärlek, för din sanna kärlek vill ha dig för evigt."

man får inte glömma sånt.

Tyckte det var så himla fint, ville bara säga det.

PussMalin


Harry Potter

Jaha då var den här helgen över, eller nästan! Jag har hunnit med att tjäna massa pengar så jag är nöjd.
Ser just nu ut som Harry potter med ett fint riv sår i pannan men de är en annan historia..

På jobbet igår kom Malin och Kristina och hälsade på sen åkte vi vidare hem till Rand i Rågsved, där de var massa mat. Jag var tvungen att åka lite tidigare för att fira Jessica, de var trevligt! Vi åkte vidare och mina puddingar Malin och Maria skulle också med. Det blev ändrade planer så åkte hem till Malin istället och åt chips.
 Låter ju som att jag har haft en skit rolig Lördag asså!

Nu ska jag åka och träna gäller att passa på när man har tid!
Malin, du har väl inte glömt bort beck???

PUSSSSSSE



dot dot dot...

Veckan som gått har hunnit med en dag på akuten, sam-prov, jobb på skyltfirma, pizza & slumdog millionaire med klassen, chill, jobb på café, födelsedagsmiddag hos Rand (som slutade lite läskigt) och slutligen crossroads. Orkar inte gå in på detaljer. Imorrn är det jobb som står på schemat, ska försöka pressa in ett par timmar på gymmet i bästa fall..


Puss&Gonatt Malin


snöfall 11.36

GODmorgon! Imorse så försov jag mig big time, så när jag väl vaknade hade jag ingen motivation att ta mig till skolan för de två restrerande lektionerna.. Det skulle väl vara pankakorna till lunch isf, haha. Nämen. Idag tänkte jag förska få lite saker gjort, Har samhällsprov imorrn och religionsprov på fredag så de kanske skulle vara på sin plats att plugga in lite om EU och judendomen. Dessutom ligger jag efter med diverse svenska uppgifter som Johannes nog skulle bli glad ifall han fick in. Har förövrigt grym träningsvärk efter gymmet igår, och idag står yoga på schemat 17.30! NAJS. Sen blir de den rätte för rosing med Emma.

Idag diggas denna låt;
The Beatles - Here comes the sun


en trött osminkad Malin

♥Malin


Prickikrov?!

Vad är detta för jävla skit väder?! När jag vaknade i morse kände jag bara nej jag går och lägger mig igen! Meeen de var något som fick mig att inte gå och lägga mig, och jag gick ut i de här skit vädert iaf..

Idag när jag kom hem från friskis var Joel hemma! Fan vad jag har saknat lite liv i huset.. Det är så skönt att få bråka lite med nån fast tillslut tröttnade han och jag fick en prickikorv bit i facet! Kan ju säga att han åkte på spö, haha eller inte de var mer jag som åkte på spö! Det kom också fram att aset ska åka med Arild till Miami sen ska dom vidare till Mexico, Jamaica sen massa andra öar och länder. Åhh bajsar snett på dig säger jag bara.. Fick glädja mig med att jag ska få börja dansa igen!

Usch de är så himla mycket att tänka på just nu så de bara vrider sig i magen! Jag pallar verkligen inte, jag ska lägga ner energi på de som jag ska tänka på och inte massa annat onödigt skit!  Så nu har jag bestämt mig för de och då ska jag fan hålla de också..




♥ Emma

SÖÖÖÖNDAG

Har legat i sängen från typ ett och jag har verkligen ingen lust att gå upp heller! Men de lär jag ju få göra snart ändå.

går dagen var bra! Började med middag hemma hos familjen Husberg. Planerade lite inför Thailand, tror vi inte kom någon vart blev bara att man längtar ännu mer! Sen bara sådära helt plötsligt fick jag ett sms av Maria att vi kör på ace. Så jag Maria och Sandra begav oss in till stan. Det var himla roligt och de spårade väl lite här och där, men de är kul!
Måste också skriva att jag räknade mina blåmärken idag och på två helger har jag lyckats med 18 st på benen och 6 st på armarna! Jag brukar oftast ha typ 5 blåmärken men asså sådär många har jag nog aldrig haft..




Asså titta på han! Hej bli min framtida man


PussEmma

4th generation

Ohh, hittade precis denna på apple.com, skulle vara perfekt! Får ta fram hundvalpsögonen och fråga pappa snällt..

♥Malin

we are, we are the saints

Ursh vad jag längtar till sommaren, man får ingen som helst lust att gå ut nu när vädret är såhär pissigt. Igår skulle vi hem till en kille och kröka lite men det blev inte av, sen skulle jag följa med till ace, men på grund av mitt kort (som avmagnitserats, så jag får inte ut några pengar) och att jag inte skulle hinna med bussen så sket jag i det och stannade inne, tänkte måla lite med orkade verkligen inte, la mig i soffan och kollade på min stora kärlek, omg så töntig! Somnade vid elva och vaknade när familjen kom hem, började kolla på en annan film, rookie, hann se en timme kanske sen somnade jag igen och vaknade vi halv tre när pappa väckte mig och sa att jag skulle gå och lägga mig i sängen, sen sov jag till halv tolv idag, så nu är jag sjukt utvilad. Väntar nu på att pappa ska komma hem och skjutsa mig till gymmet, måste springa av mig lite :) Ikväll blir det söndagstraditionen, Beck med Emma..

♥Malin

AFRAID

It's only life
She's so afraid of this
And so afraid to ask
She hides behind her mask
Nothing's ever right
She's so afraid of pain
So afraid of blame
It's driving her insane
So insecure
There is no cure

Well she's so afraid
She's so afraid of death
She's so afraid, afraid of life
The drama in her head
Getting louder all the time
Getting louder all the time
She's so afraid, afraid to lose
Been so afraid of fame
Everyday she feels the same
It's driven her insane...
It's driven her...
It's drive...
It's...

Another broken pretty thing

♥Malin

If I were a boy!

shit jag är ju fan upp med tuppen! Vaknade jätte tidigt idag, ibland blir de så. Men jag har faktiskt slutat med att vakna vid åtta och väcka alla sen gå och lägga mig vid elva när jag är trött igen. De funkar inte längre! Okej jag måste berätta vad jag drömde i natt! Jag var i Thailand (tror jag) så skulle jag sova. Sen under natten är den nån jävla orm som kryper in under min tröja och typ är där på min rygg! Och jag får fan inte bort ormjäveln!! Sen till slut lyckades jag resa mig, precis då vaknar jag och nästan sitter upp och har min arm bak på ryggen.. usch fyfan vilken äcklig dröm!

Går dagen var ju typ jätte bra! Började hemma hos Petra med typ jävligt mycke vin, vi fasnade där också! De var verkligen längesen vi bara sket i att försöka hitta något, eller sket i vi försökte med världen gick inte under för att de var helt dött och alla har börja att hänga på krogen! Tvärn kom förbi och då kan de gå illa.. Och de gick illa, för Malin iaf! Sen åkte han iväg för att hämta ännu mer sprit och då kom Kim och Sebbe också.
Vi att och sjöng till "If I were a boy" på svenska, de lätt ju inte lite fult! Petra har tydligen spelat in de.

Idag ska jag träffa Maria hon ska tatuera för första gången! Wearn ska bli offret, haha nää skoja! De blir säkert jätte bra och fint.

PussEmma

Nu kör vi!


Hellre en dase på kalaset än en kalasdase i aset!

Ha en (sup)er fredag, det ska vi ha!

♥Malin och Emma




Ps: Stort grattis till SARA som tagit körkort, fylletaxi nästa!

FRIDAY

Ja, jag vet, dålig uppdatering! Nu sitter jag i skolan och väntar på att UF ska börja.. De senaste dagarna har jag spinnat, det var första men inte den sista gången! Det var sjukt jobbigt svetten rann i takt med musiken och ibland hade jag lust att cykla fram och strypa ledaren, haha. Igår var jag och mamma iväg en sväng till Inspira och köpte diverse målargrejjer så jag kladdade lite igår, inget värt att visa upp dock. Och nu har det blivit fredag, tiden går fort, om ett par timmar ska jag möta upp Fanny för att simma ett par längder, sen hem och laga tacos och senare styra upp kvällen hos Petra (till att börja med) :) 

Hittade en massa gamla bilder i min mapp här på skolans dator, så ENJOY!






Oj, nu börjar vi. ♥Malin

heaven´s on fire

Första avsnittet av DH är precis slut. Mycket stark inledning med otrohet, bränder och slagsmål. Ska skumma igenom lite bloggar sen hoppa i säng, har varit en lång dag idag. Uppe med tuppen klockan sju för att ha vår nya kurs snickeri och inredning från 8 - 15. Tyvärr blev det en seg start med bara teori men tror det blir roligare när det väl sätter igång! Sen åkte jag och Maria till Inspira, en konstmåleributik som ligger brevid Konstfack. Maria fick med sig ett antal pennor hem och jag ska tillbaka dit någon annan dag för att köpa med mig lite smått och gott  :)

Gonatt ♥Malin

blajja

Vad ska jag säga! Kanske att vi känner varandra för mycket.. Ett helt vanligt telefon samtal!

Jag: Men när ska du käka då?
Malin: 20 min
Jag: åhh palla fett långt!
Malin: Men gå och bajsa då!
Jag: Nääje jag är inte bajsnödig nu..
Malin: Va?! de är du ju alltid!

Kärlek till dig<3 

/ Emma



the old means dead and gone!

Såna här dagar gillar jag verkligen! Mötte upp Maria och Natta i Huddinge och vi åkte vidare till Högdalen. Vi solade och jag har ju konstiga saker för mig ibland, jag har fått för mig att i lokaler med solarium i där de inte finns personal som bevakar hela tiden går de in uteliggare och missbrukare. Eftersom de är obemanat och går och låsa om sig sen kan få sova där de är varmt osv. Självklart kommer de ut en brud precis när vi skulle gå in som defintitvt inte hade solat, hon såg verkligen trash ut! Fy fan vilket liv säger jag bara! Iaf efter vi hade solat så drog vi hem till Natta. Blev mat och sen en film.
Drog mig hem vid fyra och har sovit typ hela tiden.. Jag mår förjävla dåligt!

Har pratat med Petra också. Den här veckan ska vi bara skita i allt! Jag ska bara ha en sån jävla oseriös vecka, verkligen skita i människor som jag ändå inte känner. Okej om de är saker som man måste ta seriöst. Men alltså små grejer som egentligen är så onödigt att gå runt att tänka på, fuck it säger jag bara!
Petra de är verkligen SKIT SAMMA!

Den här veckan ska bli så jävla bra! Hoppas jag kan få andra att tänka likadant, ska iaf gör mitt bästa!

PussE

tick tack..

Jag har ägnat ett par timmar nu åt att drömma mig bort till olika skolor utomlands! Kollade upp Blueberry som har skolor lite överallt i världen, fastnade på Australien.

Såhär står det;
"Billy Blue Collage of Design i Sydney, Australien
Om du gillar Australien och grafisk design så är Billy Blue designskolan för dig. Billy Blue är en av Australiens absolut ledande designskolor vad gäller Communication Design och Multimedia Design. Det är en dynamisk skola med hög standard där lärarna själva är verksamma i näringslivet. Skolan är väl erkänd både nationellt och internationellt."

Men att flytta till Australien är ett så stort steg, skulle också kunna tänka mig att plugga vidare i Italien. Vill antingen läsa vidare om grafisk design eller PR, marknadsföring. Hursomhelst vill jag plugga vidare utomlands, vill ut i världen!

Framtiden närmar sig med stora steg.

Nej nu ska jag vänta tills den nya säsongen av Project Runway börjar.

♥Malin


why

Mötley Crüe strömmar ur mina högtalare. Kick start my heart. Allt blev fel idag, jag skulle inte åkt dit. Det kommer fan aldrig bli 'bra' med dig igen. Du säger att du vill att vi ska vara vänner men visa det då. Du är så jävla feg.
Varför tillåter jag honom att såra mig?
Varför lär jag mig aldrig av mina misstag?
Varför bryter jag löften som jag gett mig själv?
Varför ska jag slösa tid på någon som inte bryr sig?
Varför är tjejer så jävla känsliga medans killar är gjorda av stål?
Hur kommer det sig att killar alltid blir ursäktade för att de inte kan visa känslor eller säga vad de tycker bara för att de är killar.
På ett sätt var det skönt att gå därifrån utan att vända sig om. Jag vet inte vad som kommer hända nu, only time can tell..
 

Vad jag vet är att jag inte vill gråta mer för någon som inte skulle gråta över mig.


Malin


 


Susar i Örat?!

Jag är döööööd! Jag börjar bli sjuk, ont i halsen örat plus att de låter sådära härligt i örat när de blir tyst, känns som att jag har hela jävla havet i hörselgången! Sen har jag en blåsa på tungan också.. Veckan börjar bra, grattis! Skönt att de är studiedag i morgon men då ska jag sola, bakterierna kommer frodas ännu mer men jag är fan genomskinlig så de behövs.


Dagen på jobbet var helt perfekt! Första gången på flera veckor som jag jobbade med Carro, det är ju henne jag ska jobba med men hon har varit sjuker! Det är helt sjukt egentligen vi har fått så jävla många varningar om att vi snackar för mycket, men ändå får vi alltid jobba med varandra nu har vi fått svar på varför vi jobbar med varandra om vi bara får skit hela tiden??, joo för dom helgerna vi jobbar slår vi alltid budgeten! Jag säger bara en sak vi är fan bäst!

Går dagen var rolig! Började hemma hos mig, Jag Petra och Maria. Sen kom Waern Micke och Lunkan, och hämtade oss. Var meningen att vi skulle dra på fest i Tumba och dom skulle ner till Olearys. Men de slutade med att vi tejer satt kvar hemma hos Micke medans dom drog ner till Olearys. Sen när dom kom tillbaka blev mina ben misshandlade! Micke började nypa mina lår och jag går direkt i försvars possition och biter Micke i låret och då var de fan krig! Vaknade i morse och har typ 15 blåmärken på benen, plus ett på armen men de var när jag ramlade i trappan två gånger!! Gick sen hem gjorde jag också, kommer knappt ihåg att jag gjorde de för jag var helt i min egna lilla värld!

Aja nog om helgen på Tisdag börjar skolan och vi ska till något jävla tempel?! Aha och vilken tid var de nu då? 09:15 eller har jag fel?

PUSSEMMA

..

fy fan vad jag hatar dig. hur kan man älska en person så mycket och samtidigt hata den? FUCKFUCKFUCK!
du sårar mig gång på gång och jag bara accepterar det. jag vill bara bli av med dig och aldrig ha med dig att göra. men det går inte. behov

/M

RSS 2.0