FUCK-FUCK-FUCK-FUCK

Åhh. Måste verkligen sova nu! Men kan verkligen inte somna, min kropp har bestämt sig för att irritera mig till max ikväll!Har legat med släckt lampa och bara blundat i kanske 40 min men mina ögon är klarvakna, ska liksom upp om typ fem timmar till jobbet, ÅHH DET HÄR SUGER JU!

MAKE-ME-HAPPY

Har haft en riktig pissdag idag, allt har gått emot mig. Så för att göra mig själv lite gladare så blev det lite nätshopping.




Ögonskuggepalett från bellme.se

Solskyddskit från Hawaiian Tropic, också det från bellme.se



Och ett halvårsprenumentation på Elle Interior!

 


RIP-MY-LOVE


R.I.P     ;(



I-SISTA-MINUTEN

YEEEEEY! Det ser ut som det blir en tripp till Gotland iallafall! Mellan torsdag - lördag befinner jag mig i förhoppningsvis soliga Visby! Denna mini-resa kom verkligen lägligt, är så uttråkad just nu!


Johanna, here I come!



TEMA-HUVUDBONAD



Bild från i lördags då vi firade Alex 20 ÅRS DAG! God mat, trevligt sällskap! Temat för kvällen var huvudbonad även fast Petra normalt sett brukar ha en gris på huvudet, haha. Can´t wait till pole-dance lektionen som vi gav henne i present! 


WHERE-IS-THE-LOVE

Dagen började bra men under dagens gång har jag bara blivit mer och mer irriterad på jag vet inte vad. Negativa människor kanske? Känner mig bara så frustrerad och har ingen lust med något just nu. Vet inte folk vad respekt är längre. Liksom behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Respekt enligt wikipedia;

Respekt brukar användas som exempel på socialt kapital. I denna mening handlar respekt om det värde som omgivningen sätter på en persons handlingar och dennes åsikter.

 

En annan mening med respekt är att behandla omgivningen med artighet, välvilja, god tro et cetera. I denna mening kan respekt sägas handla om det som Kant kallar det kategoriska imperativet: handla så att maximen för ditt handlande kan upphöjas till allmän lag.

Respekt anses ur personalistisk filosofi vara en kärleksfull handling. D.v.s. handlingsakt sådan att den andre blir till. För att respektera något eller någon måste man ha sett värdet hos det respekterade. Du kan inte visa äkta respekt för någon person utan att inte samtidigt älska de ty det slutgiltiga målet med att respektera någon är den andres tillblivelse.




Ursäkta flamsigt inlägg men var bara tvungen att få ut lite dålig energi.


EAU-DE-PARADIS

Igår när jag köpte hårfärg på åhlens fick jag med ett doftprov på Biotherms nya doft eau de paradis och HIMMEL vad gott den doftar! MUST HAVE!!



♥M


IT´S-NEW

Två nya saker som får flytta in hos mig idag!



Den sista är dock en film men hoppas den är bra, nån som sett och vet? Den är både oscar-vinnare för bästa specialeffekter och oscar-nominerad för bästa scenografi.


WAKE-UP

Har nyss suttit och gråtit så tårarna rann till Hachiko - en vän för livet. SE DEN! Så sorlig och fin. Det är en sann historia som handlar om en hund.

Men nu kom Petra precis, så jag ska börja göra mig iordning för det är Wake Up STHLM ikväll, efterfesten på victoria, kul!

PUSS

SOMMAR-SNYGGT


Har för mig att jag hittade detta collage på amanda bergs blogg för ett bra tag sen. Det speglar hur jag vill se ut i vår/sommar. Kanske dags att träna och få lite färg på kroppen innan tills det blir dags för barbent.

Musik:
Rob Zombie - Jesus Frankenstein


...

Fan vad tiden går fort. Jag saknar att vara liten och inte behöva tänka på framtiden då ens största bekymmer var vilken barbiedocka man skulle leka med typ. På ett sätt vill jag bli äldre men ändå inte. Ju äldre jag blir desto fortare går åren - förbi. Jag måste bli bättre på att leva och inte vänta. Vänta på något som inte kommer hända. Mitt litv är mitt manus. Jag skriver det, jag bestämmer hur slutet blir.


Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död





RSS 2.0