AJJJJ

Kom hem från jobbet för typ en timme sen! Jag hatar att jobba 10-17, 12-17 är helt okej men att stå upp i 7 timmar krävs mycket! Min rygg värker mina fötter värker hela jag värker.. Borde gå och duscha men jag pallar verkligen inte, ligger typ helt död i sängen!
Men snart kommer Petra och Maria och då blir de andra bullar som gäller. De gäller bara att tagga till, men de brukar ju gå ganska bra! Usch bara tanken på att vi förmodligen ska dra till Tumba gör mig otaggad, men de blir säkert jätte bra. Bara tanken på att jag ska jobba i morgon gör mig också otaggad! Skönt att jag börjar senare i morgon men ändå!
Aja hoppas Lördagen blir bra!
PussPussEmma

I´m OFF!

Om en timme avgår bilen hemifrån och styrs mot Trysil i Norge, där jag ska ägna de närmsta dagarna åt att åka skidor/snowboard, gå på afterski, basta och må allmänt bra! Ni får ha det jättebra här hemma så ses vi på måndag! :D


bild: google

♥Malin

Give me a call



Give me a call, I miss you!
/E

MÖTLEY CRÜE TILL PEACE&LOVE!

Japp, rubriken är sann! Nu ska vi definitivt boka Peace & Love!! Fan vad coolt att få se dem live! LÄNGTAR!


Wanna marry me, Tommy Lee?


Massa Pussar /MALIN

25/2!

Har precis fått jordens utbrott på mamma! GUD vilken brefrielse kändes så skönt att bara få kasta ut allt.. Ibland förstår jag inte hur föräldrar resonerar? helt sjuk! Men jag har sagt mitt och jag fick rätt tillslut kändes så jävla bra!

Laserdome sket sig de var ju tråkigt men vi är så himla sega, och sen skulle inte alla vara hemma heller. Ska ner till Malin snart och äta frukost och kolla på Sex and the City. Sen ska hon på arbetsinterjuv! Jag är så jävla glad för din skull, se till att få de här jobbet nu så slipper jag höra ditt klagande på för lite pengar ;D! Medans arbetsinterjuvn ska jag och Maria bränna lite pengar. Sen kommer Petra också efter jobbet. Det ser ut att bli en bra dag!

PussEmma

Wish me luck!

Emma stapplade ut för dörren för ett par minuter sen.. Igår hade jag det supremysigt med kusinerna, vi tog en prommis från stuvsta hem till dom (i älvsjö), var helt slut när vi kom innanför dörrn, Emelie satte igång att baka chokladmuffins till mig och Johanna, vi bestämmde oss för att titta igenom första OC boxen, gjorde också supergod milkshake med hallon och banan, vi kom till typ 8 avsnittet, gick och lade oss vid ett och Emelie hade ställt klockan på nio (emelie, vi har sportlov, hallå?! ;D), gick upp och åt frukost och slog död på ett par timmar med hjälp av OC! Sen kunde vi inte sitta inne och dega längre, så vi gick ett halvt varv runt långsjön och sen åkte jag, Emelie med sällskap av Emma till simhallen och simmade 30 längder, we go GIRLS! 20 minuter på solariumet hann vi också med innan vi åkte hem och åt middag, mammas egengjorda hamburgare.
Emma och Johanna kom hem till oss och vi kollade på Sex and the city och sedan på Den rätte för Rosing..  Vet inte riktigt vad jag tycker om det programmet men underhållade var det iaf! Sen tittade vi vidare på Oscarsgalan, tyckte verkligen det var fint när Heath Ledger fick en statyett för hans roll i Dark Knight! Nu måste jag verkligen se den och gråta en skvätt för honom. Nej nu ska jag krypa till sängen, ska in till stan imorrn på arbetsintervjuv på ett café!




♥Malin

Sportlov

Första dagen på sportlovet och jag är himla nöjd med mig själv! Hämtade ut mitt leg idag hos polisen som jag typ har väntat med i två månader, för jag har tyckt att de inte finns någon tid men nu hade jag inget att skylla på! Petra följde med också, men så åkte vi hem till mig och lagade mat. Lite misslyckat eftersom vi inte hade gräddfil hemma om inte de finns med på tacosen blir de ju helt fel.

I Lördags drog Jag,Maria och Natta till Rolyal verkligen inga kommentarer det sög. Vi drog vidare till ace, ojoj älskar verkligen musiken där! Himla roligt..
Jag tycker Malin har skrivit ganska bra om Söndagen! Men du glömde en sak.. När vi hade kommit hem från coop märkte vi att de är ju fan två timmar kvar till beck börjar och vi kan få äta ben & Jerry! Så jag intog sängen, Malin blev sur och tyckte att jag är tråkig om jag somnar (som jag alltid gör). Självklart börjar hon läsa istället, så frågar hon Ska jag läsa högt? Jaa! Jag blev fan barn på nytt, de såg nog lite komiskt ut! Men de var jätte mysigt. Tiden gick himla fort!

På Onsdag blir det ett gäng som ska köra Laserdome, fan va kul jag är verkligen taggad!

PussEmma

bad sound kills good music

Äntligen sportlov! Detta är det sista sportlovet någonsin för mig! Det känns lite sorgligt.. Hursomhelst, 50-årskalaset gick bra, de sista gästerna gick runt tre och mina drinkar var väldigt uppskattade, fick tillochmed lite dricks ;D Igår var jag hemma och slappade hela dagen, träffade Emma och gick fram och tillbaka i snöstormen till coop för att köpa vår livsnäring, ben & jerry. Sen kollade vi på Beck - Advokaten och ett par avsnitt av Sex and the City.. Idag ska jag träffa mina kära kusiner, vad vi ska göra har jag ingen aning om, det får vi se. Men först ska Emma komma hit ett tag för att se ett par till avsnitt av singeltjejerna i New York. En dag ska jag dit.

Dagens låtar!

Metallica - The Unforgiven
Mando Diao - Dance With Somebody



♥Malin


dagen efter

Okej, ska inte kommentera gårkvällen något, det har Emma så bra gjort ;D Trodde dock att jag skulle må sämre än vad jag gör idag och det är ju bra!
Ikväll styrs det 50-års partaj här hemma och jag ska stå i baren och mixa cosmopolitan och andra smaskigheter till gästerna..

Dagens låt;
Marie Fredriksson - Den Bästa Dagen

♥Malin


En full Malin

Hallå!
Kan ju börja med att berätta vad som hände igår kväll. Kvällen började hemma hos Petra, Malin var också med. Vi spelade fia med hutt, blev en hel del fuskandes men så ska de va! Drack vin gjorde vi också, kanske lite för mycket för nån några..
Sen drog vi på nån slags hemmafest i Tumba, haha fest och fest satt väl lite folk där.
Vad ska jag säga bästa var ändå när vi skulle hem, Malin as packad får inte på sig sina skor. Hon sätter sig på badkarskanten, och jag skulle nog hjälpa henne tror jag, sen helt plötsligt ska jag krama henne och bang, Malin i badkaret och badkarskanten typ viker sig samtidigt sätts vattenslangen på där ligger malin med jacka och hela skiten as blöt! Skämdes inte lite efter! haha Ett litet utbrott skulle vi få in också, de är bra att jag har dig!

Jag hade bestämt med Mamma att vi skulle åka och träna halv tolv idag! Skoja inte jag var fan full under passet, jag verkligen kämpade asså! Sen så åkte vi och shoppade, fattar inte hur jag orka? Fick i mig en pizza också den satt bra. Känner mig som superwoman! 

Ikväll blir de utgång, hoppas backsmällan hinner försvinna! Annars kommer jag vara död..

PussEmma

norway

Woooho, sitter i skolan nu och knepar ihop det sista inför den här helvetes mässan, ska bli skönt att ha sportlov en vecka sen! Ska till Trysil i Norge och åka skidor ett par dagar, har verkligen längtat efter att åka skidor, har inte gjort det på hela vintern..




♥Malin

A love song

Tisdag, började nio och slutade vid halv ett, hade UF hela tiden.. Nu är jag snart klar med portfoliet, äntligen! Sen har jag inte gjort så mycket, kollade på en film, A love song for Bobby Long hette den, den var helt okej, senplockade mamma upp mig och vi åkte och tränade.. Nu måste jag ta mig i kragen och plugga lite samhälle, har prov imorrn - good luck liksom. Nej, är alldeles för skoltrött!


Låtar som piggar upp i kylan:
Limp Bizkit - My Way
Metallica- One
MGMT - Kids


♥Malin

träningsvärk

Jag har nog kommit ut ur mig vinter depp nu. Kan få såndära panik att jag måste göra något, men de är ju faktiskt lov på Måndag och vad mer ska jag begära?

Som jag har skrivit några gånger förut kan jag ju då inte träna. Vilket stör mig ganska mycket! Jag har nog inte tränat på mer än en månad så har jag ju ätit onyttigare än vad jag brukar göra bara för att liksom. Det var förra veckan tror jag så märkte både jag och Malin att de börjar visa sig en lite öl mage. Det här har jag gått och tänkt på nu i några dagar, så igår fick jag värsta knäppen när jag skulle gå och lägga mig började göra massa situps armhävningar och andra grejer! Inget som har med benet att göra så behövde inte oroa mig för att ha ont. Men sheeeet vilken träningsvärk jag hade i morse! hade så jävla ont i röven så jag knappt kunde sitta idag..
Så idag ska jag åka och träna på Friskis iaf! Jag skiter i om jag går som en kärring i morgon!

I morgon blir de vacination med Sarah, får se som jag har vuxit ifrån skräcken av sprutor? Men de ska nog inte vara någora problem..

PussPuss Emma

MÖRKT!

Hallåhallå!
Har kanppt skrivit något alls känns de som.. Men de blir väl så när man jobbar hela helgen. I Fredags firade vi Natta som fyller 18 i morgon. Det var jätte trevligt men vid halv tolv drog vi till Tumba, fråga mig inte varför? Aah de blev helt konstigt så jag hann med sista tåget hem. Var lite svårt att somna så kände mig helt lost när jag skulle till jobbet.
Sen på Lördagen var de middag hemma hos Malin med Maria och Petra också. Malin gjorde sushi, de var verkligen jätte gott! Sen somnade typ alla i soffan..

Måste klaga lite också, eftersom jag verkligen inte ser något ljus längre! Så himla tråkigt just nu tråkigt i skolan tråkigt överallt. Vad fan är de här?! Malin så att jag har ju Thailand att längta efter som asså, näääej! De är ju så jävla långt kvar jag pallar inte vänta!! Nästa vecka är de lov, jag lär väl bara vara hemma och sova om jag känner mig rätt... Skulle inte banga på att bara dra här ifrån!
Hej deprimerad!

/ Emma

FATBOY

Guu vad arg jag var imorse, på Rand, hon var 40 min försenad! Och vi fick inte tag på henne, jag kade glömt mitt kort till skolan, vi var tvugna och hämta ritningar i Rands skåp, KAOS. Men tillslut kom hon och då kunde Jag, Kristina och Rand åka ut till Värmdö. Där hade vi bestämt träff med Denny´s Home, en inredningsaffär som har sjukt snygga saker! Alla möjliga färger, former och stilar! Där fick vi lov att plocka ut olika saker för att ha i vår monter på tors & fre på Älvsjömässan, kommer bli grymt! Vi fick låna en grön matta, fatboy saccosäck, balla lampor, bord, stubbar, "gräs" och annat smått och gott :) Väldigt lyckat! Sen tog vi en snabb lunch på donken och åkte sedan vidare till Woodys i Huddinge där vi blev sponsrade med en snygg tapet, vit med massa ord i gult! Så denna dag har gått super förutom irritationen imorse, haha..




♥ Malin

kärlek - ett enkelt ord med komplicerat innehåll

Varför bloggar vi aldrig under helgen Emma? Festen i fredags var rolig, fast vi drog vidare till tumba efter ett tag (fråga mig inte varför). Där hamnade vi i världens minsta lägenhet och rökte vattenpipa och lyssnade på musik.. Blev lite strul på hemvägen, slutade med att jag sov hos Micke. Somnade inte förrens halv sju och vaknade typ tio, elva något.. Så var med andra ord riktigt trött igår.
Igår hade vi tjejer planerat in middag hemma hos mig, anti-alla♥:ans-dag middag med sushi och kladdkaka på det. Vi tittade på Step Up 2 the streets, alla var sjukt trötta från fredagen så de drog sig hemåt vid tolv, somande runt ett och vaknade vid tolv idag, insåg att jag sovit elva timmar i sträck, så skönt! :) Idag har jag verkligen bara slappat, kollat på Mamma Mia! Hade tänkt träna men jag orkade verkligen inte.
Ikväll kommer Emma över då blir det Beck + glass + gårdagens kladdkaka = :)



♥Malin


sup och svälj, trevlig helg!

Hann/orkade inte skriva igår. Kom hem vid 23.00 och då hoppade jag i säng på en gång, var så trött! Vi var på släktkalas igår, mormor fyllde år, det firade vi ute i Boo hos Birgitta tillsammans med mina kusiner. Johanna hade precis kommit hem från meditationsläger som hon varit på i tio dagar, det verkade lite läskigt. Man fick inte prata med någon på tio dagar, gick upp fyra på morgonen, fick frukost, mediterade, åt lunch vid elva mediterade, fick en frukt som middag (!) och meditrade lite till. Sen gick dem och lade sig vid nio! Vette fan om jag skulle klara det..
Hursomhelst så bjöds de på smörgåstårta och chokladtårta, jag och Emelie hamnade i mathimmleriket! Det var så kul att träffa Emelie och Johanna igår, garanterad skrattattack! :D

Nej nu har jag svenska, ska skriva klart en uppsats!
Ikväll blir det fest hos Natta som fyller 18!


Puss/ Malin

08:30 10:30 ????

Kanske ska berätta om hur de gick hos farbror doktorn? Joo jag som trodde att jag hade tid halv nio springer in på vårdcentralen sur över att inte få tid senare.. Hon i kassa frågar mig vilken tid jag skulle ha? ehh halv nio tror jag? nej jag är ledsen de är 10:30 du har fått tid..
Hur i helvete kunde jag ta fel på 08:30 och 10:30, men de är ju typiskt mig sådära nollkoll! Annso och Frida sa bara "Emma du är alltid så vimisig!" Så jag åkte till skolan, fråga mig inte varför? hann vara med på en halv lektion kunde ju lika gärna åka hem. Blev väl lite jobbigt för hjärnan när jag var tvungen att planera om allt.
Iaf den där doktorn ville ju känna på höften jag höll på att dö är ju så himla kittlig samtidigt som de gjorde ont.. Fick några konstiga tabletter som jag inte alls mår bra av så jag slutade ganska fort med dom. Sen så ska jag göra ultraljud nästa Torsdag, jag trodde man inte gjorde ultraljud på höften? Så får se du vad de kan vara för fel..

Idag har jag fikat med Sarah. De var sjukt längesen! Vi åker till Thailand om 8 veckor och jag längtar jävligt mycke.. Vill bara åka nu! Kommer hem brun och fin till studentskivan. Men missar Malins och deras skiva.. FUCK




//Emma

tisdagen den tionde februari klockan nitton trettiotre

Hur kommer det sig att vissa dagar börjar bra men slutar deppigt? Idag är en sån dag, började med att jobba i två timmar, äntligen klar! Sen drog jag mig till gymmet för att svettas i en och en halv timme, mötte Micke och gick och solade på en ställe i centrum, asbra där! Sen åkte jag hem och duschade och åt lunch, slumrade till och vaknade av att Micke och Lunkan ringde, träffade dom och var med dom till typ halv sex, sen hem, middag och nu känner jag mig helt slut.. Ska försöka somna tidigt ikväll, men så kommer det säkert inte bli iaf..
Hursomhelst så ska jag kolla på topmodel om en halvtimme, Emma orkade inte komma hit ikväll så får sitta och hejja själv...


Kanske borde köpa den här boken för såna här dagar?..

♥Malin

"Bh eller icke bh? that´s the question"

Seeeeg dag.. Gick upp kvart i sju, jobbade från åtta till halv tolv, skola från tolv till fyra. Ungefär så kan man sumera min dag. Inte så innehållsrik direkt. Men det kommer kännas bra när cashen rullar in på kortet, fast dom pengarna ska jag spara till Rhodos!

Men mitt samtal med Emma livade upp min dag, (syftar på rubriken, Emma) haha!


såhär rolig såg jag ut idag..


Beyonce - Halo

♥Malin

sushi + helgen

Kanske ska berätta lite om min helg, Kleerup i fredags var gryyym! Vi stod näst längst fram och dansade.. De andra gick ut igår också men lilla jag hade inte råd ;(
Men jag var med Micke och Waern istället, det var trevligt, roligare än att bara sitta hemma iaf :). Idag har jag tagit de lungt med Emma, gick till coop, köpte grejjer till min sushi.
Sushin blev superbra! Det var lite knepigt med riset, det föll sönder lite men det smakade jättebra!







En bild från i torsdagsdå vi kollade på "Hide and seek"

Snart; BECK med Emmsi!

♥MALIN

...

Helgen har bestått av utgång både Fredag och Lördag.. Men jag känner att plånboken börjar säga nej! Malin var smart och stannade hemma igår, vilket jag också kanske skulle ha gjort. Men nu ska jag börja bli ekonomisk. Inge mer krogen den här månaden, brukar ändå inte gå ut så ofta så jag lär klara mig.
I morgon ska jag vara med om något läskigt, jag ska till läkaren! jag är så jävla rädd. Ska kolla upp min höft känns som den lever ett eget liv.. Hoppas inte jag behöver ta av mig byxorna och stå där och visa min höft, då dör jag! Det syns ju ändå inte på utsidan..

Bara två veckor kvar tills de är sportlov, jag kan inte längta mer! Ska verkligen bli äckligt skönt.




Emma!



maki, nigiri, sake, what?

Okej, jag är rädd att jag tagit mig vatten över huvudet. Jag ska laga sushi till middag! Detta kommer bli de mest avancerade jag någonsin gjort i matväg.. Wish me luck! 

Bildbevis kommer senare..,

♥MALIN

Money, money..

Nu sitter jag i datasalen, ska skriva en uppsats om pengar, hrm.. Det är supertråkigt.!
Ikväll ska jag, Maria och Emma hem till Marias tjejkompis Jenny och föra där tillsammans med några andra tjejer och sedan ska vi in till Strand där Kleerup ska spela, naaajs.. Om allt klaffar dvs, ganska pressad tidsplan nu på eftermiddagen/kvällen.. Allt går om man vill!



Dagens låt:
Mötley Crüe - Kick start my heart

♥ Malin

you catch me when I fall, accept me flaws and all, and that's why I love you

Dagens låt:
Beyonce - Flaws and all

♥Malin

sumering av veckan..

Haha, fy vad dåliga vi är på uppdatering, jag som trodde att vi skulle blogga en massa när vi skaffade en blogg tillsammans men tji fick jag! Den här dagen har precis som veckan passerat som en dimma.. I tisdags var vi lediga som varje tisdag så tränade på morgonen och följde sedan med Emma för att kolla in East Street där hon troligtvis ska gadda sig senare. Jag vill verkligen komma på något motiv till mig, men det är så svårt, det ska funka i livet och ska inte tröttna på det, hrm :/ Vad är jag liksom? Sen skulle vi egentligen träffas hemma hos Petra för fika men tiden rann iväg så det fick bli en annan dag. Jag och Emma åkte hem till mig med vår nyvunna kärlek Icas chokladkakor och somnade i min säng till filmen United 93 (den om 11 sept).

Igår hade jag och Emma planerat top model + fruktsallad (hör och häpna, ingen Ben&Jerry!). Kvart i åtta fick jag sms av Micke som undrade om vi ville ses och ta ett par öl, visst tänkte vi och satte oss på bussen, träffade killarna i centrum, det var trevligt :) Kvällen slutade dock lite knas men inget som behövs nämnas här.

Idag var jag för trött för att gå på religionen så jag och Maria åkte till stan en snabbis, fyndade en kofta på Monkis slutspurt rea (75%) för 87.50 kr, dagens fynd eller vad?! Sedan drog vi oss till Stockholms mässan för att gå på möbelmässan som bjöd på en massa fina grejor, coola lampor, softa fotöljer osv. Ikväll ska jag antagligen vara med Emma, vi ska mumsa i oss fruktsalladen som står kvar i kylen från igår!

Ps: Det var en tjej som delade ut gratis Fazer chokladkakor idag, tack!

♥Malin

Misslyckade Pannkakor

Nu har jag hittat en liten lucka där jag har tid att skriva. Som Malin redan skrivit var det mysigt i Lördags alla tjejer kom hit och de blev spela spel och grejer men lite missförstånd ska man ju dock inte komma undan..

Idag var jag ledig, Malin också! Så vi drog in till stan för att kolla tatuering men jag kom hem med 5 par strumpor istället. Mamma hotade mig med att jag måste flytta hemifrån om jag tatuerar mig igen! Haha men de kan ju hon fet glömma.
Har precis ätit mina misslyckade pannkakor, jag skäms verkligen är så himla dålig på att laga mat! Men övning ger färdighet har jag hört men jag vet inte riktigt om de stämmer på mig? Kan ju fråga Malin jag får alltid sitta på en stol brevid när vi lagar mat..
Ska snart ner till henne och trycka i mig lite tårta, fy va gott!


PUSSEmma

vit helg

Söndag idag, den här helgen har har varit en seg en. Igår hade vi mysigt med middag, spel och snack även fast de blev lite strul, men det var trevligt att träffas alla igen, nästa gång blir det utgång, när vi firat Petra! :) Idag kommer släkten hit, vi ska fira syster min och pappa som båda har fyllt år i januari. Jag fick i uppgift att göra det enda jag har kökskunskaper för, the cake, vad tror ni det blev? Ni som känner mig vet nog.. CHOKLAD tårta, som jag ska garnera med rosa grädde, rosa strössel och hjärtan! Nu ska jag inte äta på hela dagen så jag orkar mycket, haha!

Ni ska få några låttips av vad som spelas på min itunes JUST NU;
Against Me! - Thrash Unreal
A Camp - Stronger than Jesus
The Faint - The Geeks Were Right
Mötley Crüe - Saints of Los Angeles



♥MALIN

RSS 2.0