tänk om

DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VÄRDEFULL ATT DU ÄR VIKTIG HÄR OCH NU ATT DU ÄR ÄLSKAD FÖR DIN EGEN SKULL FÖR INGEN ANNAN ÄR SOM DU

citat; Gynning

kunde inte sagt det bättre själv

♥Malin

7 fucking dagar!

Jag känner själv hur jag bara laddar och laddar inför Torsdagen! Vill typ inte slita ut mig själv, eftersom jag har märkt att varje gång jag har festat lite för mycket är jag helt dööööd.. Joel ringde igår och frågade om jag ville hänga med ut. Så hör jag mig själv säga nej men då missar jag big brother! Helt seriöst jag var liksom ledig idag och big brother vad är de för jävla skit! Men ändå har jag blivit helt besatt av de programmet.. Det är till och med så att jag kan ligga i min säng och kolla på big brother ända till halv ett utan att somna. Annars brukar det vara helt tvärtom! Men gud vad jag skrattar vilka sjuka grejer dom gör, det är sägongen med Kitty nu och jag har verkligen ändrat min uppfattning om henne, fyyy!

Hämtade Filippa på dagis idag sen har jag lekt i lekparken. Shit vilka grejer det finns där borta i Liljeholmen! Ett jälva zoo typ och massa grejer jag hade skit kul. Fy fan när jag gick in på dagiset slås jag av en så jävla äcklig lukt. Nu fattar jag  vad mamma menade när hon alltid sa till mig Vi måste dyta kläder du luktar dagis! Det är nästan samma lukt som på ålderdomshem..

Nu är det iaf bara en vecka kvar till S T U D E N T E N!  Det känns så sjukt skönt, alla betygen är satta också så det är nada att göra. Så fort jag tänker på de börjar jag grina, det är så blandade känslor! Så jag försöker mest att inte tänka på de, hoppas bara på fin fint väder!




PUSSEMMA

buddism, hinduism, kristendom, islam.. WHAT?

ÅHH. Sitter just nu och skriver religionsprov, sjukt svårt! Och jag måste skicka in mina svar innan 24.00 eftersom betygen måste sättas och svarar jag inte på dessa frågor så blir det IG i slutbetyg och det vill jag ju inte. Hitills har jag svarat på 1 fråga, grattis Malin. Fattar inte att det alltid blir så att jag skjuter upp allt till sista dan!
Idag blev jag förövrigt klar med mitt sängbord, det blev jättefint! Klargult. Min lärare tyckte det såg ut som en posten-låda, tack för den! Fast han skojar bara, förhoppningsvis. Imorgon är det dags för fotografering i studentkläderna, skoj! Ska sedan in till stan för lite shopping, fick lön idag, yeah!
 
Helvete, har glömt att jag har hårfärg i!!

PussMalin

destination BODEN

Borta bra men hemma bäst! Eller..?
I torsdags gick jag, pappa och fanny upp tidigt, tidigt för att vara på arlanda vid halv nio, landade i luleå ca 11 och där väntade hyrbilen på oss, åkte och handlade en massa mat på storheden och åkte sedan till stugan i Jämtön. Farfar mötte oss där med tårta! Resten av dagen blev slapp, solade, pluggade lite, lagade supergod middag, toast med chevreost till förrätt och kycklingsallad till huvudrätt!


stockholm i morgonljus

tårta!


På fredagen var vi bara i stugan, tog det lungt och solade, super väder! Farmor och farfar kom förbi och hälsade på. På kvällen åt vi morika, jättegott!


på morronen

morika!

På lördagen åkte vi till Luleå för att spana in deras shoppingutbud, dock köpte jag inget, de stängde tidigt (16.00!). Vi åkte vidare till Boden hem till f&f där vi fick middag och sen åkte vi hem igen.


Fanny + thaisoppa till lunch

Idag (söndag) så tog vi flyget hem till stockholm igen, var hemma runt halv två, har spenderat eftermiddagen i solstolen och nu på kvällen åkte jag till ågesta och gick 6 km spåret. Nu sitter jag här nyduschad med Emma brevid mig. Nej nu ska vi kolla på Click!

PussMALIN

Nöjd!

Nu känner jag för att blogga! Har inte känt att jag har haft orken att göra de..

Shit jag är så himla nööööööjd! Den senaste veckan har jag varit så himla glad. Igår när Maria kom och hämtade mig hos Rääkiish fick jag värsta sprall humöret, den dära lycko kicken som jag brukar kalla de för! Det var liksom varmt ute..
Nu är det ju så att jag och Maria ska dra till Arvika och jobba. Maria fick jobb på logistikvadelningen så jag får väl hjälpa till eftersom de där jävla körkortet inte vill bli mitt! Det finns ju ett problem, just den helgen ska jag jobba... Åhh jag vill inte! Men de lär lösa sig hoppas jag.

Malin är uppe i Boden också. Haha jag drömde sjukaste drömen. Jag var jätte sur på Malin för att hon var så jävla full och hon bara satt och skrattade åt mig. Vi skulle typ på skiva så skulle jag byta om till Jeans, så hade jag glömt dom hemma. Jag var verkligen tvungen att åka hem, Malin och Felicia skulle gå in så jag fick åka själv. Malin ba guuuud va skönt att få slippa dig! Haha då slår jag till henne med mina leggings, och bruden bara as garvar!
Jag måste ha drömt de där bara för att jag inte ville att du skulle åka.

Idag ska jag ringa två jobb, och snacka lite. Sen ska jag Maria och Johanna åka in till stan sen blir de nog så att vi åker hem till mig. får vi se vad som händer sen, gott folk!


PUSS EMMA

hjärtesorg

Jag har gått och blivit kär! Fjärilar i min mage och hela köret - i en jacka! MEN.. Och det är ett stort MEN, den säljs bara i göteborg, faaaan! Vad ska jag göra?!


Rosa + Mocka + MCmodell = Malin

♥Malin

En vecka tills stugan

Ännu en dag har förflutit av mitt liv. Med jobb, från ett till halv sju.. Sen har jag suttit begraven i UF presentationen vi ska göra imorrn, är dock ännu inte klar, får fixa det sista imorn. Nu borde jag gå och lägga mig men eftersom jag drack kaffe sent så har jag blivit pigg, ddaaammmmnn! Tänkte förresten cykla till skolan imorrn, hoppas på bra väder :) Imorgon ska jag, Emma och Petra på skiva, får passa på att hitta på något innan Petra lämnar oss och drar till Turkland bara för att komma hem brun och snygg lagom till studenten ;) Sen på lördag och söndag är det jobb som står på schemat. Längtar faktist tillnästa helg då jag ska till stugan (Boden, Luleå). Fanny kanske inte ska med nu så då blir det bara jag och pappa som flyger dit..


bild från i sommar2008 i stugan

PussMalin

CARPE DIEM

Nya tankar, nya banor! Nu när skolan snart är slut och jag kommer ut i livet tänker jag lämna alla negativa tankar, allt som har hänt "in the past" bakom mig, bara göra saker JAG vill och inte följa någon annan. Lämna människor som sårar och utnyttjar och blicka framåt. Jag säger inte att det kommer bli lätt, det gäller att ta en dag i taget, man vet aldrig hur morgondagen ser ut, 50% chans att just den dagen blir den bästa i mitt liv och lika stor chans att jag vill hoppa från en bro liksom.  

PUSS/Malin

the met

Om jag bodde i New York skulle jag för all del inte missa denna utställning på Metropolian Museum of Modern Art;The Model as Muse: Embodying Fashion. Den håller på fram till 9 Aug för den som känner att plånboken tillåter.


 Vogue 1990, Peter Lindbergh

Jag älskar denna bild, så otroligt vacker!

♣Malin

WHITE


Hi there! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka komma i närheten av en 8-timmars sömn (kommer snarare bli 6-7). Ikväll har jag laddat upp inför imorrn, Nationellt Prov i Matte B med start 8.30 och fyra timmar framåt, jippi! NOT! Det räcker med att jag blir godkänd på det så får jag Vg i slutbetyg så håll tummarna! Vad händer annars denna vecka? Onsdag - vanlig skoldag, torsdag - då är vi lediga så ska förmodligen jobba på caféet då, fredag - skola på dagen, en studentskiva på kvällen, sen jobba lördag och söndag! Hoppas på lite bättre väder bara!

PussMalin

du måste tro för att se

Blä, nu har jag snart varit sjuk i en vecka.. Man blir så deprimerad när man är hemma så mycket, fast jag har varit i skolan i två och en halv dag, annars har jag mest legat hemma, inne.. På toppen av isberget så har jag mensvärk också! Det verkar bli en seg helg, vara hemma och bli frisk och sen jobb på söndag. Nej nu ropar mamma på mig, att vi ska åka och handla.

du kan, på en sekund, få mig från mitt bästa humör till att känna tårarna bränna bakom ögonlocken 


Malin

Host medicin

Frisk har man ju då inte blivit! I måndags hade jag bestämt mig för att bli frisk till tisdagen eftersom Felicia hade skiva. Tog en lite sovmorgon på tisdagen åkte till ekonomin lektionen. Redan på bussen var jag bara halva Emma, men inget hindrar mig jag skulle ju bli frisk!
På ekonomi lektionen blev allt bara jätte konstigt jag började svettas och gud vet vad.. På vägen hem ringer jag mamma hon svara med att " jag ringer upp sitter i ett möte" jag typ skrek med den lilla röst jag hade  "NEEEEJ PRATA MED MIG!" hör hur hon säger typ "min dotter är jätte sjuk jag kommer snart". Då kändes det som att jag var 10 igen och inte 18.. Mamma tvingade mig iaf att ringa till Vårdcentralen fast det inte fanns någon som man kunde prata med eftersom telefontiden är på morgonen. Men jag knappade in mitt mobilnr och efter en kvart var det en kärring som ringde upp. Fick en akut tid samma dag till nån läkare.
Fy fan vilken usel läkare! Hade då mamma med mig eftersom jag inte riktigt var vid förståndet. Jag sa mycket tydligt att jag inte har ont i halsen! Gissa vad det enda idioten gör, kollar i min hals. Nej ingen infektion i halsen på hans egna svenska. Jag kollar på mamma som också kollar på mig. Mamma säger nej hon har ju inte ont i halsen, det skulle vara bra om hon fick host medicin? Läkaren typ ba AHA host medicin! jaaa men det ska vi fixa ( tror jag han sa). Så till slut fick jag min jävla host medicin!
Börjar bara tycka sämre och sämre om läkare! usch..

Emma

vitlök

Jag känner mig riktigt nöjd skickade precis in min samhälls inlämning som jag skulle ha gjort för en månad sen.. Men whatever, hon får vara glad över att ens få den. Det tog ungefär två timmar på dom två timmarna hann jag snyta upp en hel toarulle snart har jag gjort slut på ett nässpray också! Så jag ställde mig och kokade upp två vitlöks klyftor citron och honung tänkte att skiten måste försvinna snart. Sen gott folk så drack jag upp de! Mina smaklökar ligger ändå på minus, så farligt var de inte.. Det är bara de att hela familjen klagar nu på att jag stinker vitlök..

Fick världens chock idag när jag fick reda på att vi har prov varje dag nästa vecka.. Jag kände bara nej jag ger upp! Tills det är nån som skriker "Men va fan kom igen nu det är förfan nästan tre veckor kvar sen behöver vi aldrig mer se den här värdelösa skolan!" Då slog de mig det är inte långt kvar nu och här sitter vi och klagar, klaga kunde vi göra om vi gick i tvåan och hade så här mycket.. Så jag fick den där jävla vinnarglöden i facet och tänkte att jag ska iaf göra mitt bästa för att känna mig nöjd. Jag vill inte känna om två år "fan jag kunde ha gjort de bättre"


/Emma

feel the rain on my skin

Denna måndag har hittills spenderats i sängen och den kommer mycket troligt avslutas så. Gråtit över sex and the city, Samanthas bröstcancer, Mirandas bröllop, när Charlotte och Harry får sin kinesiska flicka och när Big säger till tjejerna på caféet att han älskar Carrie och frågar om han har någon chans att få henne så ska han åka till Paris för att hämta hem henne, och Miranda svarar; Go, and get our girl home. Under dessa scener var mina tårkanaler vidöppna. Kärlek. Förbannade kärlek.


-It's better to have love and lost then never loved.

M

Tuff vecka..

Om man skulle ta och berätta om veckan. Måndags var det ganska lugnt, jag var fortfarande sjuk och försökte ladda upp mig inför min skiva dagen efter.
Tisdag mådde jag bättre, åkte till fabriken vid halv fem med Jessica och Jannika. Vi försökte fixa med bordsplacering och massa skit. Vid sju började middagen och det var nog roligast under kvällen. Memme och Madde hade gjort rim till alla i klassen. Mitt var tydligen lättast att göra. Jag fick bli klassens barbie fast vi kom underfund med att jag skulle bli klassens blondie istället.. Ska inte alls klaga på skivan för att bara vara tolv som hade skivan fick vi ihop massa människor, vilket ägarna aldrig trodde.
På Onsdagen tog Jag, Malin och Maria en fika och snackade massa skit. Taggade om och drog iväg på Waffes skiva. Haha när vi kommer in spelas det backstreet boys men det blev väl lite bättre låtar tillslut. Drog hem till Micke på "efterfest". Jag Maria och Mickan somnade vid halv sex men vaknar några timmar senare. Bestämer oss för att dra hem och byta om eftersom vi hade mösspåtagning! satte oss i sjödalsparken började dricka igen. Kom till skolan där jag typ var i fem minuter ner till falken. Konstigt nog var det ingen i min klass som var där, alla hade gått till olearys! Drog hem till Maria och grillade, sen somnade alla i soffan. Drog sen hem till nån brud i Stuvsta, sen drog vi vidare hem till Tim. Någonstans under kvällen tappade jag min röst, det var hemskt...
När jag skriver vad jag har gjort på en dag så är det helt sjukt mycket. Nu fattar varför jag mår som jag gör. Min kropp pallar inte med trycket asså.

Har legat hemma tre dagar och min bästa vän har varit pappersrullen jag har inte ens kunnat svara i mobilen för ingen hör vad jag säger. Har ett svagt minne av att Felicia kom hem till mig en snabbis någon gång under dom här dagarna vilket är typ den ända människan jag har träffat.. Idag börjar jag bli lite bättre febern är borta men rösten har inte kommit tillbaka..
På Tisdag är det skiva igen, det ska bli mycket roligt!




PussEmma

heartbroken

ÅHH, just nu vill jag bara begrava mig själv levande! Fast ändå, vilket hemskt sätt att dö på.. Nej jag menar såklart inte att jag vill dö, känner mig bara så stressad och frustrerad på allt, skolan, studenten, kompisar, killar! Hur får man bra balans i livet? Går det ens att få det innan man fyller typ 40?! Hela mitt liv är en känslomässig bergochdal bana! 
Det enda jag har gjort idag är stekt mitt bleka fläsk ute i solen, fast jag borde plugga till det där jääävla matte provet på torsdag, har sisådär 50 tal att göra om FUNKTIONER, fattar ni vad meningslöst, jag kommer aldrig ha nytta av hur man räknar delta y och delta x!! Och det där med y=kx+m, säger det er nått? Nej precis! imorrn blir de jobb, skönt att komma bort från äckelhuddinge för ett par timmar!

Den enda låt som hjälper just nu;

PAPA ROACH - HOLLYWOOD WHORE

Malin

RSS 2.0